OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
Igen mer mindenbõl csak a pénzt akarják kisajtolni. Határidõk a támogatókkal aláírt szerzõdés stb stb aztán közös lónak túros a háta. Készítettem egy 260 280 mûszerfalat még régebben az ikarus hoz , de lemondtam róla hogy valaha látom a szimulátorba , mert optimalizálni kéne ami nem gond sok mindent textúrával meg lehet oldani. Aztán a konvertálás ami körülményes és a programozás amihez meg nincs idõm energiám és szerintem körülményes. Pláne úgy meg tanulni ha valamit amit ha jól is csinálsz , akkor is van hogy nem végzi el a mûveletet a program. Az ilyen jelenség pedig bárminek az elsajátításában összezavarhat. De a mai fiatalok ügyesek kitartók már jó sok mindent összehoztak az elsõ részhez. Azt a mûszerfalat amit le modelleztem hozzávetõlegesen a leghitelesebben pontosabb szerintem ahhoz a mûszerfalhoz képest amivel az elsõ gyári kigördülõ ikarusz 260 as nak volt s még nem nyúltak hozzá.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Erlau Trans
Az elõzõ javítás óta már nekem is megy, legalábbis nem fagy ki állandóan, de az Fps meg sem közelíti az elsõ részt. Nagy átlagban 20 körül van.
nemeza
Nem csak a csuklós buszt hozta, sok mást is. Kb mostani állapotnak kellett volna megjelenni, így sokkal pozitívabb lenne a megítélése..
Nem jelent meg 24 Patch, de azért elég sok, és maga a szám is jelzi az aktuális 1.00.006-tal szemben a nehézkes indulást.

Sokaknak nem megy valamiért a játék, pl. ErlauTrans
fuszhi
Lehet maradok az elsõnél a v busz hoz képest mekkora elõre lépés az elsõ. A másodikat ahogy idáig olvastam elmajomkodták. Többnyire mindenki a csuklós busz miatt nem írta le , de szerintem önmagában ez kevés. Az meg átlátszó hogy kiadnak buszokat meg pályákat további pénzért. Az elején etetnek hogy aztán az átformált hitrendszered kihasználhassák. Hát ez van. Talán a 3. részére rájönnek hogy a kettõt egy programba sûrítették volna az már tartalmasabb. Most külön minek várjak rá és adjak ki egy harmadnyi pénzt mint amit egy hónapban az ember elkölt élelmiszerre csak egy csuklós buszért? Nevetséges. Persze az elsõ rész ettõl még teljesen jó. Fõ hogy az ember el szórakoztassa magát. Életszerû az elsõ rész, hisz a sofõrök élete unalmas mikor már az ezredik kanyart teszik ugyan azon a szakaszon. Jó kis szimulátor.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

nemeza
Arra még várni kell. Még 576kb-ba se lehet kapni. Csak netrõl tudod megrendelni! 😉
nemeza
Gondolom hónapok-évek kérdése, és talán.
fuszhi
Sziasztok rég jártam itt. Látom csuklós 280 meg ilyesmik. Gondolom most mindenkinek helló van. Valaki esetleg tudna segíteni abban , lehetséges hogy majd tescoban is lehet kapni omsi 2 õt?

Végre jött Omsi 2-höz is jó Morphi féle sound a Citarohoz.

És végre megoldották a hangproblémát is, újabb pár FPS gyarapodás az esetemben ^^

Üdv ich!

Nagyon szép munka,csak Szabolcsi tábla 1 Somlós kocsiba???

Ezt találtam egy oldalon:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

OMSI Version 2.00.024
=======================

ENGLISH:

Bugfixes and News:

* Bugfix: Soundbug: On some systems, many sounds were missing while playing with multithreading
* Bugfix: "Bereichsfehler" while selling tickets
* Bugfix: Corrected "Group drivings" of AI buses and problems with tour changes on far termini
* Bugfix: E/A-Error while configurating keyboard or game controller
* Bugfix: Perhaps we have fixed the problem while graphics are frozen but simulation is still running
* Bugfix: Bus continues driving while OMSI is showing the "low framerate dialog"
* Bugfix: Depot file entries Freud/Falk
* Bugfix: Side plate corrected for 92 before Sept.'90 (back then without Falkensee)
* Bugfix: Correction of graphic errors on start dialog on older Windows versions
* Bugfix: NOW, the lines on the depot should not flicker anymore! ;-)
* Multi language descriptions/versions for the following file types: *.bus/*.ovh, global.cfg, chrono.cfg, holidays.txt, *.osn, *.owt and Splashscreens
* Echo will be deactivated, if there were erros while setting it up

* New general log file entries
* New log file entries for "Error: Fahrzeug mit Ident 5331 hat mit ung黮tiger Pathpos versucht eine Belegung zu erzeugen!"

Azt lehet tudni, hogy mit javítottak az õj pachben?
Nálam is frissült, csak még nem találom mit javított 😊
BPI1184
Kijött egy újabb javítás, mivel elõbb frissült az OMSI 2-m 2.00.024-es verzióra.😊

11-84

ZsomborL
Nem! 😊

---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU

Norbesz23
Ott a pont <#nevetes1>

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Erlau Trans
Igazából egy lista is elég lett volna az OMSI2 alá elérhetõ pályákról, és akinek kell kiguglizza, és csók.
gabor514
Tisza Volánost csinálsz? 😊

ZsomborL
FKC-692-Somló Volán. 😊

Helosztok szeretnék kérdezni v.mit azt hogy miért nincs hangjuk az utasoknak az Ikarus 280-ason ? felszálláskor és jegy kéréskor magyarán mondva csendes társ minden utas aki felszáll az ikarusra de csak az ikaruson van ez .

kösz mindekinek elõre is.

Biczike
Helo sziasztok, az agriás festést a man caetano enigmára fel tudjátok tenni,mert már nem találom,de ne megára?

Ha már mindenki belejött a festegetésbe 😄
Sziasztok!
AZ ikarusnál mit kell átírni, hogy az ajtónyitó gombok erõsebben látszódjanak illetve a szélvédõ ne tükrözõdjön annyira?
ZsomborL
@IKC-300:Szívesen!
@FaTaL:Nem én csináltam.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi szépen!
ZsomborL
Tessék!

Ebben,már bezárásig szól az ajtócsengõ!

Sziasztok! Valaki el tudná nekem küldeni a cd-mentes model.cgf-et a 280-ashoz?
bpo451
Azt tudod tenni hogy szépen megvárod, amíg a készítõk kiadják a pálya hivatalos OMSI2-es verzióját.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Heló Nekem van 1 Kis Problémám a Délpest V3 pályával Omsi 2-ön . Hibátlanul megy a pálya minden okés csak 1 bibi van Amikor be írjam , hogy Kõbánya Kispest a Bárhogy írom be nem akarnak a utasok fel szálin mit tudok ez ellen tenni ?
ZsomborL
Ki! 😊

Uhh, ezt ki adod majd az EUA-797-el?? 😄
kem001
Hát eléggé elszámolták magukat vele..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Szép 😊
ZsomborL
Nekem ilyen van,csak ez helyis. 😊

Ez még csak az elsõ festésem nem valami jó még elkezdek egy másikat és jobban megnézem.
A színek nem stimmelnek...
LMG123
Akik ezt csinálták, azok vajon a NASA-tól vásároltak gépet? 😄

bocsi a nagy képért
Sziasztok csináltam egy körös volános festést az ikarus 280 hoz és a link:http://www.mediafire.com/download/icd35jxwyx5yod1/K%C3%B6r%C3%B6svol%C3%A1n.rar
nemeza
Anno a vbushoz igyekeztem összegyûjteni dolgokat az oldalamon.
Az egy dolog, hogy az ember egyszer linkel valamit, de a sok linket sajnos karban is kéne tartani, ami elég nehézkes..
Sziasztok!
A 280-as fa betét mûszerfalát macerás lenne lecserélni pl a 260-asokéval? Illetve a vezetõi nézetet nem tudtam, pontosabban nem találtam meg hol kell átírni, hogy kicsit hátrébb legyen a "feje" a sofõrnek, a fájl megvan de azon belül eltévedtem.. Köszönöm ha tudtok segíteni!

Subaru Tecnica International

Erlau Trans
Köszönöm azt a marha nagy aktivitást, amit tapasztaltam az üggyel kapcsolatban. Hozzászólásokban és PÜ formájában is többen nagyon jó ötletnek tartotta. De egy keresztül szalmaszálat senki nem tett az ügy érdekében.

Elgondolkodtató.

Miközben a kérdezõ és kérõ hozzászólásaiban, privát üzenetben szinte mindenki azonnali reagálást vár el, követelõzik és megmondja nekem milyen szar ember is vagyok, addig a közösség "összebbkovácsolására" tett kísérleteimet (bortókép, háttér, design verseny, javaslat a topic szabályzatra, stb.) eddig mindenki nagy ívben és magasról.

Ebben a közösségben 1-2 pálya és busz készítõ jómunkást és pár jobb érzékû embert kivéve szinte mindenkit csak az önös érdekeik hajtják, menjen a busz, a pálya, a kormány, stb...

ET
házigazda (még...)
[/url][/img]

SZiasztok itt van 3 vasi volános festés a 280-as hoz de még nem tetem fel a netre de ha tetszik akkor felteszem

Ha már Volánbusz festések akkor megmutatom az enyémet, bár még eléggé kezdetleges, mert csak pár perc alatt dobtam õssze múltkor, de eddig csak ilyen lett 😄
(az én módszerem, hogy mivel minden típusnak külön "Volánsárga" színe van, így mindig keverek a színek közt amíg nem érzem úgy, hogy igen ez már tényleg az, néha vagy 5× keverem újra a színt mire meg van, itt még a logók színét is kicsit állítani kellett, ami így a képen nem látszik, de közelrõl enyhén barnásak, mégis fekete 😛 )

Üdv ich!

Banderasbkv
Tetszetõs. 😊
Norbesz23
Szép lett gratulálok hozzá. <#nevetes1>

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

gcs7e7
Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a V3.1? Csak kíváncsiságból kérdezem.