63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
1. Attól még, hogy omsi1-ben megy, mehet omsi2-ben is, csak az omsi2 szigorúbban veszi a definíciókat - és emiatt lehal valamin, amin az omsi1 átsiklik..
2. Igen, kéne mindenkitől engedély - bár a legtöbben szerintem azt írják vissza, hogy nyugodtan, készítők feltüntetésével. -
Lassan itt a hétvége, és a sulinetes korosztály valószínüleg aktívabb tevékenységbe kezd.
Mindenkit türelemre intek! Önfegyelem és elsösorban IGNORÁLÁS!
Sajnos a balhét szító, visszaszóló, beszóló régebbi tagokat sem én, sem a moderátor nem kezeli külön!
ET -
fabkrihotch #51942 Sziasztok! 
Még nagyon új vagyok itt, de az OMSI világával már egy ideje ismerkedem és többed magammal nekikezdtünk egy nagyobb pálya kialakításának, több buszvonallal, igencsak kidolgozva. A részletes tervek elkészültek, viszont nem szeretnénk, hogy hogy is mondjam fölösleges dolgot kivitelezni így első nekifutásnak két kérdésem is lenne hozzátok, mielőtt nagyon elmélyülnénk az egészben.
Előre is elnézést, ha valami triviálisat kérdezek, de inkább mintsem bármi probléma adódjon.
1. Jelenleg az OMSI 1.4-es verzióját használjuk és ezalatt "fejlesztünk". Gondolom akkor ez a pálya csak OMSI 1 alatt fog futni. Mennyire érdemes így nekikezdeni? OMSI 2-vel jobban megérné? (Sajnos a gépigény egyikünknél sem találkozik az OMSI 2 által előírtakkal és eléggé idegtépő úgy bármit is csinálni ha folyamatosan laggol, lefagy, kifagy, meghal stb.)
2. Több olyan AI buszt és egyebet is szeretnénk beépíteni, amik nem az alapcsomag részei és ezekhez a BKK és Volán festést szeretnénk felhasználni. (Egy Budapest környéki fiktív pálya elkészítése a célunk.) Nekünk vissza kellene kutatnunk minden egyes busz és festés gyártóját és engedélyt kérni vagy elegendő az, ha csak a pálya dokumentációjában feltüntetjük a forrást, és az alkotót? Természetesen ez a kérdés áll minden kiegészítőre az apró facsemetétől az útburkolati jeleken át egy óriási pályaudvarig.
A válaszokat előre is köszönöm! (: -
Mivel van egy kis időm, igyekszem befejezni a 250.59-et. Az Omsi 2 újdonságait már használja, csináltam róla egy rövid videót. A videón természetesen nem a végleges állapot látható.
-
Tényleg szép. Csak így tovább. :) -
matec1996 #51939 Hello a Rába Premierrel miújság?? :) Régen hallotunk róla. Mikorra várható? Vagy kb milyen állapotban van most jelenleg? :) -
Babszemzozo #51938 alig várom hogy kész legyen :) -
GborFritz #51937 Készül a beltér is.
-
nagyon köszi :) -
rurman #51935 tessék, feltöltöttem neked :)
http://www.file-upload.net/download-8939870/f--jlok.rar.html -
Ezek a fájlok megvannak valakinek? Sehol nem találok linket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SceneryobjectsAdditional Traffic SignsATS_direction_right.sco
SceneryobjectsAdditional Traffic SignsATS_standard_large_3.sco
SceneryobjectsVbusBlog.ruSP Left Section.sco
SceneryobjectsVbusBlog.ruSP Middle Section.sco
SceneryobjectsVbusBlog.ruSP Right Section.sco
SceneryobjectsVbusBlog.ruStolb.sco -
Zoliikp #51933 Az csak egy kép, nem konvertálom... -
markbiro2001 #51932 Jól lett
-
alexander1993 #51931 Hello! Tudnátok segíteni? Az OMSI 2.1-re felrakom az 1-es verzióra készült Délpest pályát majd erre a 3.09-es verziót de az AI buszokat csak nem akarja behozni. Mi lehet a hiba? -
Így van.
Ikarus 412-n a FOK-GYEM-mel pl. 284E-t kiírod, az is kerül ki.
De pl. érdemes kipróbálni a G, T, P, K járatokat is önmagukban :)
-
Benya01 #51929 Jól írták előttem, de ezt a 4 jegyű kiírást csak olyan tudja majd kiírni, ahol 3nál több karakterhely van. Pl a MAN SD-k nem de már az NG/NL ki tudja írni.
-
Plett #51928 Köszi! -
Krisz995 #51927 28410 --- > 284E, 28210 --- > 282E
Ha az utolsó két számot megváltoztatod, akkor sokféle betűt ki tudsz írni (M, N, S, E, stb.) -
Plett #51926 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az IBIS-ben (remélem jól hívom amire gondolok: az a kis ketyere a buszokban amivel meglehet adni a járatszámot a és megjelenik a kijelzőn) meglehet adni betű karaktert is? Tehát pl. a Route gomb megnyomása után beírom hogy 28400, akkor értelemszerűen a 284 lesz, de hogyan adhatom meg hogy 284E legyen? Van erre valami speciális "kód"? Előre is köszönöm és elnézést ha nagyon láma a kérdés. :) -
Balhé volt. Igen megint... hozzászólás törlés cunami volt. Aki úgy gondolja nagyon fontos és ON volt, írja meg ismét... -
Zoliikp #51924 Nem sértésnek szántam.
Egyébként a videón szereplő is onnan van.
A konvertálócsapatot - remélhetőleg hamarosan- így is, úgy is tesztelni fog/juk/ják... -
Már csak normális modell kéne... :D -
padarmartin #51922 Van már normális konvertálócsapat. -
Zoliikp #51921 Legalábbis, amit az 1-ben próbáltak orosz "barátaink"...
Viszont van Neutralnak egy Vbus-os modellje is. Biztos kellene "reszelni" rajta, de alapnak elég.
Nem egyszerű feladat... -
gabcsibkv #51916 OMSI 2.1 Rheinhausen V4 Cunwald verzió:
OMSI 2 RH4 -
2.1 -
Melyik verziót használod OMSI 2-ből? -
Köszi, ez jó ötlet volt :)
Másik kérdésem. Spandau -> Menetrend. Ha bekapcsolom az irányító nyilakat kifagy a játék. Van erre valakinek valami ötlete? Mit csináljak? -
fahrerplatz #51903 END gombbal ki tudod kapcsolni. Az is elég! -
Onnan igen, de a játékból sajnos nem -
gotama73 #51901 A vezérlőpult, programok és szolgáltatások alól ki tudod törölni. -
OMSI2 FX-et felrakta valaki? Nekem nagyon tetszik, de sokkal kevesebb FPS-em lett 
.. Tudja valaki hogy le lehet-e törölni?!
-
Hotemak #51899 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! A nulláról feltelepítetem a Great Grundorfot (2.01)az Omsi 2 patch-el egyetemben. Még sohasem volt fent nálam, de a busz lerakása után csak az égboltot látom. Mióta frissítettem 2.1-re, azóta a nagy kedvenc Szceczin egyáltalán nem működik, hibaüzenettel kidob betöltéskor, pedig újra raktam az egész progit, a Hasanseyh egyik napról a másikra csak az égboltot tölti be. Újonnan telepítve Sittingenben, helyenként útjelző táblák jelentek meg, p.l. a zebra helyén, bár ezeket az editorban orvosoltam, Szombathelyen ugyan ez és útszakaszok is hiányoznak... Valaki tud valamilyen átfogó megoldást? Vagy nálam van a hiba? -
off
Amióta ide-idenézek mindig vannak ilyen dedó-cunamik. A VT-s sofőr vs. BKV-s sofőr sztorihoz is kettő okos kellett - itt van több is.
Pop corn, cola - hátradől :) Vagy visszanézel 1-2 hét múlva, hátha..
on
Kispest megoldva, még az ai-kat kell összerakni. -
51870-ben írtam valamit. Ne kezd már Te is az óvodás szintet, hogy nem vagy képes egy kicsit sem visszaolvasni. Köszönöm... -
@Erlau:
Miért is kellett törölni a hsz-om? -
törpegregoir #51895 Srácok! Én nem terveztem ezzel kapcsolatban írni, de mint a fórum mindennapos látogatója és kedvelője, úgy gondolom leírom gondolataim Nektek és azért ide, hogy mindenki lássa. Nyilván tiszta sor mindenki előtt az oldalnak a célja és lényege: sok omsi-kedvelő ember segít a másikon ha tud illetve kérdésére szinte mindig szakszerű választ kaphat itt. Ha visszanéztek kb. 10 oldalt vagy egy évet láthatjátok, hogy milyen jó kis oldal is ez. És ti tényleg ilyen veszekedésekkel rondítjátok el? Tudom az OMSI sokaknak a hely, ahol a napi gőzt ki tudja engedni, de akkor azt a pályán tegyétek és ne a fórumon a világ szeme láttára. Én nem ítélek el senkit, mert tudom, hogy számomra ti rendes emberek vagytok. Még ha nem is írta ide csak egyszer, az elmúlt majdnem 2 év alatt szinte az összes kérdésemre választ leltem itt, kérdezés nélkül. Új pályákat, modokat, buszokat készítetek, ami számomra lenyűgöző, mert én egyiket sem tudnám megcsinálni. Szóval csak annyit szeretnék, hogy legyen minden a régi itt és szóljon ez az oldal az OMSI-ról. Szép estét Nektek!
-
Mint az óvodában. -
A busz tesztrlésre privátban jelentkezzetek!
A teszt téma, LEZÁRVA! -
Befejeznétek végre?!