Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Jó estét mindenkinek lenne két kérdésem.
1. Az omsiba készítettek négysávos utat, ami olyan széles, mint a seeburger str.(11 m) út, és lehet rá 11 m-es utakat csatlakoztatni, kereszteződésekkel? Mivel a pályámat egy picit szeretném folytatni, de engemet egy zavar: A map forgalmas része egy elrontott Rathaus Spandau-nak néz ki(épületek nélkül, természetesen), mert nem jól raktam össze az utakat, de azért csináltam így, mivel a körforgalomhoz kellett. Tudom, az addon-simplestreetsben azt hiszem benne van a körforgalom spline vagy sceneryobject, csak már nem tom melyik fájl, ezért én azt is kérem, hogy írjátok le azt, melyik fájl a körforgalom spline-je/sceneryobjectsje!(Hasonló, mint a Dobel pálya körforgalomjai) És azt akarnám most, hogy úgy nézzen ki a forgalmas része, mint egy négy sávos út(2 sáv mindkét oldalon)
Második kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani azt, hogy a MAN SD 200-ból lehessen 4. sebességet is előhozni a váltó script átírásával? Mert én régebben tudtam, hogy kell, de mára elfelejtettem, és hiába másolgatom a GN92 váltóját, amikor a busz berakom direktbe, egyesben marad... Ha valaki tudja hogyan kell, az írja le privátban, vagy itt a fórumon spoilerbe rakva! Előre is köszönöm.