63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hó, hó! Ez nem chat. Ez nem a FB, ahol fél percen belül kommentel valaki. Ez egy fórum! -
Szerintetek a Tettau V1.0 fut az omsi 1 alatt is?? Vagy ez csak a 2-re lett építve?? :D -
Omsi 2 Editor betöltésközben Zugriffel-t, majd második neki futásra betöltötte hibátlanul.
Viszont van egy olyan problémám is , hogy a Gladbeck mapot meg az editor gond nélkül meg nyitja játék helyett viszont csak Zugrif... blabla és kifagy az egész. Valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet? Ja win 8.1 Enti cpu C2Q Ram 8G Hdd 2T VGA Ati HD 7770 1G-s szóval a cpu-t leszámítva van alatta vas nem értem mi lehet a baja. -
bazsi25 #50728 A logfileből ezt lehet olvasni
255 13:58:09 - - Imp. Info: Date: 1988 0728, Time: 131546
256 13:58:09 - - Imp. Info: Date: 1988 0728, Time: 131546
257 13:58:19 - - Warning: Trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has neither a valid track (type 1) nor at least two busstops (type 2) and is invalid!
258 13:58:26 - - Warning: Busstop Nr. 2 on trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has an unkown Busstop-ID, it is not included in timetable busstop lists!
259 13:58:26 - - Warning: Busstop Nr. 2 on trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has an unkown Busstop-ID, it is not included in timetable busstop lists!
260 13:58:33 - - Warning: Busstop Nr. 1 on trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has an unkown Busstop-ID, it is not included in timetable busstop lists!
261 13:58:33 - - Warning: Trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has neither a valid track (type 1) nor at least two busstops (type 2) and is invalid!
262 13:59:07 - - Warning: Trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has neither a valid track (type 1) nor at least two busstops (type 2) and is invalid!
263 13:59:10 - - Warning: Busstop Nr. 2 on trip "mapsSzombathely 2.2TTData29C.ttp" has an unkown Busstop-ID, it is not included in timetable busstop lists!
264 13:59:34 - - Warning: Line "mapsSzombathely 2.2TTData22.ttl", tour 1: Entry 3 begins before previous entry ends!
265 13:59:34 - - Warning: Line "mapsSzombathely 2.2TTData29A.ttl", tour 1: Entry 13 begins before previous entry ends!
valaki tudna segiten hogy mia a baj mert már a szombathelyi mappával se tudok menni eddig csak avval tudtam most meg már avval sem
-
norb82 #50727 Nem kell 1 perc után kiabálni hogy nem kaptál választ. Valószínű kevés a géped. -
Routeres #50726 Azt javasolják a készítők, hogy a szomszédos tile-ok számát 1-re állítsuk. Úgy nekem végig 40-60 fps-em volt. -
bazsi25 #50725 tudna valaki segiteni ?????????? vagy enyire elvagytok foglalva ???????????? -
bazsi25 #50724 Sziasztok lenne olyan problémám hogy miért van az hogy a szombathelyi pályán menni szeretnék a 7-el és kiállok a busszal és ahogy kifordulok le is fagyott de így van ez a többi menetrendekkel is . pl.: a 30Y-nal pedig megyek vele három megállott ás 11 huszár út után pedig semmi mert lefagy
olad után a perint hídig el megyek és kész ennyi volt a játékból.
légyszi segítsetek ha tudok kösz mindenkinek előre is -
Túlzsúfolt, kissé gépigényes, bár annál hangulatosabb helyközi pálya.
Utasforgalom szinte nulla, végállomáson max. 4-5 fő, közbenső megállókban 1-2; leszálló csak a végállomáson; utastényező a megállóban nekem mindig 200%. 280-assal mentem végig a 8342-esen, teljesen kihalt, alig van AI, pedig az is magasra tettem fel.
Csuklóssal kész rutinpálya, kanyargós, szűk utakkal. Utasforgalom és vonalvezetés miatt szóló busszal ajánlom. Mondjuk Citoval, bár a pálya helyközi, dukál hozzá a kézi váltó.
Kissé unalmas, álmos vidéki hangulat, a kedvencem ugyan nem lesz a pálya, de 1-2 kanyart még megérdemel.
FPS: átlagban 30 körül, de bizonyos tile-ken túl sok object van szerintem, lakott területen nem volt ritka a 14-17 közötti FPS.
ET -
Őszintén? Ilyet bárki össze tud dobni 5 perc alatt, ez nem olyan nagy szám. De ha érdekel a pályaszerkesztés, és kedved is van hozzá akkor csak így tovább és komolyabb dolgokba is belekezdhetsz! ;) -
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=50715]#50715[/URL] véleményeket :DD -
Írták a fórumon, hogy valamiért nem megy a download. :/ Reméljük később! :) -
Én kb. egy órája kínlódok vele, hogy egyáltalán valamit betöltsön a különböző "Download" linkek alatt lévő tartalomból... :( -
Tettau V1.
Új fiktív map!
-
bazsi25 #50717 Sziasztok lenne olyan problémám hogy miért van az hogy a szombathelyi pályán menni szeretnék a 7-el és kiállok a busszal és ahogy kifordulok le is fagyott de így van ez a többi menetrendekkel is . pl.: a 30Y-nal pedig megyek vele három megállott ás 11 huszár út után pedig semmi mert lefagy
olad után a perint hídig el megyek és kész ennyi volt a játékból.
légyszi segítsetek ha tudok kösz mindenkinek előre is
kösz széppen a segitséget ugy tegnap óta nem tudotatok rá válaszolni.
-
neo8888 #50716 Az miért van, hogy nekem nem engedi kitenni a Futárt az editor?
Nem ír ki semmit, csak nem látszik. -
Elvagyok a pályaszerkesztővel! :D Nem letölthető:
1. Nincs kész
2. Az objektumok mások tulajdonai ( És hosszú folyamat lenne összeírni a készítőiket, valamint engedélyt kérni :D )
-
Köszönöm a választ Ikarusfan, és Norb82 :) -
norb82 #50713 Ha nem tudsz objektumokat csinálni, tanuld meg a modellezést (találsz minden programhoz kézikönyvet), gyakorolj sokat, és menni fog. De nem az a terjedelem amit itt fórumon le lehetne írni. -
Hát nézd, ahhoz, hogy két út csatlakozzon, úgy kell összeilleszteni őket, hogy a path-jeik is pontosan illeszkedjenek, máskülönben kis piros-sárga köröket rak az Editor oda, ahol nem illeszkednek. Emiatt van gyakran szükség rá, hogy az ember egyedi útkereszteződést csináljon (főleg ha valós pályát csinál).
A második kérdésedre az a válasz, hogy az egyik SDK-s programmal módosítani kell magán az objektum .sco fájlján. -
dantre #50711 Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy tud-e valaki a Skoda 21Ab buszhoz másik váltót, vagy esetleg elmagyarázná-e valaki hogyan kell másik váltót beletenni ?
Előre is köszi ! -
Sajnos nem nagyon értek a módoláshoz, ezért nem tudok magamnak objektumokat csinálni :( -
Egyikre sincs... -
Valóban működik a C56 az OMSI második részével. -
Van. De az kendácsolás. Tudom, abban a magyar jó. Na de kérem. Most fontos a minőség vagy sem? Ezt kell eldönteni. És még ismerkedni tovább az Editorral. -
Nem tudom, hogy ezt honnan veszed, de tökéletesen megy 2-vel a C56. Egyedül jegyeladást kellene benne csak bővíteni. -
Nagyon-nagyon jó lett, nagyon tetszik, és várom már a megjelenését :) (úgy fogok járni, mint a c56-al, hogy mióta megjelent, azóta mindig amikor az egyben játszom, akkor csak azzal megyek ;) ) [Amúgy a C56 nem kompatibilis a kettővel, lehetne használni benne?] -
*a buszt -
Jó estét mindenkinek lenne két kérdésem.
1. Az omsiba készítettek négysávos utat, ami olyan széles, mint a seeburger str.(11 m) út, és lehet rá 11 m-es utakat csatlakoztatni, kereszteződésekkel? Mivel a pályámat egy picit szeretném folytatni, de engemet egy zavar: A map forgalmas része egy elrontott Rathaus Spandau-nak néz ki(épületek nélkül, természetesen), mert nem jól raktam össze az utakat, de azért csináltam így, mivel a körforgalomhoz kellett. Tudom, az addon-simplestreetsben azt hiszem benne van a körforgalom spline vagy sceneryobject, csak már nem tom melyik fájl, ezért én azt is kérem, hogy írjátok le azt, melyik fájl a körforgalom spline-je/sceneryobjectsje!(Hasonló, mint a Dobel pálya körforgalomjai) És azt akarnám most, hogy úgy nézzen ki a forgalmas része, mint egy négy sávos út(2 sáv mindkét oldalon)
Második kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani azt, hogy a MAN SD 200-ból lehessen 4. sebességet is előhozni a váltó script átírásával? Mert én régebben tudtam, hogy kell, de mára elfelejtettem, és hiába másolgatom a GN92 váltóját, amikor a busz berakom direktbe, egyesben marad... Ha valaki tudja hogyan kell, az írja le privátban, vagy itt a fórumon spoilerbe rakva! Előre is köszönöm.
-
Még csak most ismerkedem a pályaszerkesztővel, ezért igen érdekes objekumok vannak :DD De akkor amit írtam, arra nincs lehetőség? -
Mi ez a barkács? Ott egy kereszteződésnek kellene lennie... -
A pályaszerkesztőbe(Omsi 2) hogy tudom megoldani, hogy tudom megoldani, hogy két út csatlakozzon (AI-nak)? [1. kép]
És hogy tudom módosítani egy objekten levő AI útvonalat? [2. kép]
-
PetiM44 #50699 Sziasztok!
Valaki, akinek megvan a Börzsöny-fiktív a gépén, el tudná küldeni nekem, vagy fel tudná tölteni valahova a Splines/VIDEKI_PALYA/orszu_8m_szv.sli fájlt? Nagyon hálás lennék érte, előre is köszönöm szépen. -
Szerintem meg semmi értelme a multinak. Egy idő után érdektelenségbe fulladna mint megannyi próbálkozás a virtuális volánok stb. létrehozására. -
Olyan buszversenyeket rendeznék xDD -
norb82 #50696 Pedig amúgy poén lenne ha lehetne multizni... Mondjuk egy pályán nem ai-k lennének hanem mindet vezetné valaki...:) -
Forever alone :(
Amúgy háttérbe épülőpályám ;) -
Véleményem szerint így többen tudnak egyszerre pályát építeni. -
Üdv! Mit jelent a szerkesztőben a "Multiplayer" gomb?
-
Én szívesen odaadnám, csak nem tudom, hogy kell-e engedély a készítőtől a megosztáshoz.