Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Egy vagy két ember kezdte el a scriptelést csak hogy lehessen busz és hány ember fejezte be? Ha olyan fullos a dolog miért hogy nem ontjuk magunkból a dolgokat ? Tán mi vagyunk az agyilag gyökerek hogy nincs türelmünk? Talán mi vagyunk a lusták hogy nem csinálja meg helyettünk más? Hogy kilép a programból kinyomozza melyik sor hová tartozik majd átírja majd belép a programba és megvárja hogy töltsön be mire megláthatja sikerült megváltoztatni amit szeretett volna. Ne már Fél életed azzal megy el hogy azon görcsölsz legyen már valami. Szerintem vagy elfogadjuk úgy a programot ahogyan van , és akkor elég jó és egyedülálló még nem volt ilyen . Vagy többet akarunk és rá kell jönni, a többi része nem felhasználó barát. Egyáltalán nem . Régen volt egy olyan autós játék úgy pingálhattam át a verdát ahogyan kedvem tartotta és az nagyon kis koromban volt a 90 es években. Egy objektet nem nehéz elkészíteni de a bőrt ráhúzni ne keljen már egyesével az elejétől. AZ ember nem programozni szeretne megtanulni hanem kényelmes kellemes körülmények közt ellazultan pingálni majd kipróbálni.Kár hogy régen az t a majmot nem küldtem el a p be mikor arról magyarázott hogy én milyen gyökér vagyok mert sima ügy pálya építés buszt csinálni csak én vagyok gyökér. Hát hol van az a sok pálya amit az a sok ember elkészített ? :)))) Nevetséges