qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MAN014
    Pedig sajnos teljesen igaz.. nem a gépekkel vannak itt a gondok, hanem magával a játék alapjával.. egy szimulátornak ilyen kicsi teljesítményű valamit csinálni én nem is értem, hogy gondolhatták ezt, hogy egy ilyen "jó" játékot ilyen kis teljesítményű valamire építenek.

Az OMSI-nak teljes mértékben kellene egy motor csere, és máris jobban futna a játék nem pedig 600db patch-el javítgatni a hibákat, ami sosem lesz jó, csak aránylag... Most, hogy nekivágtak az OMSI2-nek én azt hittem, lesz annyi sütni valójuk és új motorra építkeznek, de nem tanultak már az 1-nek a hibájából sem, így kaptunk egy bughalmazt (persze a legelején) most kezd javulni igaz, de nem mindenkinek telik egy atomreaktorra.. Inkább adták volna ki a játékot 2016-ban akár, de akkor hibák nélkül, jobb grafika teljesítménnyel, és kevesebb gépigénnyel..

Igazából egy nagyon remek, hangulatos kis játék lenne ez, de sokak azért nem játszanak vele, mert eszméletlen magas a gépigény... és sőt az ugráló busztól már el megy az életkedve is az embernek.