63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nemezának elment a kedve attól, hogy folytassa a 260-ast,
A) miután orosz barátainkhoz is kikerült egy "munka verzió", és egy-két user kvázi ellopta a scripteket. (kitörölték a nevem, és átírták a sajátjukra)
Egy másik részéhez meg nem értettek, így azt kihagyták.
B) CCV kiadta ugyanazt a modellt (VL67), csak máshogy textúrázva és strukturálva.
Egyébként elég sokféle 260-as van.
Van 405-ös és 415-ös a vBusból, egész hamarosan lehet 412 is - függetlenül a Délpesttől.
Van 263-as, 266-os, 256, 250, C56, E95, Credo EC11 (vagy melyik)
OMSI 2 alá van 280-as is. Szerintem lesz 283, ha az oroszokon múlik, mert náluk elég sok szaladgál még mindig.
Gondolom előbb-utóbb bekerülhet JXBellék E94-ese és talán-talán az ARC is, bár elég nagy textjei vannak - úgy tudom.
---
Szerintem korrektebb, ha csak olyan konkrét határidőt adok meg, amit tartok, mintha nem tartok be valamit és mindig valamennyivel halasztom. -
Pedig sajnos teljesen igaz.. nem a gépekkel vannak itt a gondok, hanem magával a játék alapjával.. egy szimulátornak ilyen kicsi teljesítményű valamit csinálni én nem is értem, hogy gondolhatták ezt, hogy egy ilyen "jó" játékot ilyen kis teljesítményű valamire építenek.
Az OMSI-nak teljes mértékben kellene egy motor csere, és máris jobban futna a játék nem pedig 600db patch-el javítgatni a hibákat, ami sosem lesz jó, csak aránylag... Most, hogy nekivágtak az OMSI2-nek én azt hittem, lesz annyi sütni valójuk és új motorra építkeznek, de nem tanultak már az 1-nek a hibájából sem, így kaptunk egy bughalmazt (persze a legelején) most kezd javulni igaz, de nem mindenkinek telik egy atomreaktorra.. Inkább adták volna ki a játékot 2016-ban akár, de akkor hibák nélkül, jobb grafika teljesítménnyel, és kevesebb gépigénnyel..
Igazából egy nagyon remek, hangulatos kis játék lenne ez, de sokak azért nem játszanak vele, mert eszméletlen magas a gépigény... és sőt az ugráló busztól már el megy az életkedve is az embernek. -
Scoobyskull #49752 Segítségeteket kérném abban, hogy hol találok rá a LYH-129-es bkk-s festéscsomagra ami az O530-hoz készült? már kismillió helyen néztem de nem akadtam rá, aki esetleg egy linket adna vagy feltölti azt megköszönném! -
padarmartin #49751 javaslom,hogyy próbálj meg akár egy ARÁNYOS házat modellezni .:) -
norb82 #49750 húha, ott már tényleg bajok vannak...Azért van az Omsin kívül is élet.... Meg ha kijön akkor úgyis kikerül IDE is..... -
mateovics #49749 Gratulálok a válaszhoz... Javaslom próbáld meg a poént látni az előző hozzászólásomban
-
Hát öcsém akkor még sok ilyen napod lesz mert az nem kis munka. -
Elég szomorú, hogy csak ebből telnek a napjaid.
Mások iskolába járnak, dolgoznak, vannak barátaik, akikkel a szabadidejüket töltik, stb.
Javaslom, próbáld ki te is. -
Apocalipto #49746 Ez a legújabb Morphi sound nagyon jó ! :)
-
gylacus #49745 Hát, én máshogy gondolom... Naponta utazok E94-5-ösökkel, és az eleje nagyon nem úgy néz ki! (A belseje viszont hihetetlenül pontosan meg lett csinálva)
Nagyon jót fog tenni neki az újramodellezés, és az biztos hogy nagyon szép lesz! (Ld. C56...) -
:D nem baj. Azzal mondjuk semmi bajom. -
drago14 #49743 Sziastok!
Létezik OMSI 2-re Kispest pálya? A választ előre is megköszönöm! -
félre értettél,Az E95-ös buszról volt szó! :) -
mateovics #49741 És az újramodellezés előreláthatólag meddig tart? Csak azért kérdem mert jelenleg abból telnek a napjaim h óránként ötször végignézem az összes omsi oldalt h kijött-e már :D -
Szerintem nem is akkora baj, hogy a 412-es újramodellezik mert az egész torz volt és hibás néhány helyen + a hangja egy nagy sz@r. Tehát van még mit csinálni rajta. -
vikimaki1 #49739 Sziasztok. Nem találom, hiába görgettem vissza. Tudnátok egy linket adni arról a hivatalos, MR-Software által üzemeltetett OMSI2 cucc gyűjtős weboldalról? És egyébként az már elkezdte működését? -
Routeres #49738 Az ARC folytatása/befejezése a készítő egyéb, virtuális világon kívüli elfoglaltsága miatt szorult háttérbe. Ezen felháborodni pofátlanság.
Az OMSI megjelenésekor bemutatott sok készülő Ikarus a hónapok/évek alatt eltűnt a köztudatból, részben, mert első próbálkozások voltak, részben, mert a készítőknek nem jött be a játék, részben, mert a modell nem ütötte meg az OMSI-mércét, stb. Felháborodásod itt is alaptalan, hiszen annyi Ikarus van már így is, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.
Nemeza elmondta még anno, hogy nem tervezi kiadni a buszát, csak próbálkozik rajta, ismerkedik a játék által nyújtott lehetőségekkel, hogy mások által készített projektekben (lásd 412) segítséget tudjon nyújtani. -
Jelenleg újra modellezés alatt van,hogy szebb legyen! :) -
fahrerplatz #49736 Csak tudod éppen az ilyenek miatt nem ad ki senki semmit... Eldöntöttem hogy én se fogok semmit a bemutatottaim közül. Állj neki TE valaminek és utána lehet sírni! Különben is! Ki tartozik neked/nektek bámuvel is?
A nagy része arra nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvasson. Gusztustalan, sulinetes közösség! -
tesztii #49735 Az a hamar valószínűleg azt jelenti, hogy soha. Az omsi megjelenésekor láthattunk rengeteg készülő modellt, mint az ARC, és rengeteg ikarust.
Azokból egy sem jelent meg kivéve a CCV-520 által készített buszt.
A többi ikarus amivel lehet játszani, nem az omsi indulásakor lett bejelentve, hogy készítik, hanem csak "úgy" és gyorsan is elkészültek.
Pl. nemeza ikarusa még mindig nem jelent meg, pedig már 3 éve készül. -
Eddie81 #49734 Hello!
Az omsi 2 be is be lehet tenni azokat a ai járműveket amiket az omsi első részébe?
-
bazsi25 #49733 Sziasztok még egy fejlesztésről vagy inkább modellről szeretnék érdeklődni múltkor fent voltam a youtubon és ott láttam a buszt és nem tudtam hogy mi lett vele a ARC 134-es ről volna nem tudtok róla valamit hogy mikorra készül ell ? .
BPO-451-nek üzenem hogy jó nekki nekem is kénne egy kis segítség kelene egy vagy két ember akivel el tudnék indulni. -
Eddie81 #49732 Köszönöm!
Sikerült!
-
mateovics #49731 Kérlek ne haragudj az idegtépés miatt, de a hamarosan mit takar? napok vagy még hetek? :) :) előre is köszi a választ ;) -
A 182, 183, 184, 282E, 284E valós menetrend szerint járnak, bár azóta lehet, hogy volt változás.
A többin viszont tied a pálya :) -
Mint már volt szó róla, az egy külön projekt teljesen. De hamarosan kigördül a gyárból. -
Erről nincs információm. -
Scoobyskull #49727 Én az E95-ről érdeklődnék, nyilván nincs még kész mivel nem lett kiadva, de azért nyár előtt még lehet rá számítani? ami a Börzsönyös videóban tesztelésen volt az már elég végső verziónak nézett ki. -
mateovics #49726 És a 412-es Ikarus majd a pálya frissítésével együtt fog kijönni? -
Még készül.
Időközben én is bele csöppentem a készítésbe, itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a lehetőséget
Az én reszortom lett Kökin a megfelelő számú hely kialakítása a műszaki pihenőkre, valamint teljesen valós menetrendet készítek a pályára.
-
Benya01 #49724 Segít persze de lehetőleg táblát akkor :D -
Egy kis segítséget kérnék.
Nem tudok OMSI2-ben betölteni egy mapot, mert a logfile-ban van egy ilyen hibám:SceneryobjectsNemolus ObjekteVerkehrszeichenVZ_Mast_TatsachlicheLange.sco
A Sceneryobjects-ben van egy ilyenem: VZ_Mast_TatsächlicheLänge.sco
És egy ilyenem: VZ_Mast_TatsaechlicheLaenge.sco
Lehetséges, hogy csak át kéne neveznem a hibában megadott névre valamelyiket? Mert sehol nincs pont ilyen nevű fájl. -
Benya01 #49722 Ctrl+C Ctrl+V Felülírás :D -
norb82 #49721 Persze mert az csak úgy megy:D -
Ezt most te se gondoltad komolyan, hogy ez csak így működik, hipp-hopp lecserélsz egy játékmotort. -
ast00 #49719 Pedig a megoldás egyszerű Cseréljék le a játék motorját. Az az egyetlen dolog ami bajokat okoz. -
kitt2000 #49718 OMSI 1&2?
Hol található a utasok mondatainak mappája?
Magyar szöveget lehet készíteni
hozzá? -
bazsi25 #49717 Sziasztok lehet tudni hogy mikora lesz dél pest 3.1 ? vagy már ki adtátok ? -
Hotemak #49716 Hali! Miután feltelepítetted, nyisd meg az editorral és egyszerűen mentsd el! Közben lehet, hogy úgy tűnik mintha lefagyott volna a program, de csak dolgozik! -
crodgok3 #49715 A Dél-Pest oályát hogyan lehet működésre bírni OMSI2-ben?