Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Én azt írtam, amit láttam. Nekem a 16-os patch után fogjuk rá, hogy megy, de azért hibaüzeneteket meg random zugriffeket kapok így is.
Ha egy pályában nincs semmilyen hiba, át lehet konvertálni. Amint viszont egy modell, egy textúra hiányzik, vagy rossz egy csatlakozási pont, a 2 rinyál - ebből a szempontból hisztisebb.
Ezt részben Erlaunak is írom; szerintem a többség igenis az eggyel játszik, mert bár nincsenek olyan flancos funkciói, mint modell döntés...stb (egy átlag user-t pont hidegen hagy), cserébe mindenkinek megy, és a kiadott munkák zöme csak azon fut hibátlanul. A kettőben olyan hibák vannak még most is, amik nem csak hogy ellensúlyozzák a pozitívumait, de el is nyomják azokat.
Mindazonáltal nagyon sajnálom, hogy nincs lehetőség a fórum keretein belül egy szavazást tartani, mert én nagyon kíváncsi lennék, ki mit használ szívesebben, vagy mi fut jobban. Hozzáteszem egy ilyen szösszenetig lehet itt beszélni arról, melyik a jobb, de átfogó eredményt úgy se fogunk így kapni (lehet, hogy az előzőleg írtakkal pl. nincs igazam, csak én ezt látom itt).