63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Én azt írtam, amit láttam. Nekem a 16-os patch után fogjuk rá, hogy megy, de azért hibaüzeneteket meg random zugriffeket kapok így is.
Ha egy pályában nincs semmilyen hiba, át lehet konvertálni. Amint viszont egy modell, egy textúra hiányzik, vagy rossz egy csatlakozási pont, a 2 rinyál - ebből a szempontból hisztisebb.
Ezt részben Erlaunak is írom; szerintem a többség igenis az eggyel játszik, mert bár nincsenek olyan flancos funkciói, mint modell döntés...stb (egy átlag user-t pont hidegen hagy), cserébe mindenkinek megy, és a kiadott munkák zöme csak azon fut hibátlanul. A kettőben olyan hibák vannak még most is, amik nem csak hogy ellensúlyozzák a pozitívumait, de el is nyomják azokat.
Mindazonáltal nagyon sajnálom, hogy nincs lehetőség a fórum keretein belül egy szavazást tartani, mert én nagyon kíváncsi lennék, ki mit használ szívesebben, vagy mi fut jobban. Hozzáteszem egy ilyen szösszenetig lehet itt beszélni arról, melyik a jobb, de átfogó eredményt úgy se fogunk így kapni (lehet, hogy az előzőleg írtakkal pl. nincs igazam, csak én ezt látom itt). -
Hotemak #49465 ÁÁÁÁ! Eddig türelmes és kitartó voltam sokakkal egyetemben, de most nálam (is) elszakadt a cérna!!! A legújabb frissítés óta nincs olyan pálya, amin fagyás nélkül végig tudnék menni! A 0.16 alatt legalább nem fagyott nálam, de sikerült egy olyan javítást összehozni, ami még az alap verziónál is instabilabb!!! Az meg már az elejétől fogva teljesen kiakasztott, hogy a GYÁRI pálya egyes vonalain sem lehetett végig menni! Könyörgöm mi folyik itt??? Egy-egy lelkes rajongó által, még az OMSI 1-hez készített pályát átkonvertálva, jobban működött (eddig), mint a GYÁRI Berlin??? Betojás... Ennyi erővel megvehettem volna virágboltban is... -
Jobb lesz a kettő, ha majd javítják a fagyásokat és több tartalom lesz hozzá. Hozzáteszem, hogy kompatibilitást ígértek az első rész pályáival és ez csak részben valósult meg. -
"A többségnek megy teljesen jól csak csendben vannak"
A többségnek szerintem pont nem megy jól, csak nem sírják/sírjuk tele minden nap a fórumot.
Nekem van 2-3 pálya, ami megy, az összes többi fagy. Van amikor már rögtön betöltés után. Vissza is tettem az első részt. -
Benya01 #49462 Mondják ezt azok akiknek nem működik jól. A többségnek megy teljesen jól csak csendben vannak, és van pár szószóló akik felforgatnak mindent (most nem rád értem)
Azért az 1-ből 2-esbe pályakompatibilitást azért ne tegyük általánossá, mert nem működik a legtöbb esetben. 2-ben pedig több ok miatt is érdemes építeni: (csak a legfontosabbak)
1, objektumok megdöntése
2, valós domborzat
3, légi felvételek
4, spline képes belevágni a talajba, vagy hozzá emelkedik
5, kronológia
6, station links -
norb82 #49461 Szerintem is felesleges neki külön topic. Ha elkezdesz egy hozzászólásban olyat olvasni ami épp nem érdekel, egy laza ujjmozdulattal görgetsz, ennyi. -
A link lemaraddt: ez -
Ezt tettem fel, de nem oldódodtt meg a hiba. Feltöltenéd ami neked megvan? -
Scoobyskull #49458 sziasztok!
Szabad tudni mikorra várható az E95? -
Szerintem is jó lenne, ha lenne neki külön topic!
Nagyon zavaró, hogy a két játékról beszélgetünk itt egy fórumon.. főleg, hogy az omsi 2 csak arról szól, hogy tele van hibákkal. Én támogatom a külön topic témát! -
+1 -
Nem kell még egy topic!
Nem véletlenül neveztük át ezt, teljesen felesleges lenne egy harmadik OMSI topic. Az 1 és a 2 jól elfr egymás mellett, mivel az 1 nem szolgáltat annyira sok témát. De ha mégis valakinek akad kérdése, vagy stb. az első résszel kapcsolatban jó eséllyel kap rá választ itt, mertmindenki egy helyre jár. Halott topik lenne egy idő után csak az első résszel foglalkozó részleg, itt nem kapna választ rá. Közben látja, hogy az OMSI2 topic pörög, ide a rozsdás bökőt, hogy fél óra múlva ott fog óbégatni az első részhez kötödő hülyeségével... -
Szerintem a fejlesztők nagy része az eggyel kompatibilissé építi a művét (nyilván a csuklósokat nem lehet, de az más).
Csak a 2-re szerintem értelmetlen amúgy mondjuk pályát építeni, mert az egyben készült pályákat át lehet konvertálni a kettőbe, de visszafelé nem megy, és egyelőre még mindig sok játékosnak vannak gondjai a kettővel. -
Esetleg az OMSI 1, én jókat játszom vele, nem szokott elszállni. -
OMSI 1-hez még fognak készülni magyar cuccok vagy midneki átállt a 2-re?
Az Ikarus 260.32-höz van valami patch, hogy az utasok inkább üljenek le és ne ácsorogjanak? Végül is ez egy elővárosi busz. -
gabesz012 #49451 Azért az omsi után visszatérni a bus simulatorra? :D Annál még a bugos 2 is milliószor élvezhetőbb (nem, nem játszottam a bs2012-vel, elég volt 1-2 videót megnézni belőle). Egyébként az omsi 1 teljesen vállalható, még mindig megjelenik hozzá a legtöbb addon is, így még jó ideig nem fullad unalomba.
Apropó, mi lenne ha nyílna egy külön topic a 2-nek? Szerintem sokan nem vagyunk kíváncsiak arra, hogy megint éppen kinek milyen bug-ok jöttek elő benne, melyik pálya nem megy, melyik busz dob hibaüzenetet, stb. Meg akkor legalább egy adott pálya letöltési linkje, stb. is az adott részhez való topicban jelenik meg, nem keveredne össze. Sajnos a hivatalos fórumon is néha átláthatatlan, hogy melyikhez mit kell leszedni. :( -
Az a régi konfigom. -
Routeres #49449 Egy egymagos Celerontól és egy HD2400-tól ne várd, hogy jól fusson az OMSI 2. -
Én is már azon gondolkodom, hogy eladom ezt a játékot.. nagyon meg untam, hogy ennyit kell vele szerencsétlenkedni.. a gépem is sokkal jobb, mint a játék hátoldalán feltüntetett rendszerkövetelmény és egyszerűen FPS a föld alatt van.. nagyot csalódtam! Lehet vissza térek a Bus Simulator 2012-re... Még megvárok egy utolsó patch-t és ha úgy sem lesz jó, akkor biztosan eladom. Senkinek nem ajánlom hogy vegye meg.. sajnos ez a véleményem.. -
Vedd minimumra a beállítást, majd kísérletezd ki a megfelelő beállítást. Minden gépnél más és más... -
bubu1976 #49446 Az omsi2 játékban, hogy tudom beállítani a "másodpercenkénti képkockák számát" ?. Mert mindig ezt írja ki, hogy a képkockák száma nagyon alacsony (10). -
Én nem is fogom megvenni az biztos! :D -
brnbs #49444 gcW_streetobjects_1.3.1 reinstall, csak ezt, ne pálya mappából
nálam sok pályán ez oldotta meg ugyanezt a gondot -
Hát ez az egész már tényleg tiszta vicc, amit néha művel a játék :)
De fogadok, hogy eddig még senki nem vett ennyiért bughalmazt :D -
Mert a pálya nem kompatibilis az omsi 2-vel. -
Mert az omsi 2 egy bughalmaz semmi több.. :) -
Ki tudja megmondani miért nincs út a PRojekt PKS pályán ettől a résztől? logfile nem hiányolt semmi objektet, de feltöltöttem.
Innen töltöttem le a pályát.
-
gylacus #49439 Kapcsold ki a kormányt, úgy indítsd be a motort, azután bekapcsolhatod a kormányt. Nekem így működik (szintén G27 :)
Sok busznál észrevettem, hogy nem rakja üresbe, ha kiveszem sebességből, erre én beállítottam +1 gombot, amit a Profilerben az N-nek állítottam be. Remélem sikerül! :) -
Engem nem zavar, ha kérlelnek az emberek, úgy sem engedek ;)
A pályáról amúgy nem nagyon raktam fel képeket - az egyetlen ilyen kép azt hiszem az, amin a 260-as ezüstnyíl festésemet fotóztam, az a képe még mindig az omsihu-n.
(Már csak azért sem zavar a nyaggatás, mert pl. az én munkám az openBVE nevű vasútszimulátorhoz a H5-ös HÉV pálya is, ami olyan rövid, hogy ki se adtam - na annak a videója óta kaptam egy pár levelet már küldözgetés címszóval :D) -
Szerintem is teljesen felesleges a beta verzió.
Én amúgy valahol (lehet hogy pont itt) mintha már fél szemmel láttam volna, hogy készül ez a pálya.
De most hogy így bemutattad, számíts rá, hogy 2 hetente nyöszörögni fog valaki az értetlenebb fajtából, hogy mikor lesz már kész :)
Amúgy nagyon jó pálya lesz :) -
Énis az előttem szólóhoz csatlakozom , hogy minek ?
Szerintem érdemes lesz rá várni , meg hát jó munkához idő kell... :) -
norb82 #49435 Meg minek? Akkor mást se olvasol itt csak hogy ilyen sz@r, meg ez sincs, meg az sincs... -
Nem lesz béta verzió - ahhoz túlságosan is magas a mércém, hogy félkész dolgokat adjak ki. -
tesztii #49433 Sziasztok!
Délpesthez van elérhető hangos bemondás? -
kismanobkv90 #49432 Persze megértem, csak ilyenkor az ember nagyon várja! Beta verzió is jöhet! -
Még mindig jobb, hogy felálltál a számítógéptől, mintha szétrúgtad vagy szétverted volna, mint néhány ember szokta, én ugyanígy csinálok. -
Deniske #49430 Sry, amúgy megoldódott, csak ki kellett töröljem a Mercedes O405n-t -
Válasz gombot kérlek használd! Köszönjük! -
Deniske #49428 Én egy ikarus 260-al próbálkoztam, de hiába. Amúgy mikor bejön a map akkor kb 3 másodperc múlva rögtön feljön a hibaüzenet és onnantól nem tudok semmit se csinálni :S -
Ikarus280 az OMSI2-höz készült, mivel csuklós busz.