qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Igen mer mindenből csak a pénzt akarják kisajtolni. Határidők a támogatókkal aláírt szerződés stb stb aztán közös lónak túros a háta. Készítettem egy 260 280 műszerfalat még régebben az ikarus hoz , de lemondtam róla hogy valaha látom a szimulátorba , mert optimalizálni kéne ami nem gond sok mindent textúrával meg lehet oldani. Aztán a konvertálás ami körülményes és a programozás amihez meg nincs időm energiám és szerintem körülményes. Pláne úgy meg tanulni ha valamit amit ha jól is csinálsz , akkor is van hogy nem végzi el a műveletet a program. Az ilyen jelenség pedig bárminek az elsajátításában összezavarhat. De a mai fiatalok ügyesek kitartók már jó sok mindent összehoztak az első részhez. Azt a műszerfalat amit le modelleztem hozzávetőlegesen a leghitelesebben pontosabb szerintem ahhoz a műszerfalhoz képest amivel az első gyári kigördülő ikarusz 260 as nak volt s még nem nyúltak hozzá.