63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bazsi25 #49303 [IMG] [/IMG]
Sziasztok ez miért van ? hol rontottam el ?
ségitsetek kössz előre is mindenkitől
am kösz BPO-451 a segítséget csak most látam hogy írtál vissza -
Tessék!
Erről a Webshop-ból lehet megrendelni: http://wingbest.unas.hu/spd/12796/OMSI-2-Buszszimulator -
Rapcat55 #49301 Sziasztok! Egy rövid kérdésem lenne, kérlek ne kövezzetek meg!
Mennyibe kerül eredetiben az OMSI 2? Továbbá, hogy lehet e boltban kapni, vagy csak steam-en, vagy egyéb programon keresztül lehet letölteni? -
norb82 #49300 Miért nem csinálsz valami olyat ami még nincs? -
Harry22 #49299 Sziasztok!
Éppen dolgozom egy Ikarus 260.32-essen.
A textúrázáshoz érkeztem, de nem tudom, hogy hogyan kell hozzáadni képeket úgy, hogy felismerje a busz.
Ebben kérném segítségeteket privátban. -
Ez nekem is előjött, ha nem használom őket, nincs gond. -
Hotemak #49297 Szia! Nekem már a .016.-ban is egyik betöltésről a másikra, p.l. Goethenbergben, eltűnt a gyári Man-ok karosszériája és Szombathelyen is az egyik Citaro hibátlan volt, a másik már láthatatlan. A steam-en belül a helyi fájlok épségének ellenőrzése megoldotta a problémát! -
Aki unja a tötymörgést a hamburgi 109-esen, csináltam egy szorosabb menetidőt hétköznapokra.
Letöltés
A mappa tartalmát a Hamburg TTData könyvtárba másolni. -
Ugyanez nálam is -
norb82 #49294 Nálam se volt még sose ilyen. Most a 024-el (sőt a 016 óta) nálam teljesen elfogadható. -
Fox44 #49293 ilyet=ilyen.
-
Fox44 #49292 Nálam ilyet hiba egyszer sem volt. -
mojorisin #49291 Ezekkel a folyamatos javítgatásokkal csak rosszabb lesz... -
AThomas #49290 Sziasztok!
Megköszönöm ha valaki átküldni az alábbi fájlt:
"SceneryobjectsVIDEKI_PALYAszokokutkerites2.sco"
-
Most jött le a patch. 4 fájlt újra letöltött. Annyi volt a furaság, hogy az AI csuklós MAN (@Szombathely) eleje Vasi Volán festést kapott, a hátulja berlinit.. -
Én ezt most nem értem. Amikor ma este felraktam a legújabb patchet, akkor utána az első indításkor még jó volt. csak aztán jelentkeztek a problémák. Az alap csuklós man simán betöltött. Pedig nem is módosítottam semmit az ikaruson. Ez az, amit nem értek.... Hnap megpróbálom a busz újratelepítését. -
Tierhold #49287 ez csak sima Omsi 2, verziók nélkül, ugyan is nekem már az elejétől kezdve előfordult 1-1 indításkor a csuklósok eféle marhasága
-
Gratulálok OMSI2! (2.024) 

-
A frissítéskor szoktátok a steam-mel ellenőriztetni, hogy minden lejött-e?
Mert a németek is jellemzően nem, aztán csöndben megjegyzik, hogy ja, már megjavult. Van aki újraindította a gépet vagy ilyesmi. -
ast00 #49284 Ha eredeti lenne, azzal se érnél el többet, a játék ugyanúgy bugos és a fejlesztők meg hát... 2 magot használ a játék=nincs hang, ennek megoldása érdekében frissítsd a videókártya driverét. Imádom ezeket. Mint a Battlefield! Szerver crash van? Töltsed le az új béta drivert! -
teszter #49283 Arra is. :D
Sokszor random befagy, sokszor E/A hiba vagy más hibaüzenetek. :( -
Nálam meg most a buszfagyás helyett szereti azt csinálni , mióta ma feltelepítettem a patch-eket , hogy az egész játék befagy , csak így random... :/( Tudom , nem itt kéne '' reklamálnom '' , mert nem is '' reklamálhatok '' jogosan , mert nem eredeti a játékom... ) -
Directx hibára gondolsz? Mert az tényleg néha előjön. -
teszter #49280 Sok javulást hoztak az eddigi patchek, de ezek csak kis javításokat tartalmaztak. Remélem hogy ezzel végeztek és előveszik a nagy méretű gondokat, mert még mindig sok a hiba. Nálam random elszáll a játék videokártya hibára panaszkodva... -
ast00 #49279 Már majdnem elkezdtem utasokat szállítani, de aztán valahogy mégsem sikerült.
-
Tierhold #49278 Érdekes dolog a Berlinen:
Amikor menetrendben akarom használni a nyilakat lefagy az egész játék, de még átverni se tudom, szóval, ha a nyilakat kapcsolom be előbb, akkor meg a menetrend leokézásánál fagy le a játék, úgyhogy valami probléma van a narancssárga nyilak körül, de vajon mi lehet az, és hogy oldjam meg?
Ötletek? -
A beállításokban a max hangok számát vedd fel 500 környékére, és lesz hangja mindennek. -
bazsi25 #49276 Helosztok szeretnék kérdezni v.mit azt hogy miért nincs hangjuk az utasoknak az Ikarus 280-ason ? felszálláskor és jegy kéréskor de csak a ikarus 280-ason van . vagy hol bekapcsolni? a hangokat
ha v.ki tudna segíteni azt meg köszöném.
-
Ha ingyenes lenne, akkor nem tartana itt. :) Lásd vBus.
A program elvégzi a műveleteket, amiket előírsz neki, más kérdés, hogy mit írsz elő..
A modellezés szerintem kb. harmada-negyede lehet egy busz konvertálásának, mert a scripten kívül hangot is kell vágni - illeszteni, illetve a model.cfg-t is fel kell építeni. A textek így kb. benne vannak a modellezésben. -
http://sg.hu/galeria.php?guid=1300053391 -
Igen mer mindenből csak a pénzt akarják kisajtolni. Határidők a támogatókkal aláírt szerződés stb stb aztán közös lónak túros a háta. Készítettem egy 260 280 műszerfalat még régebben az ikarus hoz , de lemondtam róla hogy valaha látom a szimulátorba , mert optimalizálni kéne ami nem gond sok mindent textúrával meg lehet oldani. Aztán a konvertálás ami körülményes és a programozás amihez meg nincs időm energiám és szerintem körülményes. Pláne úgy meg tanulni ha valamit amit ha jól is csinálsz , akkor is van hogy nem végzi el a műveletet a program. Az ilyen jelenség pedig bárminek az elsajátításában összezavarhat. De a mai fiatalok ügyesek kitartók már jó sok mindent összehoztak az első részhez. Azt a műszerfalat amit le modelleztem hozzávetőlegesen a leghitelesebben pontosabb szerintem ahhoz a műszerfalhoz képest amivel az első gyári kigördülő ikarusz 260 as nak volt s még nem nyúltak hozzá. -
Az előző javítás óta már nekem is megy, legalábbis nem fagy ki állandóan, de az Fps meg sem közelíti az első részt. Nagy átlagban 20 körül van. -
Nem csak a csuklós buszt hozta, sok mást is. Kb mostani állapotnak kellett volna megjelenni, így sokkal pozitívabb lenne a megítélése..
Nem jelent meg 24 Patch, de azért elég sok, és maga a szám is jelzi az aktuális 1.00.006-tal szemben a nehézkes indulást.
Sokaknak nem megy valamiért a játék, pl. ErlauTrans -
Lehet maradok az elsőnél a v busz hoz képest mekkora előre lépés az első. A másodikat ahogy idáig olvastam elmajomkodták. Többnyire mindenki a csuklós busz miatt nem írta le , de szerintem önmagában ez kevés. Az meg átlátszó hogy kiadnak buszokat meg pályákat további pénzért. Az elején etetnek hogy aztán az átformált hitrendszered kihasználhassák. Hát ez van. Talán a 3. részére rájönnek hogy a kettőt egy programba sűrítették volna az már tartalmasabb. Most külön minek várjak rá és adjak ki egy harmadnyi pénzt mint amit egy hónapban az ember elkölt élelmiszerre csak egy csuklós buszért? Nevetséges. Persze az első rész ettől még teljesen jó. Fő hogy az ember el szórakoztassa magát. Életszerű az első rész, hisz a sofőrök élete unalmas mikor már az ezredik kanyart teszik ugyan azon a szakaszon. Jó kis szimulátor. -
Patch 2.00.024 -
Nordzso18 #49268 Arra még várni kell. Még 576kb-ba se lehet kapni. Csak netről tudod megrendelni! ;) -
Gondolom hónapok-évek kérdése, és talán. -
Sziasztok rég jártam itt. Látom csuklós 280 meg ilyesmik. Gondolom most mindenkinek helló van. Valaki esetleg tudna segíteni abban , lehetséges hogy majd tescoban is lehet kapni omsi 2 őt? -
Apocalipto #49265 Végre jött Omsi 2-höz is jó Morphi féle sound a Citarohoz.
-
Tierhold #49264 És végre megoldották a hangproblémát is, újabb pár FPS gyarapodás az esetemben ^^