Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gylacus #49103 Nem tökéletes, de szerintem nagyon jó technikai megoldások vannak benne, az "Xperia-IBIS"-től kezdve az az érdekes kábel, aztán a fűtés is egészen egyedi módon működik (az más, hogy nekem elég gyatrán fűt maxon is). Az ülések is tetszenek, mert a Kunság régi Ikarusai (pl. CJU-133) Bónusz nekem a poén, hogyha kitörhetem a hátsó ablakot is. 
Vidéken, Bács-Kiskunban inkább helyközi/távolsági a közlekedés, nem városi, nekem ezért nem jönnek be a BKV-féle járművek (inkább a kéziváltós, pl. 266); én azért őrülnék meg, ha az egyik buszban kunságos jegynyomtatót vagy NewLine fedélzeti számítógépet látnék, amit még úgy sem ismertem ki teljesen, hogy naponta figyelem (Ld. iho.hu9
De mindenképpen nagyon király, ha egy buszban van valami egyedi. (És nem feltétlen a halomnyi CD.)
Tök jó lenne esetleg egy [b] Mercedes Intouro[b] (O560) vagy egy [b] MAN ÜL313[b], a vidékies hangulathoz szépen passzolnának a Volánbusz távolsági buszai...
@jxbell: Az E94G készülő projektre utal?