OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ha nem eredeti fáradj át az OFF & WAREZ topikba)
http://indafoto.hu/tomosz/image/20137281-914aded1/user
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
SoundSort Fail: Invalid distance calculation! SoundsPassengerssound.cfg (0#0/0/0#0/0/0)
Szirénázó, jármûvek továbbra sincsenek, és az úton lévõ textúra sem olyan, mint pl itt a nyitóképen. Pluszba az FPS-ek sem bizalomgerjesztõek. Mikor elõször feltettem nem volt vele gondom. Most meg megy mondjuk 25-30-al, utána hirtelen leesik 10-13-ra, késõbb vissza 18-20-ra, majd újra fel, s le. Teljesen érthetetlen. A furcsa az benne, hogy eredetileg a szirénázó rendõrök és mentõk kivételével minden hibátlan volt (leszámítva a zugriffet, ami pár indítással késõbb magától megszûnt), még a javítást sem kellett feltennem hozzá. Most meg csak a fejem fogom<#rinya>#rinya> Mielõtt félreértés adódna, nem leszólásként kell erre a regényre reagálni, nem annak szántam. Hatalmas tisztelet a készítõknek a kemény munkáért<#worship>#worship> A hibák valószínûleg az Omsinak tudhatóak be. De baromira idegtépõ már amit mûvel...<#falbav>#falbav>
Nekem pl. fel se tûnt ez, alapból nem is szoktam mondjuk odalenni a manuális buszokért, errõl meg nem is feltételeztem, hogy nem automata. Szerintem német buszból (fõleg helyijáratosból) amúgy sem igen van kézi váltós, de lehet, hogy tévedek.
Szóval, aki nem ért valamit, ellentmondást tapasztal az oldaladon, annak ott a Kapcsolat vagy menjen a Google-re. A nyilvános "oltást" én sem díjazom. <#vigyor2>#vigyor2>
Ebben megvan az eredeti égbolt, plusz pár extra is:
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=9882
Következõ problémámmal fordulnék hozzátok:
- Kiprobáltam tegnap a Breslau (Wroclaw) pályát szerintem, az egyik legjobban sikerült ingyenes városi pálya ami ma létezik, csak sajnso eléggé fps gyilkos egy pálya.
Ügyeltem, hogy ne írjon felül létfontosságú dolgot a pálya, de sikerült az égtexúrákat felülírni és arra szereték kérni valakit, hogy az eredeti égtextúrákat nem tudná becsomagolni és felrakni valahová, hogy letölthessem?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
OFF: Ma szembesültem azzal, hogy több, mint 20GB fogalal az omsi...😊 ON
Hihetetlen, de így egy "in game" képbõl is látszik, hogy minõségi munka.
Mellesleg akkor megragadnám az alkalmat, és neked, valamit Routeresnek gratulálni szeretnék a Börzsöny projekthez valamint a belefektetett energiát. Részemrõl sajnos csak 2-3 körig jutottam rajta, mivel azon kevesek közé tartozom akik nincsenek oda ezért a kisvárosi/falusi hangulatért. (persze csak itt az OMSI világában)
Azt kell mondjam, hogy meghatározó szereplõi vagytok a kis magyar OMSI közösségnek, csak így tovább és türelmesen várom a többi képeket.
üdv: Kirsz
Feltettem újból a buszt , és rá ezt a '' Futáros '' módot... 😊 Ekkor nagyon szépen mûködött... 😊
Majd amint ráment a hangmód , egybõl ugyanazért problémázik az OMSI , mint azelõtt... :/
Meg lehetne valahogy oldani , hogy a futáros módba is bele lehessen rakni Morphi hangjait ? 😊
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
A TTData mappában minden járat menetrendjét, ami nem 1-es prioritás volt, átírtam 1-esre, mert szinte semmi buszforgalom nem volt a városban.
Azóta ez fogad, és játszhatatlan a pálya.
Van valakinek valami ötlete hogy mi a gond?
Régebben, ha átírtam a prioritást, nem csinált ilyet.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
11-84
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Akkor megpróbálom újrarakni a buszt , majd ez a mód , és akkor rá mehet a többi mód ? 😊
Egyébként én a modmentes Citarora tettem ezeket - ez okozhat gondot. A belsõ kijelzõhöz kell a matrix.osc - nem tudom a vollmatrix-hoz ez hogyan viszonyul.
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
a Nemeza által készített fájlt más mappába kitömörítettem, és azokat a fájlokat, amik megegyeznek az eredeti fájlnévvel, egyszerûen hozzáírtam egy darab 1-est.
(Példa: cockpit_varlist.txt --> cockpit_varlist1.txt)
Így másoltam be a busz Script mappájába, majd a bus-fájlban is javítottam a hivatkozásokat.
23
scriptAI_varlist.txt
scriptCollision_varlist.txt
scriptantrieb_varlist.txt
scriptengine_varlist.txt
scriptelec_varlist.txt
scriptremse_varlist.txt
scriptauspuff_varlist.txt
scriptlights_varlist.txt
scriptdoor_varlist1.txt
scriptwiper_varlist.txt
scriptcockpit_varlist1.txt
scriptklappern_varlist.txt
script ollband_varlist.txt
scriptheizung_varlist.txt
script ain_varlist.txt
scriptdirt_varlist.txt
scriptIBIS_varlist.txt
scriptMatrix_varlist.txt
scriptwimpel_varlist.txt
scriptvisual_varlist.txt
scriptcashdesk_varlist.txt
script icketprinter_varlist.txt
scriptSiemens VDO Panel_vars1.txt
4
scriptIBIS_stringvarlist.txt
scriptMatrix_stringvarlist.txt
script icketprinter_stringvarlist.txt
scriptcockpit_stringvarlist.txt
26
scriptMB_O530_Citaro_main.osc
scriptman_D86_main_AI.osc
scriptcollision.osc
scriptcockpit.osc
scriptVoith_DIWA.osc
scriptengine.osc
scriptelec.osc
scriptremse.osc
scriptauspuff.osc
scriptlights.osc
scriptdoor_Bp.osc
scriptwiper.osc
scriptklappern.osc
scriptforcefeedback.osc
script ain.osc
scriptdirt.osc
scriptsound_volume.osc
scriptheizung.osc
scriptIBIS-2-FUTAR.osc
scriptmatrix_D.osc
scriptwimpel.osc
scriptcashdesk.osc
script icketprinter.osc
scriptsummer.osc
scriptS VDO Panel.osc
scriptS VDO Display.osc
19
scriptAI_constfile.txt
scriptcollision_constfile.txt
scriptVoith_D854.3E.txt
scriptengine_constfile_OM457HLA.txt
scriptelec_constfile.txt
scriptremse_constfile_D92.txt
scriptlights_constfile.txt
scriptdoor_constfile_D92.txt
scriptauspuff_constfile.txt
scriptcockpit_constfile_D92.txt
scriptklappern_constfile.txt
script ollband_constfile.txt
scriptforcefeedback_constfile.txt
scriptwiper_constfile.txt
scriptdirt_constfile.txt
scriptheizung_constfile.txt
scriptIBIS_constfile.txt
scriptmatrix_constfile.txt
scriptSiemens VDO Panel_const.txt
Egyrészt nem igaz, hogy egy-az-egybe ugyanolyanok, másrészt pedig azok a buszok egységes szabvány szerint készültek (VÖV), így nem meglepõ a hasonlóság. De nézz csak meg egy Ikarus 190-et, 10-bõl 9 ember összekeverné egy Mercedes O305-tel vagy egy MAN SL200-assal.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM