Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az OMSIban az LU200-ast szoktam általában az automata váltós tesztpéldánynak használni. A váltónak az áttételét egy kicsit kisebbre tettem, így növelve a sebességét. A fordulatszámot is magasabbra tettem jóval, hogy ne gyorsuljon lomhán. 1 fokozatban 1.2-es áttétel és antrieb_getr_autoSwUpkickdnSpd1: 1400-al 40-45 km/h-t fut a fokozat végén padlógázon, 2 fokozat: 1.0-ás áttétel és 1900-as SwUpkickdn-nál 65-70 km/h a fokozat vége, és a végső fokozat: 0.55-ös (iszonyú lassan gyorsul miután 2-esből 3-asba megy ezért kell magas kipörgés) és 1800-as SwDnkickdown. Végsebesség így kb. 120 km/h-ra tehető. Valaki próbálkozott ilyennel hogy a buszt kihúzatja ahogy csak bírja és a váltót megbütykölte a játékban? Jelenleg a Grundorf pályát bővítem ki teszt pályaként hogy hogy tudja futni a végsebességét. Esetleg hogyan lehet rábírni a busz motorját hogy nagyobb fordulaton is tudjon pörögni(pl. 2500 vagy 2600 fordulat) vagy üresjáratban nagyobb fordulattal menjen a motor?