Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
M62 #48601 Zoliikp-nak: :-) Beraktam a dll-t a 9-es DirectX nélkül és működik úgy is. Elég vagy jobb ha az egész 9-et feltelepítem? (Tegnap letöltöttem legálisan! és a víruskeresőm fertőzöttnek látta, nem mertem telepíteni.
nemeza-nak: Hogy miért az I-est vettem meg? 1.: akciós áron (1490 Ft) volt és az utolsó darab volt, gyorsan kellett lépnem mert tartottam, hogy elviszik és mindenképpen szerettem volna, hogy legyen, talán azért is akciózták le mert elfogy, kifutó cucc. 2.: a II. részről nem tudtam semmit mert én biza végigolvastam a Kezdők bibliáját, hogy mit, hogyan és az meg az első részre (jobban) érvényes. 3.: A II. részre nem tudtam volna most 10ezer fölötti összeget áldozni de annyira megtetszett az Omsi, hogy most akartam rögtön. 4.: Szerintem kezdésnek tökéletes az első rész, úgy döntöttem, mivel a "bibliában" a sok billentyűkombinációból azt szűrtem le: billentyűvel nagyon macerás ezt játszani. És láss csodát, pokolian nehéz is, ahogy sejtettem...így nem fog menni, vagy egy joystickot vagy egy kormány-pedálszettet is be kell beszereznem. Szerintem elég elfogadható érvek nem?:-D