OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Német barátainkhoz képest itt jelentõsen kevesebb embernek okozott nehézséget a pálya telepítése, de hogy ti se maradjatok ki a jóból, elhoztam ide is az újracsomagolt változatot.
Változások:- Márianosztra lakótelep átépítve a jobb fps érték érdekében- Piros (városi) Nógrád Volán festés hozzáadva- Kisebb-nagyobb javítások, változások a környezetben- O305 retro Volán festés- Ékezetes karakterek eltávolítva, külföldi gépeken így már nem lesznek problémák (remélhetõleg)- Kéklámpások ideiglenesen eltávolítva (nem nyafog! ailist-be bele lehet tenni, ha hiányoznak)
A csomag tartalmazza az NL202 DTF Editiont!
Letöltés:https://omsihu2.wordpress.com/2013/11/17/borzsony-fiktiv-1-01-repack/http://routeres.ofpmafia.eu/B%c3%b6rzs%c3%b6ny-Fikt%c3%adv_1.01_repack.rar
Képek:http://www.shapeloft.com/imageupload/2013/11/17/0/image-185029-45043863.jpghttp://www.shapeloft.com/imageupload/2013/11/10/0/image-183268-94953a3f.jpghttp://www.shapeloft.com/imageupload/2013/11/16/0/image-184756-bc3d8592.jpg
szaszy0830
Köszi! :-)
Itt eleve az alap Omsinak kell egy jó proci. Az Intel-t szereti. <#wave>

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

szaszy0830
Sziasztok!a Börzsöny milyen procit szeret?mekkora kell minimum hozzá h aránylag jól fusson?köszi!
Biczike
Na most már min a kettõ mûködik,csak a rendszámokat nem tudtam át írni,úgy hogy a választásnál tök mindegy,hogy milyen renszámot választotok!!!http://rghost.net/50228051

Mi baja van? Hibát ír vagy csak egyszerûen nem funkcionál úgy ahogy kéne?

YoGabN
leszedtem mindent de nem megy 😄

Haters gonna hate!

Jah hogy maga a program! 😄 Letöltöttél mindent ami az oldalon van?

YoGabN
Sokat most nem mond, csak nemtudom hogy nálam miért nem megy 😄

Haters gonna hate!

ZsomborL
Jó szórakozást és balesetmentes vezetést! 😊

Itt van a teljesen végleges festés,mûködõ linkkel. 😊

---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU

Omsifan1225
Gratulálok , szép lett ! 😊
Igaz még nem volt idpm letölteni , de majd most... 😄
Amúgy meg már épp ezt hiányoltam ehhez a Mercihez , hogy Börzsönybe is lehessen furikázni vele '' hazaisan ''.... 😊

ZsomborL
Logók javítása,egy szintbe hozás 😄

Letöltés

Sziasztok!
Mostanában ismerkedek (újra) az OMSIval. Egy-két busz kieget próbáltam, de ami most nagyon elbûvölt az igényességével az a MB Cito O520. Létezik még hasonló részletességû, minõségû ingyenes busz OMSIhoz?
ZsomborL
Kész!

Mercedes Benz O403-Volánbusz (Fiktiv)

Készítõk:ZsomborL & Roxor

Letöltés

OFF: Ismered a Wiesbaden-i közlekedési vállalat (ESWE) buszait? Azokon van ez a fedélzeti számítógép. Nem tudom mennyit mond. 😄
ON

Biczike
http://ofpmafia.eu/files/file/251-senior-g7-volksbus-9-150/ Ez miért nem mûködik 1.04 Patchal?

Sziasztok! Man Caetanohoz valaki feltudja tenni a Nógrád volános festéseket? Visszakerestem de már nem létezik. Köszi
YoGabN
jó hogy írsz, Berlinben nálam még mindíg az SD-k mennek és nem a Lion's City DD ://

Haters gonna hate!

Hát nagyon hasonlít a FUTÁRra,tehát gondolom ugyan úgy.

YoGabN
tudja valaki, hogy ez a program hogy mûködik?

Haters gonna hate!

Biczike
Ok jól van.

Erlau Trans
Így ne add ki. Minek?
Omsifan1225
Ja hát azon még nem próbáltam , csak mert amint láttam hogy nem jó , ki is léptem a játékból....

Biczike
Nem a Rábás ha nem a másik.

Omsifan1225
Én próbáltam , de már a buszválasztó képernyõn is az alap Vértes Volán Zrt.-s festést adta ki egy kék ajtóval..... Úgyhogy ki nem lett próbálva...

Biczike
Estére ki adom,ha ezzel a felirattal jó lesz nektek,az baj,hogy ha nagyobb el csúszik😞[/url]

Banderasbkv
De én igen tetszik csak nem szoktam Nógrádossal menni de kafa lett nagyon. 😊
Biczike
Bocs csak elösször raktam fel letöltést és nem tudom,hogy jól sikerült-e. Ne haragudjatok?

LMG123
Muszáj telespammelni a fórumot? 😊

Biczike
Na nem próbálta még senki?

Persze, hogy nem engedi. Kamu az egész.
bpo451
Errõl tud valaki esetleg valamit?
Letölteni nem engedi, pedig biztos jó buli lehet.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Az információ így lesz teljes...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem csak az O403, hanem az O350 is Törökországban készült.
A legfõbb különbség az volt a két típus között, hogy a hivatalosan nem is létezõ, kis szériás, gyûjtõmodellként is ismert O403 a már akkor kifutóban lévõ, de még gyártás alatt álló Mercedes-Benz O404 RHD alapjaira épült, és valamelyik portugál, török, vagy spanyol beszállító építette rá a karosszériát.

A hajtáslánc szintén egy korábbi széria kifutó verziója volt.
Az aktív, és passzív biztonsági berendezések, utaskomfortot szolgáló fedélzeti egységek megegyeztek az O350 egységeivel.

Berkeken belül csak öszvérnek hívtuk, mert átmenet volt a kifutó O404, és az aktuális O350 RHD között.

Egyébként utasszemmel nem volt érezhetõ a különbség, hiszen az utastérben ugyanazok az ülések, fedélzeti konyha, WC, Klíma, italhûtõ, video/DVD voltak megtalálhatóak, mint az O350 esetében.

A legfõbb különbség a karosszéria alatt volt, ami az utaskomfortot, biztonságot, összeszerelési minõséget, stb, egyáltalán nem rontotta.
Ettõl még Mercedes logó volt az elején csak olcsóbb kivitelben készült a busz.

Egyébként tökéletes üzleti fogás volt a Mercedes részérõl, mert a facelift utáni megújult külsõvel rendelkezõ típusnál tette elérhetõvé, hogy azok a szolgáltatók is "presztízs" értékû autóbusszal dolgozzanak, akik egyébként nem tehették volna meg.

(Egyébként nem a Mercedes az egyetlen gyár, aki élt az ilyen üzleti lehetõséggel.)

A ma már cégcsoporton belülinek számító Setra (akkor még Kassböhrer)is élt anno hasonló üzleti lehetõséggel.
Lásd Setra S 10, S 14, S 150, stb., eladott licenceit.
Pl.: az S150 olcsóbb spanyol változata volt a SEIDA (Sociedad Española de Importación y Distribución de Automóviles)Spanyol Autó Alkatrész Gyártó, és Elosztó Vállalat által gyártott 154 PEGASO típusnevû változat.

Annyi volt csupán a különbség az eredeti, és a Spanyol variáns között, hogy utóbbiban Pegaso motor dolgozott, és szintén Pegaso gyártmányú futómûve volt.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Biczike
http://rghost.net/50217319 így jobb IKc56 Nógrád Festés link😊

Nincs mit!

Biczike
C56 Nógrád Volán,használjátok😊

Carlo da Italia
Biczike
http://rghost.net/50217319 Jó a link?

Ikarusfan
Egyszerûen megõrülök. Újratelepítettem az OMSI-t, de így se jó. És az a vicc, hogy nem is akad, csak szimplán elmegy a hang. Ráadásul kiderítettem, hogy ha abszolút nullára leveszem az AI-t, akkor megszûnik a probléma - csak úgy nem valami érdekes vezetni, illetve tegnap, de még ma reggel sem állt fent ez a probléma.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Carlo da Italia
Túrista nézõ busz megállt egy faluban.

Ha kell segítség a 3c, 36, 63as útvonalakhoz, vagy esetleg a 11,11B-hez akkor szólj, December 10tõl kb ráérek. 😊 Persze ha gondolnád. 😊
Én valahol azt olvastam hogy az O530-asok a német gyártásúak, az O403-as meg ennek a szériának a kifutása után (tehát amikor a németek már a következõ generációt gyártották) Törökországban gyártott, valóban butított kivitelû változatok.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

ZsomborL
Köszönöm szépen 😊
Mostmár figyelek mindenre 😄 Remélem a készítõ sem fogja elrontani többet 😄

Kitûnõ munka köszönjük!

Szeretnék egy jobbító szándékú észrevételt tenni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A képen látható autóbusz nem Mercedes-Benz O403, hanem a
Mercedes-Benz O350 RHD Tourismo típuscsalád elsõ generációja.

Anno, közel öt évig dolgoztam a típussal, így minden porcikáját, típusspecifikus tulajdonságát ismerem.

Tudom, hogy nem Te írtad el, hanem a készítõ írta hibásan a típusjelzést, ezért is írtam, hogy "jobbító szándékú" az észrevétel.

A tévesen írt O403 típusazonosító szám az MB O350 2000-tõl gyártott faceliftes változatán belül az SHD (emelt utasterû) típust jelöli, egyébként tévesen, pontosabban megtévesztõ módon.

A gyártó ezzel a típusazonosítóval egyetlen szériamodellt sem látott el. Pusztán az egyedi, vagy kis szériás megrendelésre készült, a gyártói ajánlásokban szereplõ, de szériában nem választható, az alaptól is gyengébb teljesítményû hajtáslánccal szerelt autóbuszait látta el ezzel a típusjelzéssel.

Zömében Spanyol, Török, Bolgár, Szerb, Ukrán, és Román piacra készült ilyen, a gyári alapmodelltõl is puritánabb felszereltségû / kivitelû autóbusz.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Ebben a verzióban van már scriptelve jegyeladás?😮 MB O403 -ra gondolok.
Martinez01
Köszönöm 😊 <#worship>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Köszi. Azt hol lelem meg?

Jól néznek ki! A DPD-s festés különösen! <#eljen>

PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB

ZsomborL
Tölthetõ 😊

Mercedes Benz O403-Szabolcs Volán(Fiktiv)

Letöltés

LMG123
Mostanában kevés idõm van Omsival foglalkozni, de azért csinálgatom a dolgokat...
Sprinterek 😊