Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kriszi94:
Érdekes akkor.Mert nekem hiába van benne a Sittingen hof fájl,amit a man sd-ből másoltam ki,egy másik Ikarus 260-ba,nincs menetrend sehogy sem,annyi van benne csak,mikor a füzetlapra kattintok,akkor ki tudom választani,számjegy helyett a Sittingen nevet,de alatta lévő már üres,nincs semmi.Ide a topic-ba feltudod tenni a hof fájlt amit te használsz?.
Banderasbkv :
Második telepítés után újra tettem a pályát,bár akkor már kicsit széjjelebb szedtem a mappákat,és így nekem is jópár helyen füves az út,beton helyet,fehéres részek nem jelentkeztek sehol.De legelőször mikor csak úgy ahogy kicsomagoltam,és betettem a helyére,akkor jó volt minden texure tájon,csak menetrendem nem volt,és még mindig nincs.
bmwcrash :
Nekem is egy ici picit szaggat néhol,de ez elenyésző,nem nagyon zavar.Nekem nem fagy le a busz tökéletesen megy s nem fagy le a kamera s mozgás sem.Probáltad már úgy ha a beálitásoknál az betöltési beállitásoknál,Sittingen-re állitod be?.