Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kriszi94 #47881 Elég vérlázító, amit a mélyentisztelt fritzek válaszoltak... simán be lehetne őket perelni a vásárlók tudatos megtévesztésével... milyen dolog az, hogy most újrahúztam omsi2-t, erre grundorf már beakad... és logfile tele van minden hibával?
forgó kerekek, és minden megáll... csak ha lepause-zom a játékot, akkor tudok mozogni az utastérben stb, aztán csak feladatkezelővel tudom kigyilkolni a gépemről, mely alig párhónapos. Grundorfon az emberek ugyanúgy lebegnek 2méterre a talajtól.
Másik, ha hiányzik 1 sceneryobjekt az 1-es még elindult, a 2-es feldobja a hibaüzit, hogy blabla... legalább indulna el, és hiába, mert befagy, és leokézni sem tudom...
Javaslom a nagy fejlesztőknek, hogy üljenek vissza az asztalhoz, és rakjanak le valami normálisat, rendes grafikai motorral, ne ezt a sz*rt adják el, mert kezd ezekkel tele lenni a hócipőm, és szerintem nem csak nekem, vagy legyen ingyenes, és akkor senki sem lenne felháborodva egy alpha-verzión...