Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Én is undorítónak tartom ezt a hozzáállást. A 3d device lost hiba itt szűk körünkben is szerintem 6-7 embernél jelentkezett. És oké, hogy nem lehet mindenkinek megfelelő programot alkotni, de könyörgöm mi leginkább csak azt kérjük, hogy végiglehessen vinni egy járatot fagyás, kidobás és hiba nélkül. Én speckó már rég lemondtam a szaggatásmentes futásról.
A múltkor írtad, hogy a Delphi nyelv amiben írták ennyit enged, utána kidobál. Nem tudom ismeritek-e a Trainz Simulator játékot. Delphiben lett írva. A különbség a két játék között annyi, hogy már a 2004-es verziója stabilabban futott, szebb grafikával rendelkezett és nem szaggatott. Azt meg sem említem, hogy abban a játékban amikor az ICE-vel 260-nal repesztesz nincs akadás. Azt is értem, hogy ezt egy cég fejleszti és a grafikai motortól is függ a dolog. Az is tény, hogy az Omsi 1 elsöprő alkotás volt a kategóriában. De az, hogy ugyanazt a játékot, egy-két apró dologgal megspékelve (teli buggal) eladják többszáz embernek aranyáron és arra nem veszik a fáradtságot, hogy utánanézzenek az Erlau által említett hibának az eszméletlen nagy pofátlanság.