Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
"Tehát csak a kisebb, mondhatni jelentéktelen hibák lettek javítva, a 3d device lost és a hang echo error ugyanúgy benne maradtak elég nagy valószínűséggel. (Meg a többi beazonosíthatatlan kifagyás is.)"
Igen, eleve erről is volt szó: felugró menetrendi ablak javítás,ajtón kilógó utas és hasonló inkább bosszantó "piszlicsáré" a készítők és a tesztelők hanyagságából, az Aerosoft sürgetése miatt bent maradó hibák javítása. Közel sem volt szó arról, hogy komolyabb hibákat fognak javítani.
Én írtam Marceléknek egy hosszabb mailt, amiben főleg a Direct3D device lost hibára próbáltam rávilágítani, megoldást keresni, segítséget kérni.
Erre kaptam tőlük a szokásos "leszarom" két soros választ, most épen azt, hogy ismerik a hibát, de jelentéktelen számú felhasználónál jelentkezett eddig (holott eddig akárhol olvastam, csomóan panaszkodtak rá), így ezzel nem kívánnak foglalkozni jelenleg. Visszaírtam nekik, hogy én ezt nem jelentéktelen problémának tartom, mert amikor kifagy az OMSI2, akkor mindig ez van a logfájlban. Erre jöt a marketing duma, hogy elnézést, meg így meg úgy, de ellenőrizzem, hogy a konfigurációm, a videókártyám megfelel-e a minimumnak. Megírtam nekik a konfigom, erre jött a válasz, egy sorban, hogy valóban teljesíti a minimumot a konfigom. Rosszul telepítettem az programot, frissítsem a drivereket, a directx-et. Visszaírtam nekik, hogy ezt már régen megtettem, erre annyi jött megint a marketing duma, sajnálják, de mindenkinek megfelelő programot nem tud alkotni senki, így ők sem, és én vagyok a hülye felhasználó, ők meg a nagy programozók, meg egyébként is tartsam karban a gépem, meg amúgyis szar a videókártyám valószínűleg.... stb, stb, stb....
Úgyhogy én itt befejeztem. Ösmerősöm aki megvettem steamen keresztül, köszönöm neki innen is (ismételten), hogy kipróbálhattam az eredetit, de ilyen support és kommunikáció után (pl. fel sem merült pénzvisszatérítés, amikor arról írtam utolsó levelemben, hogy eléggé átverve érzem magam...) én egy büdös vasat nem adok ki ezeknek.