qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Azért bárhogy vesszük ez egy jó kis szívatás. :D Ma december 29-én lassan 16 órakor semmit se tudunk a huszonhetedikére beígért patch-ről. Tény, hogy én nem háboroghatok mert nem vettem meg a játékot (bár szerintem érthető), de aki megvette közel 10 ezerért azok között nem csodálnám, ha valaki komolyabban kiakadna. Én azt is értem, hogy nem csak rajtuk múlik a dolog, de ha egyszer azt mondják hogy dec 27 akkor legyen is december 27. Ha nem tudják tartani, akkor mondják azt, hogy 2014 január. Szerintem ez viszont már undorító. Nekem lesülne a bőr a pofámról. Alapból amikor több százan megveszik a szar játékomat (nem is kevés pénzért). Bár mondjuk ezt már megszokhattuk. :D

Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy erre az utálkozásra mért van állandóan szükség? Mi váltja ki? Tény, hogy rohadt sok olyan kérdés van ami láttán már a fejemet a falba verem, de akkor vagy válaszoljuk meg rendesen vagy hagyjuk a francba és nem kell vele foglalkozni. Soha nem értettem miért kell állandóan lekezelően és fikázóan visszaírni valakinek? (És ezt közel sem atty-ra mutogatva mondom. Sőt... egyáltalán nem). Jó lenne ha egy normális kis közösség lenne és tényleg az omsiról meg a játékról (esetleg a buszokról) szólna és nem a fikázásról. Mert napok óta feljön az ember, és csak azt olvassa vissza, hogy valakit oltogatnak. Ez személyes vélemény, lelehet szedni a fejem. ;)