63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• gylacus
    Nekem (kormánnyal) folyamatos enter és indítózás (M) közben sikerült alkotni valamit, de nem fájt érte a szívem, hogy nem tudok vele menni egy hibamentes kört.
    De pl. a ráncajtója se tetszik, mert a valóságban szerintem vagy normál sebességgel nyílik, vagy gyakorlatilag kicsapódik, de nem ilyen. A favoritom nekem a 266-os, annak nagyon el van találva mindene, tök valósághű, meg ugye vidékiesebb a hangulata a háromajtós 260-asokhoz képest. (aki pesti, neki lehet hogy pont az jön be). De itt szerintem még a műszerfal arányai sincsenek rendben, nemhogy az egész.
  • Norbesz23
    köszönöm válaszodat.
  • Netreg2
    Én próbáltam, de nem ment rendesen. Viszont az Ahlheim 1.0 átkonvertálva az Omsi 2 editorral teljesen jól megy.

A patch késéshez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nem kockáztatnak egy részleges javítással, mert továbbra se menne sok embernél, ha csak a zölddel jelölt részt javították. Egy normális javításhoz meg ídő kell. Így én várom türelemmel talán január vége, február eleje reális időtartam.
  • Routeres
    "Dieses Forum wird über Weihnachten und den Jahreswechsel nicht betreut und ist daher für Schreibzugriffe geschlossen. Für Hilfe und Support bitte an Aerosoft wenden: [email protected] . Wir wünschen allen ein frohes Fest."

Ez a fórum karácsonytól újévig nem lesz felügyelve, ezért nem lehet hozzászólást írni. Segítségért és támogatásért forduljatok az Aerosoft-hoz: [email protected]
  • matesz19
    És sehogy sem lehet megoldani/rá bírni a modellre hogy a scriptben kifelé nyíljon az ajtó? Én nem tudom, nem értek hozzá, ezért kérdezem... :) De ha nem akkor nem mondtam semmit. :) :D
  • Geri556
    Nálam is ez van amint bekapcsolom a kormányt...
  • Norbesz23
    És meddig lesz zárva a fórum, már csak jövő évben nyit csak ki?
    Nem kötekedésként kérdeztem.
  • Routeres
    "...de ha egyszer azt mondják hogy dec 27 akkor legyen is december 27."

Tegnap csak kétszer lett leírva, hogy az előreláthatólag nem jelenti azt, hogy biztosan. A hivatalos fórumon ez áll: "Voraussichtlich am Freitag, dem 27. kommt der erste Patch heraus..."

Annak ellenére, hogy nálam az OMSI 2 jól fut, és relatíve kevésszer fagy le, engem is bosszantanak a hibái, és én is örülnék a javításnak, de az nem old meg semmit, ha minden nap lehordjuk a kiadót és a fejlesztőket a sárga földig, mert nincs patch és zárva van a fórum.
    Utóbbi szerintem teljesen érthető, hiszen sem az adminok, sem a moderátorok nem akarják az ünnepeket fórumképtelen magatartású egyének fegyelmezésével tölteni.

Valami félresiklott a végleges kiadásban, tudnak róla, dolgoznak rajta. Türelem. Ha kijön a patch, a Steam úgyis lefrissíti automatikusan a játékot.
  • nemeza
    Sajnos ahhoz modell is kéne..
  • matesz19
    Valaki megtudná fabrikálni hogy a 4 ajtós Citaró G-nek is hogy kifelé nyíljanak az ajtajai?? Mert az omsihu2-n csak a 3 ajtós G van megcsinálva... :( Előre is köszi... :)
  • Norbesz23
    Én a helyedben nem verném a fejemet a falba ilyen baromságokért, főleg ha nem akarod, hogy utána nagyon fájón a fejed.
    De abban igazad van, hogy hajmeresztőek ezek a kitalál dátumok, főleg azok után amit az OMSI2 kiadása előtt csináltak.
  • Banderasbkv
    Nagyon jó volt a szívómotoros 280-as csak kár, hogy az utolsó járat volt meg, hogy csak egy kanyart utaztam vele. Dehát ez van. Remélem férrerakják nosztalgiára. RIP
  • Banderasbkv
    Köszi, ha hazaértem meglesem. :)
  • Norbesz23
    rendben, és elküldtem
  • tmartin
    Azért bárhogy vesszük ez egy jó kis szívatás. :D Ma december 29-én lassan 16 órakor semmit se tudunk a huszonhetedikére beígért patch-ről. Tény, hogy én nem háboroghatok mert nem vettem meg a játékot (bár szerintem érthető), de aki megvette közel 10 ezerért azok között nem csodálnám, ha valaki komolyabban kiakadna. Én azt is értem, hogy nem csak rajtuk múlik a dolog, de ha egyszer azt mondják hogy dec 27 akkor legyen is december 27. Ha nem tudják tartani, akkor mondják azt, hogy 2014 január. Szerintem ez viszont már undorító. Nekem lesülne a bőr a pofámról. Alapból amikor több százan megveszik a szar játékomat (nem is kevés pénzért). Bár mondjuk ezt már megszokhattuk. :D

Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy erre az utálkozásra mért van állandóan szükség? Mi váltja ki? Tény, hogy rohadt sok olyan kérdés van ami láttán már a fejemet a falba verem, de akkor vagy válaszoljuk meg rendesen vagy hagyjuk a francba és nem kell vele foglalkozni. Soha nem értettem miért kell állandóan lekezelően és fikázóan visszaírni valakinek? (És ezt közel sem atty-ra mutogatva mondom. Sőt... egyáltalán nem). Jó lenne ha egy normális kis közösség lenne és tényleg az omsiról meg a játékról (esetleg a buszokról) szólna és nem a fikázásról. Mert napok óta feljön az ember, és csak azt olvassa vissza, hogy valakit oltogatnak. Ez személyes vélemény, lelehet szedni a fejem. ;)
  • matesz19
    Kíváncsi leszek hogy mikor jön az a híres nevezetes Javító Patch...
  • Banderasbkv
    Nekem jöhet.:)
  • kicsiminator
    Próbáld meg a Freyfurt BUSE-hoz való hof-ját. Lehet hogy működni fog.
  • olimano2222
    Kuplung le,sebességbe berak (eközben entert nyomd folyamatosan) :)
  • ast00
    Egy újabb busz, ami mindenkinek működik, kivéve nekem...
    kép
  • Omsifan1225
    Azért , mert kiírod ugyanazt 4 óa múlva , nem fogsz rá előbb választ kapni... ;)
    Aki végigolvassa a fórumot , és tudja rá a választ , hidd el , hogy válaszolni fog... Csak mondom... :))
  • Norbesz23
    Lenne egy kérdésem felétek.
    Mért van az, hogy Freyfurt-nál a MAn NG272-re felszállnak az utasok a Mercedes Citaro 0530 G-re pedig nem?
    A válaszotokat és a segítségeteket előre is köszönöm.
  • gabor514
    Omsi2 - Szombathely 2.2 Mercedes-Benz O530 G Citaro Tisza Volán repaint
    Olad végállomás
    Találkoztam egy szóló hetessel
    Jött a másik 35-ös szemből
    Lelopták a kocsi kerekeit :D
    Minerva lakópark
  • Ubi52 #47499
    Nem azzal van a baj, hogy írsz hanem azzal ahogy..
  • kem001
    Ahlheim OMSi 2 változatát próbálta valaki? Fele pályát be sem tölti egyszerűen.. És logfile-ban sem találtam erre vonatkozó hibát.
  • atty707
    Tudomásul vettem, a továbbiakban nem fogom zargatni ezt a "csodás" társaságot jelenlétemmel!
  • Omsifan1225
    Akkor passz...
    Esetleg annyit nézz már meg még légy oly kedves , hogyha a piros szöveget előhívod , akkor ott is megjeleníti a végállomást ?
    Vagy próbálkoztál a 92-es táblácskával ? :)
  • fcbarcelona1
    Igen kiírtam a járatszámot és jó .hof fájlt is választottam ki.
  • Norbesz23
    Valakinek kell a MAN NG 272-höz ez a műszerfal textúra módosítás?
    [IMG][/IMG]
  • Norbesz23
    ky_doorfront2
  • Omsifan1225
    Járatszámot kiírtad ?
    Jó .hof fájlt választottál ki ?
    Több lehetsges dolog lehet amiért nem szállnak föl... :)
  • vikimaki1
    Ott van, csak el kéne olvasni. doorfront5
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Nekem valamiért a Neoplan N4016-ra nem szállnak föl az utasok.
    Mi lehet a probléma?
  • gabor514
    A csuklós Man-nál ezzel a móddal milyen billentyűparanccsal nyitható a 3. ajtó? A műszerfalon babakocsival jelzett gomb nyitja, amit pont eltakar a kormány, ezért lenne jobb billentyűzettel működtetni.
  • Erlau Trans #47488
    Eddig öten kerestek meg (többen is, de ennyi a régebbi tag, pár hetes regisztrált hülyegyerekekkel nem foglalkozom ilyen téren), hogy szóljak rád, eddig nem tartottam szükségességét, de kérlek kicsit óvatosabban fogalmazz. Mostanában kicsit türelmetlenebb, ingerültebbnek hatnak a hozzászólásaid.
  • ZsomborL
    Nem,nincs benne eredetileg,én raktam bele. :)
  • Norbesz23
    Lenne egy kérdésem felétek.
    Mért van az, hogy Freyfurt-nál a MAn NG272-re felszállnak az utasok a Mercedes Citaro 0530 G-re pedig nem?
    A válaszotokat és a segítségeteket előre is köszönöm.
  • Norbesz23
    másold be újra, nekem is volt már ez és én újra bemásoltam a zipből a mercit és működött utána
  • Benya01
    Nagyon jól néz ki! A táblát te raktad bele vagy eredetileg is van benne és én nem találtam még meg?
  • BKG
    Olyan problémám lenne, hogy mennék a Tóváros 2.2-n, de amikor kiválasztom a buszt (0530 G), akkor csak a csuklót jeleníti meg a pályán, semmi mást. Ráadásul az AI buszoknál is csak a csuklót jeleníti meg. Mitől lehet ez?