qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Tegnap újraraktam az Omsi 2-őt úgy, hogy a Citaro G buszon kívül semmi plusz addont nem tettem be. Tegnap elég jó futás mellett sikerült mennem egy 5-ös vonalat. Ma Nervenklinik felől U Rathaus környékén már elkezdte azt csinálni, hogy megállt egy él percre majd feketén villogott a kép (a hang közben ment) majd kb 1 perc után visszajött a játék, viszont a pedálokra nem reagált. Ekkor kétszer megnyomom a K-t és újból jó. Ezt odafelé olyan 4-szer eljátszotta, majd kiléptem és újratöltöttem. (Megjegyzem ennél a hibajelenségnél írja a logfile ezt: Error: Direct3D-Device lost!) Újratöltés után jó volt. Visszafordultam Nervenklinik felé. Tökéletesen ment majd Falkanseer Ch megállóba beállva leokézhatatlan Zugriff következett. Ebből látszik, hogy egy szűz Omsi 2 a saját pályájával nem működik rendesen. Nem értem, hogy ezek a hibák, hogy nem jelentkeztek a tesztereknél. :) Nagyon remélem, hogy a mai patch ezeken segíteni fog.