63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
lovet #47321 Hello!
Letöltöttem a lion city dd-t, az "új" verziót, betettem omsi 2-be, a következő jhibákat találtam:
- visszapillantók frissítése elég rossz
- kombinált ibis+jegyautomatánál nem működnek az x, a bal alsó üres, a p és az m jelű gombok, csak az l/S/k feliratú, amit nem tudom hogy kellene használni normálisan -
bazsi25 #47320 kösz szépen a segítséget meg probálkozok vele
-
Ez az Ikarus agy tragacs! XD
Sok szép textúrája van meg hangja de ez akkor is az! XDDDDD -
Netreg2 #47316 Szia!
Van olyan MOD ami működik az Omsi 2-höz és van olyan ami nem.
Továbbá működő képessé lehet tenni a Stadtbus O305, Wien és a Hamburgot is. Ezzel kapcsolatban latopp vissza és megtalálod, mi működik és hogyan.
További buszt vagy ai járművet hozzá lehet adni. Az adott Map-nak az ailist.cfg fájlban találod meg a járműveit. Ott adj hozzá amit szeretnél. -
nekem olyan volt, hogy Szczecinben megállt a kép és kidobott, meg a 92-esen nemtudok végig menni Berlinben, de amúgy más nemnagyon volt -
bazsi25 #47311 Sziasztok szeretnék kérdezni két dolgott
1 az hogy az 1 verzióhoz 2-nek a modjai jok E vagy kell e hozzá v.mi progi
2 hogy hogyan tudok a pályához hozzáteni még egy buszt Pl: szombathelyi pályánál hogy ne csak a man nl202 -est töltse be hanem nást is 1 verzió van még.
kösz mindekinek elöre is -
Ünnepekre bezárták a fórumot. -
lovet #47309 Hello!
Az omnibussimulator.de forumon utoljára 24.-i bejegyzések vannak. Csak nálam hülyéskedik a rendszer vagy az oldal meghalt??? -
Az biztos... Sajnos. Lehet hogy akkor az utakat kéne újra modellezni és akkor minden jó lesz. Ennek az OMSI 2nek azt mondták hogy szinte az OMSI 1-gyel kompabitilis, erre meg ez van, hogy nyűgös az OMSI 2. Lehet hogy amit objektumokat csináltatok mindegyiket, lehet hogy még azzal is baja van. -
Routeres #47307 Ez zsír, ha az utakkal van baja, akkor biztos nem lesz Börzsöny OMSI 2 alá... -
Most akartam volna a Routeres+G.Gabe splinejeiből és objektumaiból összehozni egy magyar pályát, de mikor az országutat leraktam, már kidobott hibát az omsi... Lehet hogy akkor a német utakból fogok összedobni egy pályát... A régi pályámat nem tudtam megnyitni se, szóval elkezdtem egy újat. A vonalhálózatot már egy papírra kivetettem, csak meg kell valósítani. Még a papírra azt is ráírtam hogy a vonalaknak kanyartól kanyarig mekkora hosszú az az egyenes. :D -
Fura ez az OMSI 2... Nálam eddig egyszer sem volt probléma, pedig nyüstöltem rendesen. Az eddig leírt hibákon csodálkoztam, egyetlen-egy sem érintett eddig... -
mojorisin #47304 A hiba nálad lesz, nálam tökéletesen működik, semmi hibaüzenet. Suerintem nagyon jó kis busz lett.
-
Tegnap újraraktam az Omsi 2-őt úgy, hogy a Citaro G buszon kívül semmi plusz addont nem tettem be. Tegnap elég jó futás mellett sikerült mennem egy 5-ös vonalat. Ma Nervenklinik felől U Rathaus környékén már elkezdte azt csinálni, hogy megállt egy él percre majd feketén villogott a kép (a hang közben ment) majd kb 1 perc után visszajött a játék, viszont a pedálokra nem reagált. Ekkor kétszer megnyomom a K-t és újból jó. Ezt odafelé olyan 4-szer eljátszotta, majd kiléptem és újratöltöttem. (Megjegyzem ennél a hibajelenségnél írja a logfile ezt: Error: Direct3D-Device lost!) Újratöltés után jó volt. Visszafordultam Nervenklinik felé. Tökéletesen ment majd Falkanseer Ch megállóba beállva leokézhatatlan Zugriff következett. Ebből látszik, hogy egy szűz Omsi 2 a saját pályájával nem működik rendesen. Nem értem, hogy ezek a hibák, hogy nem jelentkeztek a tesztereknél. :) Nagyon remélem, hogy a mai patch ezeken segíteni fog. -
Fox44 #47302 Ja ja, sry, nem ezt a képet akartam feltölteni.:D -
Routeres #47301 Ez csak egy figyelmeztetés, hogy egy OMSI 1-hez készült pályát töltesz be, és utána leírja az OMSI 2-be konvertálás mikéntjét. -
Fox44 #47300 Szerintem nálam az omsi 2 editorral lesz valami.Kép -
Addig nyomtam az okot még meg nem javult. De egy perc múlva újra hibaüzenet. Delete ^^ -
Én a váltót csak úgy tudtam beüzemelni, hogy a sebességváltó kara rá kattintottam az egérrel, majd a váltó hátra menetbe váltott a motor természetesen mint minden manuális váltós járműnél lefullad,majd üres járatba tettem a váltót és utána a motort beindítottam, majd sebességbe raktam, így eltudtam indulni a busszal. -
Routeres #47297 Nekem 1-ben nem működik a csengő, és ha aktív a kormány, akkor nem tudom sebességbe rakni. OMSI 2-ben meg hibaüzit dob, ha aktiválom a kormányt.
Csak a fotótextek szépek rajta, egyébként selejt... -
Pupesz #47296 Tökéletesen működik az 1-ben is -
Netreg2 #47295 Na a tickerpakkot megint kihagytam a fene, de a fontpr.dll nem tettem át és aktív és működik. -
krisztiandzs #47294 Tapasztalataim szerint csak a 2-ben. -
Az Ikarus 260.04,csak omsi2-be működik?
vagy
egyaránt az omsi1-ben is? -
A patchre időbe szerintetek mikor lehet számítani ma? :) -
És akkor a beígért videó ide is! :)
-
Ez ugyanaz a busz? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bpyfan #47289 Van itt pár érdekesség. :D A sofőrajtó nem csukódik vissza szól a csengő ha egérrel nyomom a kuplungot. A kályhával meg 15 másodperc alatt 167fokat csináltam a buszba. :D -
Fox44 #47288 1980 Mercedes O303. Work in progress
Link -
hát, szntem nagyon gyenge, a CCV féle ezerszer jobb. -
Ikarus 260.04
Ezt érdemes kipróbálnotok szerintem.
-
Fox44 #47284 Kihagytad a fontsPr.dll-t, a Fonts és a TicketPacks mappákat. FontsPr.dll nélkül nem lesz aktív a Stadtbus O 305 add-on, és nem látszik a busz.
Egyébként, így sem működik rendesen a Neuendorf map.:( Számot kiírja, de a nevet nem. Meg az AI nem vesz fel utast. -
Egyet értek veled !
Csak én ezt nem akartam kiírni , nehogy én is belekeveredjek ebbe... :)
-
hú most aztán nagyot mondtál
-
Na most akkor nem beszállva a vitába, csak úgy külső szemlélőként...
Norbesz23 te is és ZsomborL kolléga is szokott spammelni a fórumon, szóval pont ti ketten vagytok azok, akiknek csendben kéne maradnotok ezzel a témával kapcsolatban... -
Netreg2 #47280 Mivel nem írtam le mindent teljesen így ponotítom a O305 Stadtbus kiegészítő telepítését Omsi 2 alá.
1. Omsi 1-be telepítsd fel a kiegészítőt és aktiváld.
2. Omsi 1 mappából másold át Omsi 2 mappába:
- Maps per Neuendorf mappát
- Sceneryobject mappát NE írj felül semmit!!
- Splines mappát NE írj felül semmit!!
- Texture mappát NE írj felül semmit!!
- Vehicle per MB_O305 ÍRJ felül MINDENT!!
- Vehicle per Anzeigen per Rollband_O305_Std
3. Az addons.ini fájlt másold át az Omsi 1 mappából az Omsi 2 mappába. Írd felül!!
4. Az OMSI 2 Editorral nyisd meg az Omsi 2 per Map per Neuendorf mappában a global.cfg fájlt. Ha sikerült és megnyilt akkor mentsd el. Ez egy darabig eltarthat.
5. Az O305 rollband csak akkor megy, ha az Omsi2-per-Vehicle-per-Rollband_SD79 mappában vannak a fájlok.
A Rollband_SD79-per-Spandau mappából másold ki simán a -tga fájlokat a Rollband_SD79-be és menni fog.
Ha ez megvan mennie kell leellenőriztem. -
A hisztit nem lehetne a fórumon kívül hagyni?
nem kötekedésből kérdezem. -
Igen én, és ha nem tetszik, akkor ne nézz ide... Attól még hogy nem bírsz, nem kell beszólogatni, főleg hogy én nem piszkáltalak téged... Ennyi az egészről... Téma OFF. -
Te beszélsz.. -
Rendben. :) Csak szóltam, mielőtt valaki durvább megjegyzést tesz vagy elküld valahová.... :D