qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Martinez01
    Üdvözletem a kolléga uraknak!
    Először is Kellemes-Békés-Boldog Karácsonyt mindenkinek.
    Másodszor pedig, akiknél pedig fennáll még a szaggatás-kifagyás probléma, próbálja meg a következőket (nálam bejött, folyamatos szaggatás után, kifagyások után, azóta teljesen hibamentesen működik; konfigom: Intel E5300 2x2,6 Ghz, 2Gb ram, NVidia GeForce 210[1gb], Win7 64 bit, Átlag fps 18-25 között)
    Menete (ha valaki ki szeretné próbálni)[Én az E:/ meghajtóra telepítettem, te helyettesítsd be a saját meghajtód betűjelével]:
    0. NEM ÍGÉREM, HOGY MŰKÖDNI FOG NÁLAD IS! (Tehát semmi garancia rá, nem biztos módszer, nálam megoldotta a gondokat, hátha sikerülni fog neked is, egy próbát megér)
    1. Meghajtó nevét állítsd ékezet nélkülire(ha ékezetes neve van pl.: E:/(Játékok) --> E:/(Games) -ra.)
    2. Játékot ékezet nélküli mappába telepítsd (tehát NE E:/JátékokOmsi2, hanem E:/Omsi2, vagy E:/Games/Omsi2 [Mindegy milyen nevű mappába telepíted, csak ne legyen ékezetes])
    3. Omsi 2 futtatása rendszergazdaként (Jobbklikk az ikonra, futtatás rendszergazdaként)
    4. Játékban állítsd vissza Minimum 2006 PC beállításokra (lehet, hogy bűnronda, de menni fog (elméletileg))
    5. A beállításokat ne változtasd meg (esetleg a dátumot, meg a jegyeladást bekapcsolod.)
    6. Játszol

Én már 2-3 napja így játszom vele, nem fagyot ki azóta (hál' istennek), néha 1 max. 2 mp-s röccenés van benne, ahogy tölti a másik Tile-t, amúgy meg tökéletesen meg bármelyik busszal. Annyi, hogy bezáráskor 1-2 hibaüzenetet dobál, de nem érdekel, utána ugyanúgy tökéletesen indul.

Ha sikerült megcsinálni, és működik, akkor írd majd le légyszives ^^.
    Köszönöm, további szép estét.