Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
rumata #47079 Én is Erlauval értek egyet. Az SCS kamionos játékai szinte semmi érdemi dologban nem fejlődtek az 18 Wheels of Steel óta.
Az ETS 2 jó irányba tett lépéseket, főleg a Trucks & Trailers vonal, de amúgy nagyon üres és egyhangú az ETS 2 világa, és a vezetési élmény is kevés (főleg a fizika, a hangok és a fülkével való interakció miatt).
Ezt úgy írom, hogy az utóbbi kb. fél évben nem követtem a változásokat, és én lennék a legboldogabb, ha tényleg kiadtak azóta olyan update-eket, amik ezen javítanak.
Amúgy nálam az OMSI 2 hasít (míg az 1 Berlinje játszhatatlan volt), a tükörben végre nem 5 FPS-sel frissül a kép, és úgy általában nem szaggat egyik pályán sem. Kifagyni sem szokott. A visszafele kompatibilitás miatt nem aggódom, nem tűnik komolyabb hibának, amit ne tudnának javítani (a jobb pályák úgyis kapnak OMSI 2 ápdétet), a stabilitáson meg remélhetőleg addig dolgoznak, amíg legtöbbünknél rendesen fog menni többmagos módban.