63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    TE SOHA NEM TANULSZ BA**MEG??? HÚZZ AZ OFF TOPIKBA A H*LY* KÉRDÉSEDDEL!!!
    Az agyam eldobom ettől az idiótától...
  • Carlo da Italia
    Írtam Privát üzit,nézd meg !
  • matec1996
    Hello az omsi2-ő valahonnan letölthető már ?? ha igen valaki linkelné nekem ??
  • Erlau Trans #47109
    Tegnap este mentem pár kanyart a Börzsönyön. Komolyan elkezdtem értékelni az első részt :)
  • teszter
    Na, merre tovább? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_24_2me46wi21p.jpg
  • SD EJC
    Boldog karácsonyt kívánok.

Megjelent az SD. EJC. Magazin decemberi száma.
    Benne az MSTS-hez készült gyorsvasúti pályákkal, illetve a 2013-as árvíz okozta károkkal,
    és nem utolsó sorban az OMSI-hoz készült Börzsöny-Fiktív magyaros hangulatú pályával!

Ne hagyjátok ki az újév JANUÁRI számát sem, mert a szerkesztőség rengeteg újítással készül 2014-re!

• aerolive
    Nem megy, csak danih orosz forrásból szerzi a játékokat, ott sokkal olcsóbbak Steamen.
  • Banderasbkv
    Az OMSI 1 ugyebár 2000 FT de a 2 még 1000 FT sem érne meg.
  • gabcsibkv
    Megy az ára lefelé :D
  • gabcsibkv
    Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden forumozónak !
  • sandor72
    Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Stig95
    OMSI 2 5000 pénzért
  • ast00
    Na ha ez ki lenne már adva, akkor aztán boldog lenne a karácsony! Ez nem sürgetés, csak ténymegállapítás.
  • gylacus
    Igen, akkor ezt olvastam a napokban. Hát, akkor még senkinek se sikerült...
  • aerolive
    Én próbáltam a cserét a gyári MAN-nál de nem működött. Kidobja a hibaüzeneteket a cserélt váltóra (többet is próbáltam), aztán meg elindul a gyárijával.
  • gylacus
    Boldog karácsonyt! :)

Van már OMSI2-höz manuál váltós csuklós, vagy a Citaróknak manuális változata? Vagy egyszerűen meg lehet csinálni ezt, csak "fordítva"?
  • TNH
    Boldog karácsonyt!
  • Banderasbkv
    Boldog karácsonyt minden kedves fórumozónak. :)
  • Carlo da Italia
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • fiat126
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Netreg2
    Jó reggelt és Boldog Karácsont mindenkinek! :)
  • ccv520
    Boldog karácsonyt! :)
  • Ikarusfan
    Ezúton is szeretnék Békés, Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánni minden kedves topik társnak!
  • gumikacsa
    Az ETS2 mint példa azért jött, mert itt is többször olvastam, hogy az OMSI-t hozzá hasonlítják. Azt sem jelenteném ki egyértelműen, hogy a két játék nem egy kategória. De itt nyilván 90% az omsit fogja védeni.
    Mondom ezt úgy, hogy az OMSI még most is a kedvenc játékom, az ETS2 mellett -nem előtte, nem mögötte. Az elsők közt vettem meg anno, még 10000ft körüli áron, ami abszolút megérte. Az nálam aránylag szépen is fut. Ellenben a kettővel, ami nem éri meg az árát -akkor sem érné meg, ha nem lenne bugos, és szépen futna.
  • Netreg2
    Jön a Vienna-Add-On Volume 2. Persze idővel.

Vienna-Add-On 2

Egy kis kedvcsináló Bécsből
  • padarmartin
    A telepítés sorrendje:
    CSAK OMSI 1-EL ILLETVE V1-ES CITAROVAL MŰKÖDIK OMSI 2 ALATT!
    Citaro és Cito
    1. Alap busz
    2.Kamaz Vollmatrix modja(Citaronál Morphi hangmodja is mehet,mert kompatibilis vele!)
    3.A Vultron.rar mappa tartalmának bemásolása.

KÉREK MINDENKIT HOGY OLVASSA EL A MELLÉKELT PDF-ET!

Én ezzel szeretnék Boldog Karácsonyt Kivánni Nektek!

Letöltés

• nemeza
    Az én nickem szimpatikus nekik, ezért olyan kódot adtak, amivel nincs sok szívás. Hihető..
    Hogy valami jó is legyen: kihozták a kifelé nyíló ajtó mod-ot a Citarohoz is! Citaro moddereknek pont jó! :)
    http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&postID=287782#post287782
  • ast00
    Az FPS nem a géptől függ, hanem attól, hogy a fejlesztők szeretik-e az ember pofáját. Sajnos ez van.
  • nemeza
    Nekem is elég jól fut többnyire, Szombathelyen nem volt semmi hiba, hála Waterloo21nek.
    config: HP ET090AV kicsit feldobva: 3GB RAM, Win7 32bit, Geforce 210 - tehát eléggé alap szerintem.
  • kem001
    ETS 2 elég monoton lett.. Anno kipróbáltam, de köszönöm, egy idő után beleuntam, és letöröltem a fenébe.. OMSI tudjuk, hogy nem tökéletes, de ne feledjük, hogy 2 ember dolgozott rajta, és mindezek mellett jó pár minőségi addon született a játékhoz, ami még élvezetesebbé tette csak.
  • Renault Agora
    Nem szeretnék megbántani senkit de:
    Én megvettem a játékot és tökéletesen megy. Lehet alacsonyon van a grafika mert a gépem elég béna, de jól fut, nincs vele semmi gond. Szerintem az ETS2 egyáltalán nincs jól optimalizálva grafikailag mert nekem legalacsonyabb grafikán is néha laggol. Nincs mit össze hasonlítani a két játékon. Az egyik kamionos a másik buszos. Az ETS 2 pedig szerintem unalmas mert minden város ugyanúgy néz ki és csak autópálya van benne, míg az OMSI-ban sokkal izgalmasabb a Berlini pálya és még változó környezet is van (pedig az ETS 2-őn egy csomó ember dolgozott, az OMSI-n pedig 2). Lehet az OMSI és az OMSI 2 nem tökéletes de szerintem korántsem olyan rossz mint ahogy mondják, legalább is nálam. De ez az én véleményem. Üdv.
  • Tierhold
    Attól függ, ha te inkább kamionozol mint buszozol az a te dolgod, de csak azért, mert az ETS2 valamivel jobb az Omsinál én még busz szimulátorral akarok játszani, és a buszszimulátorok körében pedig a az Omsi a legjobb választás...
  • rumata
    Én is Erlauval értek egyet. Az SCS kamionos játékai szinte semmi érdemi dologban nem fejlődtek az 18 Wheels of Steel óta.

Az ETS 2 jó irányba tett lépéseket, főleg a Trucks & Trailers vonal, de amúgy nagyon üres és egyhangú az ETS 2 világa, és a vezetési élmény is kevés (főleg a fizika, a hangok és a fülkével való interakció miatt).

Ezt úgy írom, hogy az utóbbi kb. fél évben nem követtem a változásokat, és én lennék a legboldogabb, ha tényleg kiadtak azóta olyan update-eket, amik ezen javítanak.

Amúgy nálam az OMSI 2 hasít (míg az 1 Berlinje játszhatatlan volt), a tükörben végre nem 5 FPS-sel frissül a kép, és úgy általában nem szaggat egyik pályán sem. Kifagyni sem szokott. A visszafele kompatibilitás miatt nem aggódom, nem tűnik komolyabb hibának, amit ne tudnának javítani (a jobb pályák úgyis kapnak OMSI 2 ápdétet), a stabilitáson meg remélhetőleg addig dolgoznak, amíg legtöbbünknél rendesen fog menni többmagos módban.
  • tmartin
    Én is így vagyok vele. :D
  • gumikacsa
    Nézhetjük sokféleképpen, éppen nemrég cseréltünk erről eszmét egy másik fórumon, valakivel.

Mikor kijött az OMSI, én is azt mondtam, hogy a legjobb a kamionos/buszos játékok kategóriában. Sőt, még akkor is ez volt a véleményem, amikor megjelent az ETS2.
    Csakhogy közben az ETS2 annyi finomítást kapott, hogy lassan de biztosan átveszi a koronát. Lehet, a fizika soha nem lesz olyan mint az OMSI-ban (ami azért szintén nem tökéletes), de nagyon jól fejlődik a játék, és egyre több funkciót lehet finomhangolni, egyre több dolog kerül bele.

Az OMSI2-ről pedig inkább ne is szóljak. Nem vettem meg, nem is hiszem, hogy meg fogom. Letöltöttem -pedig nem szoktam, de itt annyi rosszat olvastam, hogy nem akartam kockáztatni-, szaggat mint állat, ehhez képest ronda mint a bűn, kifagy... Gyors delete lett a sorsa (az ETS2 kifogástalanul megy max. grafikán).
  • akyyy
    Tettem be egy ikarus 260-ast a Spandaut pályára, leírás alapján, és mikor kiválasztom hogy tegye le, hibaüzenet ír ki, leokézva pedig nem törtéik semmi, él tovább a pálya.

a hibaüzenet:
    ist kein gültiger gleitkommawert.
  • tmartin
    "nem nyúzták talán eléggé a programot"
    Nem tudom ti, hogy vagytok vele, nekem már az első betöltésnél szar volt a program. Nem kell ahhoz nyúzni. :D
  • nemeza
    A mérnök téma érdekes - főleg ha a '84-es korosztályt nézzük meg, tekintve, hogy Marcel és Rüdiger ennyi idősek. :)
    Amennyire én belelátok itthon többnyire jobban rá vannak a mérnökök kényszerítve a hatékonyságra (olcsón működőt), kint meg van pénz, paripa, fegyver - elmélyedni egy-egy szűkebb területen.
    ---
    Mindenesetre én pozitívan állok hozzá, amit a napokban írtak, az bíztató - és nekik is egy nagy esély, hogy a karácsonyi játékosok már legalább ne csalódjanak ekkorát, vagy méginkább semekkorát se.
    ---
    Szerintem túl egysíkú lehet a béta teszter körük, illetve nem nyúzták talán eléggé a programot..
    A payware addon készítők sem tartozhattak közéjük, pedig sokat segített volna.. (pl. lehessen csuklós járműre a többedik szekcióban is felszállni - lásd villamos pl.)
  • kem001
    Inkább ne.. Nem is értem, hogy miért mindig ahhoz hasonlítjátok az omsi 2-t.
  • ast00
    Nekem a BF3 megy ultrán röhögve, az Omsi 2 meg vánszorog. A BF4 viszont nem megy. De azért a grafikát össze lehet hasonlítani.