Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Körülbelül... szerintem csodát egy javítástól sem kell várni, legalábbis biztosan nem az lesz, hogy az 1-hez készült buszokat, pályákat bemásolod és már működik is.
Szerintem ezzel a sok fagyásos történettel sem fognak semmit kezdeni, az egyik programozó ismerősömnek átadtam az OMSI2-öt szombaton, kicsit nézzen már rá, tesztelje le (mai napig aktív ezen a téren, többek között olyan programozó csapatokban volt benne akik a Mafia 1 és 2-őt írták, hogy csak az ismertebbeket írjam) azt mondta, hogy valószínűleg azért fagy ki ennyit, mert a programnyelv amiben íródott annak a kereteit súrolja és egész egyszerűen nem bírja. Mondta nekem, hogy ez ennek a nyelvnek a tipikus hibája, xy feladatnál többre alkalmatlan, optimalizálhatatlan és amikor már a programnyelv kereteit feszegeti egy-egy alkalmazás, akkor random kifagyásokkal reagál. Ezért sem használják már, csak nagyon ritkán, nagyon kezdők és olyan egyszerű programokra mint a faék. 20 éves programozói gyakorlattal mondta nekem ezeket, vagy legalábbis és a nekem tartott kiselőadása alapján ennyit fogtam fel, mert teljesen hülye vagyok a programozáshoz. Én megbízok az ő szakértelmében, azért is írtam le mindezt, én ezek után semmit sem várok a javítástól, maximum annyit fognak megoldani, hogy a régi pályákat és buszokat valamennyire alkalmassá teszik a programhoz.