63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dantre #46667 Sziasztok
Tudnátok segíteni abban hogy miért nincs egy darab utasom se a Project Szczecin illetve a Szombathely pályán ? -
omsi.exe -fullscreen
De ha jól emlékszem csinál teljes képernyős parancsikont a start menübe. -
Gábor321 #46665 Azt hol kell beállítani?
láma vagyok ehhez :D -
Indítsd a játékot a -fullscreen paraméterrel. -
*A dobozos :DDDD -
Jelentem,Szabolcs megyébe is megérkezett az OMSI2 :D -
Gábor321 #46661 Sziasztok!
Én is nemrég vásároltam meg az Omsi 1-et és olyan problémám van vele,hogy nem tudok teljes képernyőre váltani. A cd-n található leírás szerint az Alt billentyű lenyomásával tudom ezt elérni,de nálam csak elmosódnak felül az ikonok,alul a windows tálca meg egyáltalán nem tűnik el,mitől lehet?
-
Az aerosoft oldalán beregisztrálod a kulcsot és le tudod tölteni. -
kismanobkv90 #46659 Sziasztok! Most vettem meg az OMSI 1-et boltban és arra lennék kíváncsi, hogy az 1.06-os frissítést honnan lehet letölteni?
Köszi a választ! -
mk452001 #46658 Erre én is kíváncsi lennék. -
Dobozos OMSI2 tapasztalatok 1 óra aktív játék után:
Szombathely 2.2 működik, gyári alapbeállításokkal 15-20 fps, random kifagyásnak nyoma sem volt.
Műszaki meghibásodást érdemes az alapon hagyni, mert ez nem csak a buszokra, hanem az autókra is vonatkozik, gondolnak egyet, és lerobbannak az út közepén, akadályozva a forgalmat.
Meglátjuk mit találnak ki Marcelék a továbbiakban, de a hozzászólásokat olvasva nem nagyon reménykedek a javulásban. -
teszter #46656 Kerekesszékes utassal találkozott már valaki? -
Igen ott van benne.
Na akkor teszünk egy próbakört. -
alexander1993 #46654 Benne van? -
Köszönöm :) -
alexander1993 #46652 "SteamSteamappsCommon" szerintem. -
Megérkezett a dobozos OMSI2!
Egy gondom van vele: telepítette a játékot ide: C:Program Files (x86)Steam
De az OMSI2 játék mappáját hol a bánatban találom, ahova a pályák és a buszok kerülnek? -
Netreg2 #46650 Sajnos ebben van ráció. Már annak is örülne mindenki, ha stabilan futna, hibák nélkül. Az addon mapok és buszok problémáit maguk a pálya készítői fogják megoldani egy újabb verzióval, ami omsi 2 kompatibilis. pl: Rhodenau 1.3
-
nx10521 #46649 Miért, miben irták?
Azért az omsi1 szintjét el kéne érnie, annyi különbség nincs ránézésre. -
Körülbelül... szerintem csodát egy javítástól sem kell várni, legalábbis biztosan nem az lesz, hogy az 1-hez készült buszokat, pályákat bemásolod és már működik is.
Szerintem ezzel a sok fagyásos történettel sem fognak semmit kezdeni, az egyik programozó ismerősömnek átadtam az OMSI2-öt szombaton, kicsit nézzen már rá, tesztelje le (mai napig aktív ezen a téren, többek között olyan programozó csapatokban volt benne akik a Mafia 1 és 2-őt írták, hogy csak az ismertebbeket írjam) azt mondta, hogy valószínűleg azért fagy ki ennyit, mert a programnyelv amiben íródott annak a kereteit súrolja és egész egyszerűen nem bírja. Mondta nekem, hogy ez ennek a nyelvnek a tipikus hibája, xy feladatnál többre alkalmatlan, optimalizálhatatlan és amikor már a programnyelv kereteit feszegeti egy-egy alkalmazás, akkor random kifagyásokkal reagál. Ezért sem használják már, csak nagyon ritkán, nagyon kezdők és olyan egyszerű programokra mint a faék. 20 éves programozói gyakorlattal mondta nekem ezeket, vagy legalábbis és a nekem tartott kiselőadása alapján ennyit fogtam fel, mert teljesen hülye vagyok a programozáshoz. Én megbízok az ő szakértelmében, azért is írtam le mindezt, én ezek után semmit sem várok a javítástól, maximum annyit fognak megoldani, hogy a régi pályákat és buszokat valamennyire alkalmassá teszik a programhoz. -
vagy marad ugyanolyan sz*r, mint most. -
Na látod az lehetséges, nemeza...
@DUD595: Itt az egész OMSI2 elvan b*szva ahogy van...
Az OMSI2, azaz OMSI1 megtuningolva, 2 új busszal, meg egy pályával, azt jó napot... Talán még rosszabb mint az egy... De reménykedjünk hogy a javítás már eredményesebb lesz... :) -
Érdekes. A 412-esre felszállt mindenki. Szerintem az új script / utasrendszerrel van itt a gond. -
DUD595 #46644 Amit írsz valós probléma Berlinben, és a Great Grundorfon hiába van kijelzőn a helyes végállomás, rá kell segíteni segédablakból is. -
Az egy AI egyébként :) 233E Garázsmenet a Fehérvári úton megy végig. -
Csak, mert írtad hogy nem szállnak fel a buszra az emberek. Én nem 92-es járatra gondoltam, ha nem a 2. képeden lévő "92E" funkcióra, ami a középső sor 2. rubrika. :D Hogy azzal kiíratni a kijelzőre és akkor talán, de csak talán felszállnak az utasok. :) Nem okoskodom, félre ne érts. :) -
Ezen a pályán nincs 92E. A hof-om régi fajta, most jelent meg egy leírás az újról. Elég jól lekezeli ezt is, csak a magyar karakterekkel nem tud mit kezdeni. -
A 92E táblával is próbáltad beírni a járatszámot és a végállomást?? :D Mert állítólag az ibis nem mindig veszi a lapot, hiába írja ki a kijelzőre.. :D -
rumata #46639 Ott csak olyan megoldás volt leírva, hogy hogyan telepítsd, ha rendelkezel OMSI 1-gyel. Szerinted ez rendesen tesztelt így? -
Sziasztok!
Nekem eddig pozitív élményem van az OMSI2-vel. Annyi a hiba, hogy valamiért nem szállnak fel az utasok a buszokra, és nem működnek a futár kijelzők..
-
mojorisin #46637 Mi sem könnyebb...
Ha nincs már fennt, rakd fel újra az omsi 1 -et.
Rakd fel a hamburgot és regisztráld.
Utána az omsi 2-be másold be a hamburg pályát, a hozzá tartozó autókat, objekteket és az össze spline-t.
Az omsi 1 főkönyvátárában van egy addon.ini fájl.
Azt másold be az omsi 2-be (írd felül), és kész.
Megjegyzem Nekem betöltötte a pályát csak tök üres volt az egész, vagyis nem látta így sem regisztráltnak az omsi 2. Fák voltak, meg a talaj....

-
bpyfan #46636 Pontosítanom kell még se Giersleben mert újra teszteletem és most meg ott működött és 82-es végén állt le.
Valahol itt történt a hiba időben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2512 19:47:54 - - Warning: Vehicle ID 14062 hat ungültige Fahrplandaten!
2513 19:48:48 - - Warning: Soundfile vehiclesMAN_NL_NGsoundD_Upshift_2-3_194.wav does not exist!
2514 19:48:48 - - Warning: Soundfile vehiclesMAN_NL_NGsoundD_Upshift_2-3_191_leer.wav does not exist!
2515 19:48:55 - - Warning: Soundfile vehiclesMAN_NL_NGsoundD_Downshift_3-2_128.wav does not exist!
2516 19:49:15 - - Warning: Soundfile vehiclesMAN_NL_NGsoundSD_druckregler_abblasen.wav does not exist!
2517 19:50:35 - - Warning: Did not find texture file "LinienlistenDulm_RLB.jpg"!
2518 19:50:35 - - Warning: Did not find texture file "....AnzeigenSeitenschilder\12.bmp"!
2519 19:50:35 - - Warning: Did not find texture file "....AnzeigenRollband_SD79\Schulzentrum.tga"!
2520 19:50:35 - - Warning: Did not find texture file "....AnzeigenRollband_SD79\Schifferschule.tga"!
2521 19:50:39 - - Warning: Did not find texture file "LinienlistenDulm_RLB.jpg"!
2522 19:50:39 - - Warning: Did not find texture file "....AnzeigenSeitenschilder\12.bmp"!
2523 19:50:39 - - Warning: Did not find texture file "....AnzeigenRollband_SD79\Schulzentrum.tga"!
2524 19:50:39 - - Warning: Did not find texture file "....AnzeigenRollband_SD79\Schifferschule.tga"!
2525 19:50:48 - - Warning: Vehicle ID 14062 hat ungültige Fahrplandaten!
2526 19:50:48 - - Warning: Vehicle ID 14062 hat ungültige Fahrplandaten!
-
Lejebb volt leírva megoldás. -
rumata #46634 Hamburg hogy működik?
Eleve nem is engedi telepíteni, ha nincs fenn OMSI 1-em... -
Szép estét, valakinek működik a Römerberg V3? Akinek igen kérem segítsen, mert nem tölti be az editor. Eljut odáig hogy load objects és ott elkezd villogni... Ugyanezt csinálja freyfurt is. Pedig semmi hibaüzit nem dob. -
kriszi94 #46632 Nézd meg miért nyivákol a program... logfilet nézd, és spoilerezd ide! :)
Próbáld meg kikapcsolni egy próba erejéig az AI-buszokat. -
bpyfan #46631 Soory jogos. Köszi. -
Sachsen Anhalt* -
bpyfan #46629 Kéne egy kis segítség. Kipróbáltam egy régi kedvenc helyközi pálymát a OMSI2-val schanzen anhalt-ot. Nagy örömömre hibamentesen indult Mentem is vele a 172-esen Dulm-ból Giersleben-be végig jó volt majd ahogy kanyarodtam be a gierslebeni buszvégre lefagyott. Gondoltam hát előfordul mind1 újra akartam a busz rakni oda és akkor is lefagy ugyan úgy és ezt vagy 2x eljátszottam.Plusz kipróbáltam az összes többi várost ment mindenhol csak giersleben-ben megfagy.Hogy lehetne ezt elhárítani? -
Írok privátban, megbeszéljük ott.