Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
nx10521 #46229 Káromkodok én is egy kört:
Ennek a programnak szerintem kellett volna még kb 2 hónap. Értem én, hogy karácsony előtt ki akarták tolni (gondolom), de ez azért..
Egyfelől marha hangulatos dolgok kerültek bele (idővel változó pálya/menetrend, ndk, megkülönböztető jelzés, nyávogó gyalogoslámpák, ki tudja még mi), viszont látszik rajta, hogy elfogyott az idő.
Összehányt útjelző táblák, hibás menetrendek, elcsúszott hangosbemondás, a járatokról szinte semmi dokumentáció.
Arról meg hogy hogyan lett ez tesztelve, jobb nem beszélni. Kimaradhatnak dolgok, de hogy az emberek jórésze gyakorlatilag semmit nem tud vele kezdeni el nem indulás, fagyások, stb miatt, azért mégis csak túlzás. Ennél azért többet vártam volna az első rész után, ez a szint inkább hasonlít a "konkurens szimulátorokhoz".
A kompatibilitást is jól beharangozták.. A csuklós pedig valóban jó, de nem említeném meg pozitívumként, ezt ugyanis már az első részben beígérték.