63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kriszi94 #46266 Rudiger irt az omsi hivatalos forum egyik topikjaba: A tesztelesek soran nem jottek elo ezek a hibak, ezert eloszor utana kell neznunk, hogy pintosan mi okozza stb..."
Probaljatok ki ti is, hogy a steamet offlinera viszitek, akkor mit tapasztaltok fps teren, mert valaki idegklinikanal 16rol 29-re vitte ezzel az aprosaggal az fpst ;) reggel ezt is kiprobalom -
Nincs, de narancssárgával jelöli merre kell menned. -
sandor72 #46264 A sárga irány jelző nyilaknál nincs kint a járatszám, hogy mikor merre kell menni így csak az 1-ből ismert 92 -es járatot tudtam kipróbálni. Valami megoldás, hogy a járatszám is látható legyen? -
kriszi94 #46263 Koszi ezt az eszrevetelt, reggel kiprobalom. Azt neztem pl ha a grafikat kb 2009esre rakom, akkor tobb fps t kapok, mint amikor 2007-est hasznalok.. fura xd -
Na, csak sikerült menni egy 137-est :D -
nrgasdasd #46261 Egy kis apróság, fagyni nekem nem fagyott, mentem ,előjött egy ablak megállt a játék (kétszer háromszor) előjött a kilépésnél való hiba is, ez még talán annyira nem bosszantó.
Viszont nálam arra lettem figyelmes, nem tudom, hogy függ össze, ha a beállításokba beállítom, hogy valós dátumot és időt töltsön, nem kapok sem hibaüzenetet ,valamint ki is lép problémamentesen hiba nélkül.
Apróság de ha valakinek hasonló gondjai vannak próbálja ki, talán hibaüzenet nélkül kicsit élvezetesebb lesz. -
bazsiihmv #46260 közbe rájöttem a rámpára is. hosszan kell nyomni a gombot, és akkor kijön. illetve a középső ajtónál is van rámpa, az akkor jön elő, ha belül megnyomod a mozgássérült leszállásjelzőt és ki van nyitva babakocsis módban. -
Netreg2 #46259 Köszi, tényleg működik. -
Benya01 #46258 Kösz mind2nek :D arra a tekerősre nem jöttem volna rá. A tábla az csak a régiekben van vagy inkább ez pályafüggő? Grundorfon NG-ben nem láttam, berlint nem mertem még megnyitni :D -
bazsiihmv #46257 van bal oldalon egy kapcsoló(ilyen tekerős), ha azt bekapcsolod, akkor ha megnyomod azt a tolókocsis gombot, akkor van az első ajtó felett kívülről egy lámpa, az elkezd villogni meg csipogni. most hogy ez valami figyelmeztető lenne, vagy konkrétan a rámpával történne valami, arra még nem jöttem rá, mert az tényleg nem csinál semmit. -
Nordzso18 #46256 Nekem sikerült. Az 1. ajtót nyissátok ki, és bal oldalon a kézifék alatt van egy "tekerős-kapcsoló" amit be kell kapcsolni, és utána pedig a mozgáskorlátozott kapcsolóval működik :) -
Netreg2 #46255 Én tudom. Sehogy. Próbáltam süllyeszteni a buszt, babakocsi mod, mind a két kapcsolóval amin a mozgáskorlátozott logo van de visszakattan és semmit nem csinál. Majd a 2.1 verzióban. -
Netreg2 #46254 Ha jól látom akkor 2Gb ramod van és 512Mb VRAMod van. Ez nem olyan rengeteg, lehet az OMSI mellett fut valami ami miatt már kevés erőforrrás marad. Most elindítottam az Omsi-t és 1,6 Gb a lefoglalt rendszermemória. HA e mellett valami még fut akkor már tuti nem megy semmi akadás mentesen.
Adj több textúra memóriát legalább 1024 Mb talán az segít valamit. -
Benya01 #46253 Valaki rájött már hogyan lehet rámpát kiengedni? -
molnaradam #46252 Igen, ez érdekes azért... Nem azt mondom, hogy elégedett vagyok, de sokkal jobban fut, mint az első. Ott viszont a ffb értékelhetetlen volt nálam (Fanatec kormánnyal...). -
gabesz012 #46251 Na, a hang probléma részben megoldva. Akinek nincs motorhang, dxdiag-ban vegye le a hardveres gyorsítást az audio fülnél. Így sem tökéletes, mert maradtak még nagyon csúnya "robot" hangok, amire már tényleg nem tudok mit kitalálni, audio driver legfrissebb, dx is. A játék rohadt szarul fut, én sem igazán tudok 5-10 percnél többet vezetni, mert megáll. A csuklós nem rossz, de annyira szvsz. nem extra, amiért megérné megvenni a második részt. A Berlinről egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert abból nem sokat láttam, kifagyás okán. Legalább great grundorfot sikerült feltenni, hogy ne a simán menjek, de még ott sem sikerült egy vonalon végig menni... Én asszem maradok az egynél. -
Netreg2 #46250 Hát nemtom mi lehet a OMSI 2-vel, mert vagy nagyon rosszul fut vagy nagyon jól. Az FFB nekem kicsit fura, lehet, mert 9 év alatt kicsit kopott a kormányom.
-
molnaradam #46249 Nekem egész jól megy, bár kicsit akad. Csak akkor fagy le, ha az options-ben vagyok és onnan kilépek (szerencsére elmenti), a pályák kis akadásokkal működnek. És végre van normális force feedback... -
Netreg2 #46248 Nekem Rathaus és Seegerfeld Str között dobott le valami az útról, Stadtgrenze környékén meg jött a láthatatlan fal. -
Gondoltam akkor megyek egyet a 130-as vonalon. Már az első megálló előtt megfagyott a játék. Úgylátom foltozniuk kell... -
Én az elején álltam meg a semmiben a Kölner str. után. -
rumata #46245 Nekem is sikerült elkapnom valamit a végefelé Rathaus környékén, szét is vágta a buszt.
A javítás gomb megnyomására meg lefagyott a játék. -
137-es vonalon csak én akadtam el a nagy semmiben? -
Zoliikp #46243 Csak úgy, kipróbáltam én is:
Egy-két apróságot igazítani kell ugyan... -
Melyik évre kéne átállítsam ? :D
A másik probléma , hogy nem tudom átállítani a dátumot , hiába pipáltam be a valós évet , napot , hónapot , akkor is ugyanúgy 1888-ban van , és ugyanúgy nem tudom átállítani... :/ -
norb82 #46241 Rossz évben vagy:D -
Csak egy hülye kérdés... :/
Hogy hogy nálam a menetrendbe nincsen 137-es járat ? :D
-
bpyfan #46239 Hát amilyen alapból volt mikor feltelepült. -
ast00 #46238 ÖÖÖ MI VAAAAAAN?
Átadtam a buszt az ai-nak és valahogy elhagyta az egyik felét... -
kriszi94 #46237 A menetrend felugrásokra van egy orvosság: kapcsold ki a beállításoknál a busz karbantartási-szintje alatt.. :) -
Nekem is nagyon tetszik, 15 fps-em van. Vannak ugyan bugok 3 vagy 4 de nem érdekel fasza egy game ez. :) -
Netreg2 #46235 Megpróbáltam telepíteni az O305 Stadtbus-t és kéri az OMSI 1-et. Na puff. -
vikimaki1 #46234 Melyik default-ra? Bocs az amatőr kérdésért... -
norb82 #46233 Nem. -
davidcs94 #46232 Nekem csak egy kérdésem lenne. Valahogy át lehet majd tenni a csuklóst buszt vagy magát a csuklót az omsi 1-be? -
ast00 #46231 Úristen vezettem 10 percet fagyás nélkül!!!
Fölvettem a textúra memóriát 1000mb-ra (1024-es a kártya), kikapcsoltam az alacsony textúrafelbontást és sikerült 10 kerek percet vezetnem a fagyás előtt! Igaz, a csukló hangjai valamiért eltűntek, de a többi működött. De azér 3 óra alatt 10 percet tudtam egyben levezetni, ez még mindig kifejezetten szánalmas. -
atikarus #46230 omninsk működik :D -
nx10521 #46229 Káromkodok én is egy kört:
Ennek a programnak szerintem kellett volna még kb 2 hónap. Értem én, hogy karácsony előtt ki akarták tolni (gondolom), de ez azért..
Egyfelől marha hangulatos dolgok kerültek bele (idővel változó pálya/menetrend, ndk, megkülönböztető jelzés, nyávogó gyalogoslámpák, ki tudja még mi), viszont látszik rajta, hogy elfogyott az idő.
Összehányt útjelző táblák, hibás menetrendek, elcsúszott hangosbemondás, a járatokról szinte semmi dokumentáció.
Arról meg hogy hogyan lett ez tesztelve, jobb nem beszélni. Kimaradhatnak dolgok, de hogy az emberek jórésze gyakorlatilag semmit nem tud vele kezdeni el nem indulás, fagyások, stb miatt, azért mégis csak túlzás. Ennél azért többet vártam volna az első rész után, ez a szint inkább hasonlít a "konkurens szimulátorokhoz".
A kompatibilitást is jól beharangozták.. A csuklós pedig valóban jó, de nem említeném meg pozitívumként, ezt ugyanis már az első részben beígérték. -
rumata #46228 Egy jó tanács: ha menet közben ott akarjátok hagyni a játékot egy időre, mindenképp P-vel állítsátok meg és ne Esc-cel, mert Escelésnél megy tovább az idő. :D -
Netreg2 #46227 Igen, majdnem teljesen jó, a beállítások is működnek az 1-ből, de a kormány beállításnál a gombokat nálam átrendezte.
Még egy kérdésem lenne, valaki próbálta már Hamburgot, Wien-t vagy az O305 kiegészítőt?