qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• cxaxoxc
    Ez a Börzsöny pálya szerintem simán megnyerhetné az Omsi történetének legszeszélyesebb pályája elnevezésű címet. Nyilván az Omsi hülyeségének tudható be, de fel nem tudom fogni, miért művel ilyeneket. A történet kezdete: letöltöttem, feltettem, elindult, zugriffelt, leokéztam és rendesen működött. De nem voltak szirénázó járművek, csak villogók. Később elmúlt a zugriff is, de nem szirénáztak a járgányok továbbra sem. Routeres tanácsa alapján újra felmásoltam, megoldódott a gond, volt szirénázás ahogy kell. Egy ideje viszont megint nincs. Gondoltam újra felmásolom a pályát, hogy megint legyenek, plusz a képeken és videókon néztem, hogy nekem a téli út textúrája sem olyan, mint másoknál. Felmásolás megtörtént, megint zugriffel. Nézem a logfilet, errorozik a vonatra. Ekkor feltettem a javítást, az megoldotta a vonatot, viszont az NL202-esek jelenleg csak a járatszámot írják ki, a célt nem. Természetesen így fel sem szállnak rájuk az utasok. Logfile errorozik, mégpedig ezt:

SoundSort Fail: Invalid distance calculation! SoundsPassengerssound.cfg (0#0/0/0#0/0/0)

Szirénázó, járművek továbbra sincsenek, és az úton lévő textúra sem olyan, mint pl itt a nyitóképen. Pluszba az FPS-ek sem bizalomgerjesztőek. Mikor először feltettem nem volt vele gondom. Most meg megy mondjuk 25-30-al, utána hirtelen leesik 10-13-ra, később vissza 18-20-ra, majd újra fel, s le. Teljesen érthetetlen. A furcsa az benne, hogy eredetileg a szirénázó rendőrök és mentők kivételével minden hibátlan volt (leszámítva a zugriffet, ami pár indítással később magától megszűnt), még a javítást sem kellett feltennem hozzá. Most meg csak a fejem fogom Mielőtt félreértés adódna, nem leszólásként kell erre a regényre reagálni, nem annak szántam. Hatalmas tisztelet a készítőknek a kemény munkáért A hibák valószínűleg az Omsinak tudhatóak be. De baromira idegtépő már amit művel...