qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Nos Fejér megyében lakok Székesfehérvártól 20 km-re. Nem tudom ki mennyire ismeri/látta már a fehérvári pályaudvart. Középen van egy hosszú placc és a két szélén van 12 kocsiállás. Nos a mi járatunk elindul a pályaudvar egyik végéről, majd megkerüli az egészet és úgy megy ki. Ez pl. a fél hármas induláskor 5-6 percet is igénybe szokott venni, ami természetesen nincs beleírva a menetrendbe. Majd nagy örömünkre kijutunk a pályaudvarról és jön ismét 4 lámpa amiken természetesen elsőnek úgyse tudunk átmenni. Az első megállóig összeszedünk jobb esetbe 8-10 percet. Majd egész Fehérváron végigmegyünk, itt már a sok lámpa és a beleszarok az egészbe buszsofőrök miatt van negyed óránk. Majd kiérünk Fehérváron kívülre, és ott se túlzottan érdekli a dolog a vezéreket. Így a 10-15 perc az teljesen általános. Példa 14:35-ös busszal 15:06 helyett 15:20-ra szoktam leérni általában.
    Fordulás ügyileg pedig igen is vannak órák amikor 3 járat szinte egybefolyik. Az, hogy szar helyen lakok vagy sem igazából én magam sem tudom eldönteni. Buszközlekedés szempontjából nem a legkiválóbb ez tény. :)

Amúgy elkezdtem építeni pont egy ilyen fiktív pályát, de a pályaudvar és a környék nagyon nagyon hasonlít a fehérvárira. A pályaudvar és közvetlen környéke már majdnem kész, az egészet egy modellbe raktam. Az AI forgalommal küszködök egyenlőre, de alakulgat. Egy-két év múlva talán ez is lehet valakinek egy magyaros kedvenc pályája. :D