OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MAN NL202 v0.99
nem a dtf verziós, hanem a " sima " .
Bocsánat, nem neked, hanem eggyel-kettõvel lejjebb akart menni<#wink>
Már bemásoltam a Fonts mappába, így minden okés. 😊
Még mindig félinformációt adsz.
Melyik 263-asról van szó? Ki készítette?

Ugyan ez vonatkozik vadaszpeter kollégára is:
pontos típus kell.
Van DTF 1.0, 1.1-es KAMAZ által átdolgozott, stb, stb...
Nektek nem annyira lényegesnek tûnõ dolgok miatt nem fogunk tudni segíteni.
Már elnézést a kérdésért, de ez is lehet a probléma oka. A Fonts mappát hova másoltad?😄

így sem volt jó
pedig csak a passengercabin.cfg -t töltöttem le, a path-hoz nem nyúltam
TNH
Sajnos belenyúltak a pathokba, és ezért érdekesen van kijelölve az útvonaluk elég érdekesen.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Helló!

Tegnap töltöttem le eztaz nl202-höz, hogy több hely legyen rajta. Tök jó, mert rogyásig lehet pakolni a buszt, csak 2 problémám van:
1. felszállásnál, lyukasztás után a delikvens visszabattyog az elsõ ajtóhoz, majd ott eltûnik, és a következõ pillanatban mondjuk a busz hátuljában ül.
2. Leszállásnál az utas elõrebattyog az elsõ ajtóhoz, majd onnan hátra. Ez nem is lenne zavaró, ha a képe nem lógna bele a belsõ nézetes kamerába, és nem látnám a mocorgást állandóan.

Van valakinek ötlete ennek a kiküszöbölésére?
TNH
Nem másoltad ba a Fonts mappát...

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Sziasztok! A tükrök megjavultak, de annyi gondom van, hogy hiába van a .hof fájl, nem adja ki a szöveget a táblán. Valaki mondta, hogy töltsem le az OMSI magyar oldaláról, de így sem volt jó. Ez a gond jelentkezett az Ikarus 263-nál. A probléma megoldásához kérném segítségeteket. Elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Nekem több pályán is hiányoznak a járatokból a menetrendek. Mi lehet a probléma?
matesz19
Pedig a szavaidból totál az jött le, hogy ez egy sz@r játék ha már 2000 Ft-ért (vagy olcsóbban) árulják a Tescoban... :/ Az eredeti angol verziósat azt 10.000 Ft-ért meg is kapod és akkor se biztos hogy kapnál leírást a dobozban fõleg nem magyart... Nem úgy mint a The Sims 2 játékhoz... 😄 De a fórumok mint ez is, azért van hogy segítséget kérj ha nem megy valami, és nem azért hogy itt töltsd ki a dühödet csak azért, mert neked nem megy a játék úgy ahogy akarod... -.-" Kérdezz, de nyugodtan és nem tombolva, és ha tudunk, segítünk neked. 😊

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Opelfan
Teljesen igazad van, nem is gondoltam én azt komolyan hogy szar ez a játék egyszerûen a béna leírás dühített fel, amit kaptam hozzá.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Ikarusfan
Figyelj, ez egy profi buszszimulátor, hiába dedós a magyar verzión a leírás. Ha tudod kezelni, használni, élvezni fogod, ha túl lusta/ostoba vagy hozzá, nem. Persze az ETS után, ami fizikában ehhez képest egy tetris színtjét üti meg, biztos nem fogsz egy hamar átállni. Ez körülbelül olyan, mint ha kipróbálnád a Photoshop-ot, és lesz*roznád, mert nem tudod egybõl, hogyan mit kell.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

csabush
Nem szeretem az "életképtelen" embereket. Foglalkozási ártalom. Amúgy ha nem ilyen stílusban nyitsz, akkor még megértem, én se mindig bújom a netet, egyszerûbb kérdezni sokszor, fõleg ha mindenki ilyen kedves-aranyos és segít.

Opelfan
Tudod nem vagyok hozzászokva, hogy a netet bújjam egy olyan játék miatt, amihez kaptam leírást. És igen, rohadtul bemérgelt, hogy a magyar nyelvû leírás annyit ér kb. mint ez a hányás amit válaszként sikerült kierõltetned magadból...

A többieknek még egyszer köszönöm a segítséget!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Köszi!

csabush
Mondjuk élbõl leszarozni valamit, mert nem érted mi hogyan mûködik az okos dolog. Ebbõl kiindulva nem csodálkozom rajta, hogy nem találtál meg semmit, pedig minden fent van a neten is, nem kell hozzá doktori.

Szia, Routeres topictárs készített nem is egy darab tutorialt, ajánlom figyelmedbe.
Alapok 1: http://www.youtube.com/watch?v=YPyKiKNYDlE
Alapok 2: http://www.youtube.com/watch?v=YQC-Y5DFy5Q
Utasok szállítása: http://www.youtube.com/watch?v=vNZqcOuBwYY
Addon buszok telepítése a játékba: http://www.youtube.com/watch?v=tCi60ZlWXHg
Addon pályák telepítése: http://www.youtube.com/watch?v=9d00IGDGqrs&feature=youtu.be
Nem sok idõt kell rááldozni, hogy magadtól is kitaláld ezeket, de ha abszolút meg se próbálod, akkor nézd meg a videókat, segíteni fognak a szerethetõbb játszásért. Jó tanács, hogy telepítsd fel az 1.04-et, sokat fog segíteni a futásteljesítményen.
Omsifan1225
Én nekem az úgy tetszik hogy eleve 45km/h-nál vált csak 2-esbe... 😄D

BC11-azt hívják kis Credo-nak 😊
Ikarusfan
Ez a VW Golf valami nagyon nagy 😄
Akit zavar a váltó, javaslom, hogy cserélje le valamelyik buszból az összes váltó fájlt, és írja át az áttételt. Igaz, hogy még az átíratlan ash váltót raktam bele, de nagyon komoly 😄

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Opelfan
Köszi a válaszokat

bpo451
Szerintem is inkább mosd a szélvédõt 😊

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

kem001
Angol nyelvû kezelési útmutató van a játék mappájában. Tanulmányozd elõször azt.. Ha nem megy, Routeres videóit ajánlom megtekintésre.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Már rég van. BC11.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Opelfan
Ma este vettem meg az OMSI-t. Valami rettenetesen megbántam ezt a 2000Ft-ot is. Nem is értem, hogy lehet ezt szeretni?! ETS2 után valami kegyetlen, hogy mennyire szar.

Még egy épkézláb leírás sincs hozzá. Kinyitom a busz ajtaját de vissza már nem tudom csukni, leírásban egy kurva szó nincs errõl. Hogyan kell útvonalat követni, honnan kell tudnom, hogy merre kell menni?! Semmiféle infó nem létezik errõl sem a leírásban... Létezik ehhez a szarhoz valami olyan leírás amit 70-es IQ feletti ember írt? Komolyan valami katasztrófa az egész, azon gondolkodom, hogy visszaviszem a Tescoba és kicseréltetem nyári szélvédõmosóra...

Milyen Credo lesz ?😊
Kösz az infót!😉
Lesz! 😄 Kis Credo, Rába, E94, aztán még ki tudja 😄
Szép lesz! Lesz busz bõven a pályámra😄

A készülõ Ikarus EAG E94.60
Készítõk: JxBell, IKC-300

TNH
DTF-es van benne. A hangok, és a viewpointok alapján nem is lehetne más. A BVG-s egyébként a DTF-en alapul, és az 1.1 alapból tartalmazza.

Mi az hogy sima? Melyik a kettõ közül? Volt egy harmadik is, de az gépzabáló volt. Úgyhogy nem mindegy.
Megtaláltam,mûködik is!De nekem a megszokott számos váltós jobban tetszik!
Köszönöm a segítséget!

Omsifan1225
Végülis sikerült megoldanom 😊
Retarder SgFan: Rendelj hozzá egy gombot , igaz hogy angolul van , de megfogod találni , és mûködni fog... 😄

Omsifan1225
Én rendeltem hozzá gombot , és sikerült is gurulásra bírni. Csak egy a gond hogy hátrafelé megy... 😄

YoGabN
beleraktad a kártyát? ha nem nyisd fel a tetejét, rakd bele a kártyát, válaszd ki a menetrendet, zöldgomb a gépen és kiadja..:/

Haters gonna hate!

bpo451
Ez ugyan semmit nem ír ki 😊
Hiába nyomogatom azon a gépen a linie-t meg ilyeneket, csak csipog.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Ha csapatni akartok az 1-es GTI-vel, arra World Racing 2 😊

kem001
Megtaláltam benne, angolul szerepel nálam is, holott magyar nyelvû a játékom. Rendeljetek hozzá gombot, és úgy nézzétek meg.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Akkor csak ezzel takarékosan lehet menni,az az gurulni.

Omsifan1225
Nekem se megy ez a kocsi :/

Neked megy vagy csak gurul?

És ez magyarul melyik parancs,mert nekem magyar nyelvû a játék.?

Persze! 😊 Tessék 😄
http://www.mediafire.com/download/4xefh58i8o3n2p5/golf.rar