qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• cxaxoxc
    Én egyszer hasonlóan jártam a Camo-val. Megálltam a végállomásnál, minden szépen szakszerűen leállítva, fék behúzva. Aztán hirtelen fura hangokat kezdett kiadni, egyre feljebb ment a hőmérséklet is, és nagyon lassan megindult. Kíváncsiságból kiengedtem a kéziféket, és őrült száguldásba kezdett. Hiába tapostam a féket, alig bírtam megállásra kényszeríteni Villáskulcs nem segített, csak a busztörlés majd újra lerakás. Nyilván valami OMSI-bug, ami csak ritkán fordul elő.

Más:
    Nálam is furcsa volt a Börzsöny kissé az elején. Első indítás után betöltött rendesen, de éjszaka volt, mivel be van nyomva, hogy automatikusan állítsa az időt. Viszont ha előre állítottam az órát zugriffelt. Nyomtam pár ok-t, aztán jó volt. (Még busz sem volt ekkor lerakva.) De ez a hiba valahogy jelenleg már nem áll fent. De van más, ami nem oldódott meg magától. Mégpedig az, hogy nálam nem szirénáznak, és nem villognak a rendőrök és a mentők. 1.04.002 a verzióm, és semmilyen hibát nem dob a játék. Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ennek az oka? Vagy esetleg ez ki lett véve végül? Mert a videókon eddig mindig láttam...