63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Harry22 #44941 megkaptad a képet?????
-
Megpróbálom :) Képet tudnál privátban küldeni róla? -
Harry22 #44939 Hello! Megtetszett a C56-os festésed, megkérhetlek, hogy csinálj egy Kunság Volánosat is? Mert én nem értek hozzá.
Előre is köszönöm! -
Ikarus 256 [BHC-751] - motor módosítás
Letöltés
Készítő: Pepe -
Ikarus 256 [BHC-751] - Hangjavítás + váltó javítás
Letöltés
A kép lemaradt valamirt, bocsi :S
-
Ikarus C56 - Mátra Volán
Letöltés
mdani01 #44934 Köszönöm, végre sikerült :) -
Bocsánat , valami nagyon nem sikerült.... :( De most már jó :) -
dantre , és mdani01:
Itt van egy kép amin be van jelölve , hogy melyik gombot nyomd be , mikor ÜRESBEN van a busz :)
-
fcbarcelona1 #44931 Sziasztok!
Hogy lehet busz festést készíteni? -
dantre #44930 ez engem is érdekelne.... -
Köszi! :D -
mdani01 #44928 Üdv.
Skoda21AB-nál melyik gombbal kell tolatni? Mert hiába nyomom meg az "R" betűt nem tolat sehogyan sem. -
Hali!
Inennletölthető -
Jó lett a festés,és az üléshuzat is. -
fahrerplatz #44925 Tudna valaki segíteni, hogy hogy tudnám leanimálni a gépből kijövő jegyet?
[newanim]
origin_trans
-0.0106
7.021
1.458
origin_rot_x
37
origin_rot_y
38
origin_rot_z
0
anim_rot
ticketprinter_ticket_pos
-80
Ezek közül mi micsoda? -
Ezt nem így kartam fel rakni,majd bele jövök.:( -
,nem tudom,hogy sikerült-e felrakni?
-
Ok köszi sikerült. -
Én a gépen úgy szoktam képet készíteni , hogy : Ctrl+Print Screen , majd Paint-be be , majd a beillesztés gombra kattintva fölül '' behívom '' a képet , s lementem :D -
Úgy látszik a "vörös nyilak" nem arattak sikert. Talán majd a "Papagáj":
-
Fiúk képet,hogyan készítek el felejtettem:( -
Szép munka! :)
A Rendőrséges festést felteszed? -
A 7 festésből álló csomag tartalma név szerint:
- 2 "Fenyves"
- "Modern"
- "Papagáj"
- "Tengerkék"
- 2 "Vörös nyíl"
... ;) -
RandyOrton95 #44916 Börzsöny fiktív pálya betöltésekor ezt írja ki:zugriffsverletzung bei adresse 00522302 in modul omsi. exe lesen von adresse 00000000 -
Wow.... Ez igen.... :)
Csak egy is aprócska megjegyzés , ha nem gond : Szerintem a Rendőrséges festés akkor lenne igazán olyan Rendőrséges , ha lenne rajta egy sziréna , vagy kettő.... :) -
Unalomból három buszfestésem Ikarus 250.93-re.
F.D.N.Y.
NYPD
RENDŐRSÉG -
cxaxoxc #44913 Újra felmásolva, ismét minden felülírva, és már végre nálam is szirénáznak-villognak, ahogy kell
És én is köszönöm a kitartását mindenkinek, aki részt vállalt a pálya elkészítésében. Hihetetlen hangulata van
-
Tudjátok mit szeretnék kérdezni,hogy a 31-útról mi a híretek tudtok-e valamit? -
'A régi tervek alapján...
Hamarosan...
-
Routeres #44910 Igen, kimaradt. Egyszer újratelepítéskor elveszett, aztán már nem volt kedvem megcsinálni. -
Ez funkció végül kimaradt? (fps drop?) Pedig olyan jó 5let volt eleinte!
-
2 dolog lehetséges:
1. A MAN nl 202 DTF verziója van fönt ?
2.Azzal a .hof fájllal próbáltad , ami a Börzsöny mappába '' HOF/Annax '' úton érhető el ?
-
Próbáld meg a Hof fájlokat cserélgetni. -
cxaxoxc #44906 Elvileg minden bent van, és jó helyen:S Most megpróbálom újra rámásolni, hátha megoldja. De valami nagyon fura mostanában. Egy ideje rettenetesen belassult a gépem, ami ráadásul még új. (Szeptemberi) Az OMSI viszont nem futott valami jól annak ellenére sem, hogy szerintem ezen a gépen már azért elég jól kéne futnia. A gép belassulásával egyidejűleg viszont az OMSI érezhetően sokkal jobb lett. Töredezettségmentesítés nem segített, mivel nem is volt töredezett. Vírus sincs rajta. Viszont amikor feltettem a Börzsönyt újra felgyorsult a gép. Ezzel együtt pedig ugyanakkor újra rosszabbul fut az OMSI. Nyilván csak véletlen, de akkor is érdekes
Konkrétan olyan, mintha nem nagyon tudná betöltögetni a textúrákat. Az FPS 14-15 körül van. De ha nyomok egy pause-t, és várok 4-5mp-et, akkor utána már jó. De amint mondjuk időt vagy esetleg nézetet állítok, újra leesik az FPS, és nem is megy feljebb, amíg nem csinálom az előbb leírtat. A beállítások ugyan azok, mint korábban, mikor jó volt, és minden pályánál ezt tapasztalom.
-
Üdv!
Nekem sajna nem szállnak fel a buszra. Lehet, valamit rosszul csinálok, mert kb. fél év kihagyás után tettem fel újra a játékot, kifejezetten a Börzsöny pálya miatt.
Ráadom a gyújtást, kiválasztom, hova mennék (jelen esetben 256 Márianosztra), ibisbe beírom (linie:25600 route:01) ki is írja, beállok a megállóba, kibyitom az ajtót, és nem száll fel senki...
Mellékelek képet, ötletem sincs, mit csinálok rosszul
http://www.kephost.com/images4/2013/11/9/a1_2013_11_9_1b0f0u2tvj.jpg -
Routeres #44904 Nem lett kivéve, benne van. Szerintem az egyetlen magyarázat, hogy a script és sound mappa tartalma nem került be a helyére, vagy rossz helyre tetted. -
cxaxoxc #44903 Én egyszer hasonlóan jártam a Camo-val. Megálltam a végállomásnál, minden szépen szakszerűen leállítva, fék behúzva. Aztán hirtelen fura hangokat kezdett kiadni, egyre feljebb ment a hőmérséklet is, és nagyon lassan megindult. Kíváncsiságból kiengedtem a kéziféket, és őrült száguldásba kezdett. Hiába tapostam a féket, alig bírtam megállásra kényszeríteni
Villáskulcs nem segített, csak a busztörlés majd újra lerakás. Nyilván valami OMSI-bug, ami csak ritkán fordul elő.
Más:
Nálam is furcsa volt a Börzsöny kissé az elején. Első indítás után betöltött rendesen, de éjszaka volt, mivel be van nyomva, hogy automatikusan állítsa az időt. Viszont ha előre állítottam az órát zugriffelt. Nyomtam pár ok-t, aztán jó volt. (Még busz sem volt ekkor lerakva.) De ez a hiba valahogy jelenleg már nem áll fent. De van más, ami nem oldódott meg magától. Mégpedig az, hogy nálam nem szirénáznak, és nem villognak a rendőrök és a mentők. 1.04.002 a verzióm, és semmilyen hibát nem dob a játék. Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ennek az oka? Vagy esetleg ez ki lett véve végül? Mert a videókon eddig mindig láttam... -
sirenato #44902 Amúgy a csavarkulcs nem használt! (Nagyon lassú volt a busz alig ment 10-zel)! De itt van néhny kép,hogy is néz ki ez az egész! http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_9_dv8piabtq7.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_9_cofnzbgkm9.jpg
Ja és az kihagytam, hogy mikor csak úgy elindult magától akor a hőmérsékt extra sebbességel elkezdet számlálni feleve egészen 2000 fokig.

,nem tudom,hogy sikerült-e felrakni?