Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
De jó időpontra lőttétekbe G.Gabe-bel a pályát mert az Omsi 2 úgyis jön szóval nem kell szarni azzal hogy kinek lassú a pálya, akinek 1 magos a gépe, az rosszul járt... Nekem két magos a gépem, és remélem ezzel így javul a játékélmény. :) Akkor legalább a gépemmel kitudok csiszolni 20-25 fps-t... A minecraft is hasonló lényegű(a rendszer felépítésétől függően, hogy a gyenge gépet leszívja(az iskolás gépeken csak 10 fpssel fut de nálam vagy 100 fpssel(de ez videó kari függő, mert a sulis gépeken szar a videókártya)), viszont a felturbózott vagy újabb gépeken már elmegy, de itt is ez a szívás van hogy csak egy magos processzort tud használni, és azt is teljesen, így fel kell rakni hozzá OptiFine féle módosítást, ami legalább növeli a minecraft teljesítményét.
A logfilet megnéztem és semmi hibát nem írt November 3.-ára vagy 4-ére.
A logfile csak az Október 25-ei hibát írta ki mikor az omsit újraraktam és sok fájlt hiányolt(Sceneryobjects, spline), de az meg lett oldva.
Hogy ha az omsit kéne ezért újraraknom, felejtsétek el. Kínszenvedés volt újrarakni a játékot az addonokkal együtt.("Virágbolti verzió")