qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• teszter
    Erre a hírre asszem számítani lehetett... Szerintem mindenki érezte magában, hogy késni fog (én legalább is igen). Amikor bemutatták a kiállításon az omsi2-t, már akkor látszott, hogy egy hiányos, hibás programmal játszottak a játékosok.
    Az omsi 1-el is ez volt, hogy bejelentették, hogy megjelenik, aztán csak folyamatosan csúsztattak mindenféle mondva csinált indokkal... ez nem szép...
    Le merem fogadni, hogy nem tudták még befejezni a programot, és így próbálnak meg időt spórolni maguknak. Nem értem, hogy a betegség mit befolyásol? Attól még, hogy beteg nem befolyásolja a kiadásást (és a bevételeket). Ha beteg, akkor a betegsége alatt gondolom nem az omsival fog foglalkozni.
    Kicsit azt látom ilyenkor, hogy a készítők túl sokat akarnak, de a kezdeti lelkesedésük gyorsan felhagy. Ezért nem jó az amikor csak 2 ember dolgozik össz-vissz, mert ha az egyik megunja, akkor a másik ellehetetlenül.
    Hát ez van... Remélem több csúszás már nem fog történni, bár én úgy gondolom, hogy leghamarabb csak jövő év elején fog megjelenni. Azért én még így is várom, de szabadságot ez miatt nem merek kivenni, mert tudom, hogy csúszni fog. Peace.