63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• szikszaicsabi
    Azt írja, hogy a végállomást nem írja ki a Matrix-kijelzőre... Meg hogy nem érti a az IBIS nyelvét... Ezektől őszülök meg...
  • Netreg2
    Abszolút osztom a véleményed! Kiadás előtt max 3 hónappal már a végső tesztelést végzik általában. A marketing hadjárat már elindul, és a csúszás ezt bizony eléggé elrontja, csak kidobott pénz meg sok magyarázkodás. Állítólag a játék már elkészült, legalábbis ezt lehetett olvasni egy két forúmon és oldalon. Ennek a valóságalapja lehet nem sok. Szerintem a csúszás a STEAM miatt lehet, elég váratlan bejelentés volt megjelenés előtt 1-2 hónappal. Ha szerencsénk van, talán a fa alatt már mehet a csuklós MAN.
  • teszter
    Erre a hírre asszem számítani lehetett... Szerintem mindenki érezte magában, hogy késni fog (én legalább is igen). Amikor bemutatták a kiállításon az omsi2-t, már akkor látszott, hogy egy hiányos, hibás programmal játszottak a játékosok.
    Az omsi 1-el is ez volt, hogy bejelentették, hogy megjelenik, aztán csak folyamatosan csúsztattak mindenféle mondva csinált indokkal... ez nem szép...
    Le merem fogadni, hogy nem tudták még befejezni a programot, és így próbálnak meg időt spórolni maguknak. Nem értem, hogy a betegség mit befolyásol? Attól még, hogy beteg nem befolyásolja a kiadásást (és a bevételeket). Ha beteg, akkor a betegsége alatt gondolom nem az omsival fog foglalkozni.
    Kicsit azt látom ilyenkor, hogy a készítők túl sokat akarnak, de a kezdeti lelkesedésük gyorsan felhagy. Ezért nem jó az amikor csak 2 ember dolgozik össz-vissz, mert ha az egyik megunja, akkor a másik ellehetetlenül.
    Hát ez van... Remélem több csúszás már nem fog történni, bár én úgy gondolom, hogy leghamarabb csak jövő év elején fog megjelenni. Azért én még így is várom, de szabadságot ez miatt nem merek kivenni, mert tudom, hogy csúszni fog. Peace.
  • Erlau Trans #44028
    Egy betegségnek ilyenkor már nem kellene problémát okoznia. A lemezeket a gyárban már rég nyomni kellene, szállításra előkészíteni stb. Szerintem csak szimplán elcsúsztak vele... kamus bagázs.
  • Ubi52 #44027
    Ez az! Ennél jobb hír nem is lehetne már..
  • maxi1987
    Sziasztok! Ez a sok kiadási dátum halasztás már kezd gyanús lenni.Szerintem ők is tudják hogy a jónép döntő %-a csak arra a csukló-script-re vár, hogy végre befejezhessék az IK280-ast meg a többi csuklós buszt.
  • MineHeadHun
    Tárgytalan. Mert az a gond, hogy ha a rendszergazda üzemmódban használom akkor a domborzat nem módosul... :/ Ez remélem OMSI 2-ben nem lesz...
  • MineHeadHun
    Jó reggelt mindenkinek! Mielőtt iskolába mennék, lenne egy kérdésem: Mitől van az, hogy ha a map editorban teszem azt rossz volt a domborzati felépítésem, és módosítani kellett nekem, a régi domborzat jelent meg? Ezt mi okozza? Mert így eléggé szar egy kicsit...
    Remélem az OMSI 2 nem fog ezzel játszadozni hogy a régi domborzatot jeleníti meg...
  • kem001
    Megerősítették hivatalosan is, hogy késni fog az OMSI 2..
  • Ubi52 #44022
    Hát reméljük, hogy nem...
  • padarmartin
    Sziasztok! Valaki nem tudja milyen sofőrülés van a Localoban és a Regioban?
  • nemeza
    Azt jobban lehúzták.

Pl azért, mert nem ismerik a buszokat, főleg az EAG-okat. Csomó dolog tök szubjektív: pl. miért olyan színes a beltér.
  • LMG123
    A fizikát mégis hova kéne változtatni?
  • bpyfan
    Most akkor a letölthető is csúszik?
  • MineHeadHun
    Ezt az off témába kellett volna. De amúgy küldöm is a letöltési linket, privátban.
  • YoGabN
    O305-re tud valaki egy letöltési linket adni?
  • Geri556
    Én is szeretem, a modell meg nem titeket illet nagyrészt, nem volt jobb.
  • kem001
    Én hibái ellenérem szeretem C56-ot. Csak a festhetőséget bánom kissé rajt..
  • bocskor3
    Hát, rohadjanak meg. :) Nem, tényleg eléggé elcsesztük a buszt, az E95-re már nem szólhatnak be ennyire sokminden miatt. :) Meg majd a 2.0-ás c56-ra sem.
  • Geri556
    Eléggé lehúzták a C56-ot :/
    Link
  • Robi546
    Jól néz ki,várom már de a pályán,buszon és a hangokon kívül remélem lesz más újítás a játékba. :D Remélem a fizikán sokat változtattak jobbra,grafika meg maradt ugyanaz,meg valamilyen karrier mód félét vagy ilyesmit rakhatnának bele,mert nekem teljesen ugyanúgy tűnik mint az OMSI 1.
  • YoGabN
    HELP!

Újraraktam az egész XP-t, most tenném fel az OMSI-t, feltelepíti, de az Aerosoft progiját nem akarja megnyitni.. És így a játék sem megy.. Mi a hiba?
  • Renault Agora
    De reménykedjünk abban, hogy a letölthető verzió ennél hamarabb megjelenik.
  • tmartin
    Ez az OMSI 2 olyan mint a 4-es metró. Mindig csak halogatják valami indokkal.
  • MineHeadHun
    Nyugi, én is nagyon várom, mikor az oroszok kidobják a maguk verzióját, leszedem a netről, ha EVM-es lesz az omsi 2 akkor úgy megveszem. Internetes vásárlásról nálam szó sincsen róla. A bolti verziót veszem meg. (EVM) Csak majd az kb. 2015 v. 2016 tájékára várható.. :S
  • Omsifan1225
    De gondolom ez a dobozos verzió lesz...
    De ha tévedek , javítsatok ki... :)
  • Norbesz23
    OMSI 2 új kiadási dátuma

Németül van a szöveg de állítólag nem 2013. novemberben érkezik, betegség miatt, hanem decemberben valamikor. de ott a szöveg aki nekem nem hisz.
  • Norbesz23
    ezzel csak azt akartam mondani, hogy jó lenne már vele játszani, mert nem tudom, hogy vagytok vele, de én már nagyon várom.
  • LMG123
    Azon mit akarsz vitatkozni?
  • Norbesz23
    De jó lenne ha nem csak a borítóképen tudnánk vitatkozni, hanem a játék meneten is.
  • Erlau Trans #44001
    A borítóképről vitát nem nyitunk!

Már csak azért sem, mert több borítókép verseny volt meghirdetve és ezekre összesen 2 pályamunka érkezett. A lehetőség a társaság számára adott volt egy szebb, egy jobb, egy minőségibb stb. borítókép megalkotására. Nem éltetek vele...
  • teszter
    Hát ez a kép az omsiról nem a legjobb lett. :(
  • Omsifan1225
    Reménykedjünk benne :)
  • tmartin
    Ja igen azt elfelejtettem mondani, hogy a letöltős változatra gondoltam. Az oroszok úgyis hamar cselekszenek. :D
  • olimano2222
    jó lett a borító :)
  • Omsifan1225
    Akkor én is csak jól tudtam... :)
  • Tierhold
    A dobozos verzió megjelenését írták November 28-ra, az nem egyenlő a letöltős változat megjelenési idejével, általánosan.
  • Omsifan1225
    Bocsánat , hogy beleszólok , de nem a dobozos verziót adják ki November 28.-án ? :)
    Mert én nekem mintha az rémlene akkorra... :)
  • MineHeadHun
    De pedig pár hónappal ezelőtt is mondták hogy ekkor adják ki. :D
  • tmartin
    Tényleg? :O Eddig nem ilyen novemeber első pár napjáról volt szó? Ezek szerint valamit nagyon félrenéztem.