Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
neilszab #43829 Sziasztok!
Teljesen új vagyok a témában, már a buszos vonalon, a 2 tonna alatti virtuális gépekkel már jó ideje foglalkozom. Azt már az elején leszűrtem,hogy az OMSI nagyon komolyan leszimulálja a buszvezetés technikai és adminisztratív lépéseit és minden olyan tevékenységet ami a buszvezetőre a vezetésen felül még hárul.
Az én kérdésem az, hogy maga a busz fizikai viselkedése az úton mennyire van komolyan leszimulálva? Érezhetők-e a terhelésváltások, bólint, dől-e kasztni, képesek-e megcsúszni, blokkolni, kiforogni a kerekek, alul/felül kormányzottság, különböző tapadási útviszonyok... tehát hogy mennyire komplex maga a járműdinamikai modell?
Összehasonlításként, például az Euro Truck Simulator 2 szerintem például egész korrekt addig, amíg nem feszegeted a határokat és a megengedett/ajánlott tempóval mész, de a fölött mint szimulátor már megbukik (véleményem szerint).
Előre is köszi a választ!