63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ok... -
Nem sértődtem meg mint egy "hülye gyerek", csak ha egy fórumon nem tetszik hogy néha beírok 1-2 dolgot, vagy kérdezek valamit amit nem tudok és az valakinek nem tetszik, akkor nekem írjon privátban és ne hozzád meneküljön hogy baja van velem és ő nem tud írni egy pár sort... Erlau, veled nincs bajom, csak az itteni légkörrel, ezért írtam hogy akkor szüneteltetem a fórumos jelenlétemet, egy jó darabig. :)
És akkor a sok hülye/majom/hülye gyerek (mert itt van bőven) örülhet hogy nem írok... Ennyi az egész... :D De én ezzel le is zártam ezt a témát. :) -
neilszab #43829 Sziasztok!
Teljesen új vagyok a témában, már a buszos vonalon, a 2 tonna alatti virtuális gépekkel már jó ideje foglalkozom. Azt már az elején leszűrtem,hogy az OMSI nagyon komolyan leszimulálja a buszvezetés technikai és adminisztratív lépéseit és minden olyan tevékenységet ami a buszvezetőre a vezetésen felül még hárul.
Az én kérdésem az, hogy maga a busz fizikai viselkedése az úton mennyire van komolyan leszimulálva? Érezhetők-e a terhelésváltások, bólint, dől-e kasztni, képesek-e megcsúszni, blokkolni, kiforogni a kerekek, alul/felül kormányzottság, különböző tapadási útviszonyok... tehát hogy mennyire komplex maga a járműdinamikai modell?
Összehasonlításként, például az Euro Truck Simulator 2 szerintem például egész korrekt addig, amíg nem feszegeted a határokat és a megengedett/ajánlott tempóval mész, de a fölött mint szimulátor már megbukik (véleményem szerint).
Előre is köszi a választ!
-
Zoliikp #43828 Picit "kimaradtam" a fórumból, ezért sokat kellett visszafelé olvasnom, mégis a Te okfejtésed "fogott" meg:
-aki érti, és tudja kezelni az Omsit, annak kreatívnak kell lennie.
Ezt azért írom nyíltan, hogy mindenki okuljon belőle:
-ha csak a megállóban szeretnéd látni a gombokat, mert ott ugye használni is kell, akkor a bus-fájlban egyszerűen "eltolod" valamelyik nézetet jobbra.
Vagy újat illesztesz be... -
Netreg2 #43827 BUSE sajnos nincs hozzá, sehol nem találtam. Ezt sajnos még el kell hozzá készíteni. -
Retarder SgFan #43826 
-
Retarder SgFan #43825 Mert nekem eddig egyik busz sem számolja a megtett km-ket! :( :\'( -
Nem tudni.Majd meglátjuk :D -
Retarder SgFan #43823 Nagyon szép busz! És fogja tudni számolni a megtett km-eket? -
Nagyon ígéretesnek tűnik ez a Merci. És úgy tűnik már nem hiányzik sok a "kész státuszhoz" a képek alapján. (Marha jó most lett még egy dolog amit úgy várok mint az OMSI 2-őt és a Börzsönyt :D) -
A napokban érkezik a Liaz gyár által 2013-ban bemutatott Liaz 5292.30.
Egy nagyon szépen kidolgozott buszt fogunk kapni. :)
Forrás -
Retarder SgFan #43820 Jó busz :) Már nagyon várom :D -
Ha igényled, akkor képernyőmentésként a nevek kitakarásával szívesen átküldöm nekem mind a 9 felém intézett levelet az elmúlt 3 hétből. Senki sem kérte azt, hogy maradj csendben, csupán higgadtságot és türelmet kérünk tőled. Nem megsértődni kell mint egy "hülyegyerek", hanem átgondolni a dolgot. És még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy nem a Routeressel történt hozzászólások miatt írtam amit írtam, ez csak az utolsó csepp volt a pohárba. -
Nem sokára egy nagyon élethűen és szépen kidolgozott midibusszal koptathatjuk az utakat.:) A hivatalos oldalon találtam: Mercedes-Benz O520 Cito -
Azt,hogy végre csendben marad,nem szól hozzá mindenhez.. -
Te mit köszönsz? :D -
Köszi. 

Peace -
Érdekes ha vkinek baja van velem, akkor az miért nem ö ír nekem privátban?? Mert túl gyáva... Oké befejeztem... Pedig csak egy szimpla és nyugodt kérdést tettem fel...
Most már csak akkor írok ha vmi nem müködik az omsival... Mindenki örömére csendben maradok. Béke veletek...
Szevasztok... -
Kicsit figyelmesebben fórumozz, higgadtságot és önfegyelmet kérek tőled a magam és a közösség nevében. Az elmúlt 1-2 hétben nem egy és nem kettő olyan levelet kaptam, amiben arra kérnek, hogy figyelmeztesselek (szószerint több üzenet a következőt tartalmazta: kezdjek veled valamit, csináljak valamit...).
Kellemes hétvégét! -
Fox44 #43812 BUSE hof az nincs hozzá ugye? -
Fox44 #43811 Hopsz, ezt nem így akartam, de a lényeg érthető.) -
feca3339 #43810 Köszönöm a gyors válaszokat :) -
Fox44 #43809 http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=4193 -
Netreg2 #43808 Ez a Sauerland 2.00 frissités és benne van a HOF is.
http://www.file-upload.net/download-6651012/Sauerland-by-Stefan_112.rar.html -
Ja még valami ha véletlenül lenne 260.BKV mod 3 akkor a tahográfot átcserélni rendes km/h-ra. Mert az eredeti is olyan. -
feca3339 #43806 Üdv!
A hivatalos OMSI fórumról töltöttem le egy Sauerland nevezetű pályát. A hof file linkje viszont sajnos nem működik :/ Valaki esetleg nem tudná feltölteni valahova?
Előre is köszönöm. -
Jó ezt én is tudom, de mivel eléggé silány az idegennyelv tudásom, így az kilőve... :) De mind1, rá hagyom... :D -
Hopp,tényleg GYSEV nem vettem észre hírtelen amikor összedobtam,köszi hogy szóltál,javítom is ki. -
Még mindig ott az SDK, elég szájbarágós az is. Gyanítom, hogy a cikk írója is abból tanulta meg az alapokat.. De ez már kismilliószor le lett írva. -
Arról én nem tehetek hogy te bal lábbal keltél fel, és pont az én kérdésem baszta fel az agyadat... Bocs hogy élek, és hogy feltettem egy kérdést... -.-" Higgadtan is meglehetett volna válaszolni... De tudod mit? Nem érdekel... Ennyi, téma OFF. -
5* -
Bocs, asszem a GYESEV az GYSEV. Vagy direkt úgy írtad? :D Amúgy szép lett. -
Műszak egy vonatpótló buszjáraton.
-
Routeres #43798 Arra nem gondoltál, hogy az illetőnek nem csak a cikkírásból áll az élete, és egy rendes, mindenki számára érthető tutorial megírása nem két perc, és csak a hétvégén tudja csinálni, amikor valószínűleg szintén nem ül egész nap a gép előtt?!
A pofám leszakad néha... Örülj, hogy egyáltalán készül.
---
@Banderasbkv: Felháborodásod alaptalan, mivel a készítőktől hivatalos bejelentés a pontos megjelenésről még nem érkezett. (Nem, a Gamescom-on az OMSI-fanok által készített interjúkban elhangzottak nem számítanak hivatalos belejelentésnek.) Majd ha itt vagy itt bejelentik, és ahhoz képest késnek, akkor jogosan leszel felháborodva. (Megjegyzem nem tudom miért, hiszen ez csak egy játék, ők meg csak emberek, és még mindig csak 2-en vannak, és szabadidő, stb. Ezerszer át lett már rágva a téma...)
-
Helloka!
Az miért lehet, hogy a régi 1.8GHz-s procimmal a Landkreis Wehlen pálya 20-as fps-sel elment, de az új 3.4 GHz-s procimmal busz nélkül van 18 fpsem? a beállítást nem változtattam meg.. -
Geri556 #43796 *voithos -
Geri556 #43795 A 415 hangjai azért votihos feelingűek, mert a Voith váltós változathoz készültek. -
Nekem speciál inkább már a Volvo 9900-al van tele jobban a hócipőm , hogy mindíg csak igérgetik az időpontokat , de sosem adják ki...
( Tudom , tudom , jó munkához , idő kell , amit elismerek... :) ) -
Ez hihetetlen, hogy már ez is csúszik! Eddig a GTA5 meg a Watch Dogs most meg ez is tele van már a tököm a csúszásokkal! :DDDDDD -
Ubi52 #43792 A letöltős verzió csúszik november elejére.:
mobiel:
Gestern bekam ich von Aerosoft die Bestätigung, dass OMSI 2 als Download vsl. Anfang November kommt - nicht Oktober! (war ja auch irgendwie klar!)
Edit Rieu: Was sagt uns das also? Nichts genaues weiß man nicht. Und damit sind Spekulationen und/oder das weitergeben von zugerufenen Informationen bitte beendet.
mobiel:
Tegnap kaptam az Aerosofttól egy visszaigazolást, hogy az OMSI2 mint letöltés előreláthatólag november elején jön - nem októberben ( de valahogy már érezhető volt )
Mit mond ez így nekünk akkor? Semmi pontosat nem lehet tudni. Így ezzel a spekulációk és a továbbadott infók bekiabálásait légyszíves befejezni
http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&threadID=3165&pageNo=117