Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gabesz012 #43786 Nekem a jó kis csendeshíd+zf párosítás hiányzik a legjobban, mert olyan nincs is a csomagban. :( Nagyrábából meg jó lenne, ha lenne a másik fajta (MVG318) híd, annak szvsz sokkal jobb hangja van. A Camo Mercinek van hasonló híd hangja, azt imádom, amikor elveszi a gázt az ember, gyönyörű hangja van. :)
A 415-ös is alakul, de vhogy a modell nem az igazi, mert még mindig eléggé akad (dp183-as pályán is, pedig az aztán gépbarát) az 1.04-es patch-el is... Elvileg zf-es, gyorsításnál meg is van a feeling, de fékezéskor a voith féle fütyülés elég kiábrándító... Az ajtókat illetően én nem találtam meg az engedélyező parancsát (melyik az?), a műszerfalon meg pont nem lehet lenyomni a kormány miatt, így maradt az összajtózás, de az sem teljesen stimmel, próbáltam elsőajtózni vele, és utána nyitni össznyitóval a többit, az eredmény: első ajtó csengő nélkül be, 2-es, 3-as nyílik, az össznyitó újra lenyomására 1-es ki, 2,3 be.