63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Érdekes kis BéTa troli... :D Bár nekem túl szögletes... :D
..:: Letöltés, az eredeti oldalról ::.. -
Megszeretném kérdezni hogy a "Map’ers room" miért csak 2 hetente jelentkezik az omsihu2-n?? Nem sok az az idő?? Főleg aki szeretne pályát építeni... Szerintem heti 1x is elég lenne, ha egy cikk megjelenne, és akkor nyugodtan tudna haladni bárki. :) -
sirenato #43789 Hali! A Mercedes CAMO-hoz tudnátok linkelni egy új motorhangot? (Ha van!)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
1. Teljesen igazad van.
2.Nekem nem akad és meg van oldva egy két dolog bár a csengős az nem. -
Ubi52 #43787 Sziasztok!
Mi lehet a gondja? Full grafikán 20-25 FPS van.
Kép -
gabesz012 #43786 Nekem a jó kis csendeshíd+zf párosítás hiányzik a legjobban, mert olyan nincs is a csomagban. :( Nagyrábából meg jó lenne, ha lenne a másik fajta (MVG318) híd, annak szvsz sokkal jobb hangja van. A Camo Mercinek van hasonló híd hangja, azt imádom, amikor elveszi a gázt az ember, gyönyörű hangja van. :)
A 415-ös is alakul, de vhogy a modell nem az igazi, mert még mindig eléggé akad (dp183-as pályán is, pedig az aztán gépbarát) az 1.04-es patch-el is... Elvileg zf-es, gyorsításnál meg is van a feeling, de fékezéskor a voith féle fütyülés elég kiábrándító... Az ajtókat illetően én nem találtam meg az engedélyező parancsát (melyik az?), a műszerfalon meg pont nem lehet lenyomni a kormány miatt, így maradt az összajtózás, de az sem teljesen stimmel, próbáltam elsőajtózni vele, és utána nyitni össznyitóval a többit, az eredmény: első ajtó csengő nélkül be, 2-es, 3-as nyílik, az össznyitó újra lenyomására 1-es ki, 2,3 be. -
Ubi52 #43785 Köszi, működött! :) -
Igen a nagyhidas de a kishidas az fékezéskor kiköpött ZF. -
szikszaicsabi #43783 A VOITH nagyhidas szerintem nem rossz, de a ZF az tényleg nem túl jó. -
Ja ez így van!
-
Az jó lenne ha lenne BKV mod 3, mert a Voith és a ZF hangja olyan rosszak(vagyis a valóságot nem is közelíti meg csak picit), meg a motorhang is azért még béta. A futár mod is jó lenne, csak ahhoz nemeza kell, mert ő csinálta meg a fok-gyem scriptjét. -
Jó estét!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e valamikor Ikarus 260 BKV mod 3? És, hogy ki lesznek e javítva a motorhangok+lesz e benne FUTÁR?
A választ előre is köszi! -
ekepista #43779 sziasztok én is gondolkozok ahamburg pályát feltenni meg abécsit is -
Tegyél le egy buszt, és nem lesz ilyen problémád azután. -
Pilzdorf v5-ben egy buszfordulóban izomból nekimentem egy láthatatlan akadálynak, amit kikerülni sem lehetett. Van ilyen a Miskolc 69 pályán is, igaz ott megkerülhető, csak nem tudom hogy maradtak a pályákban.
Amúgy egész színvonalas pálya lett belőle, és elég nagy kíhívás az útszűkületekben manőverezgetni.
-
Ubi52 #43776 Sziasztok!
Bárhogy próbálkozom nem akarja a hamburgi pálya megmutatni magát minden hófehér, csak 2006os beállításon képes textúrákat betölteni. Valaki tudna nekem küldeni egy jó beállítást? Az aláírosomban van a konfigom.
Előre is köszönöm! -
Ailistben van hiba. Nálam is ez volt. Rakd be az "alternative ailist" mappában lévőt. -
rurman #43774 hupsz, most látom csak hogy ugy indítottad el. Nálem ez megoldotta, bocsi. -
rurman #43773 Indítsd el "pálya buszok betöltése nélkül". -
Helloka! Kicsit off lesz, de kellene a segítségetek!
Van jelenleg egy nagyon gyenge (1.8GHz) proci a gépemben. Tegnap rendeltem meg az újat, gondoltam addig ezt felhúzom a BIOSban kibírja addig.. Fel is húztam kb 2.3-ra futott is rendesen az omsi. Ma bekapcsoltam a gépet és visszaállt az eredetire, de akárhogy húzom fel ugyan olyan gyenge sőt még gyengébb. (Grundorf akadozik rajta). Mit csináljak?
-
Römerbergnél ezt a hibát írja.
Valaki tudja mi lehet a gond?
-
Igen, az jó lenne ha valaki megosztaná, mert nekem se ír ki semmit a fok-gyem. -
fghjk #43769 A fonts mappáját az ikarus 415 annax-nak feltudnátok tölteni nekem? Köszönöm -
Érdekes valós pálya jött ki nem régen, igaz csak BéTa, de van rajta 3 nem minden napi járat... :D
Map Innsbruck v0.9 (Beta) -
mokesz96 #43767 Szerintem mindannyian reménykedünk hogy már hamarosan tudjuk koptatni a gumikat Börzsönyben :) -
Routeres #43766 Jelentheti, de nem akarom elkiabálni. -
mokesz96 #43765 Ez jelentheti azt hogy napokon vagy pár héten belül várható ? -
Krisz995 #43764 Aki szereti Römerberget jó hírem van, megérkezett az új verzió! :)))
Römerberg V3 -
Köszönöm :) -
Geri556 #43762 Ikarus 415 all in one -
Esetleg a készítők beleegyezésével nem lehetne összerakni egy olyasmi all-in-one packot, amint anno a 263-asnál vagy a 266-osnál? -
Mehet felőlem is, ha már nemeza jóváhagyta. Bár most csinálok egy V2-t, mert ezzel nem látni az engedélyezőt. -
Szerintem elég csak a sorrendet betartani.
Leszedi pl. az én modomat. Aztán a TNH kormány modját, ahonnan igazából a model.cdg-ben a kormány megjegyzés után az első [mesh] és ami ahhoz tartozik kell. A többi ugyanaz. > a model.cfg-t kell felülírni.
A hangcuccossal pedig a .bus fájlt kell szerkeszteni, és csak a [sound] utáni sort (a sound.cfg nevét / útját kell átírni)
Ennyi.
Felőlem feltöltheted, de akkor a readme.txt-ben jelezd mi merre hány méter. -
Azt megköszönném :)
Múltkor is így kukáztam össze dolgokat és semmi nem működött. -
Geri556 #43757 Ha gondolod összecsomagolom ma az összeset a legújabb hangjaimmal, természetesen ha nemeza jóváhagyja :) -
Ha kijön a pálya akkor a BUSE kijelzőt bevállalom. :) -
A C56 kijelzőjéhez mindenképp lesz. -
Routeres #43754 Jól. Őszi, téli, tavaszi textúra kell néhány objektumra, és véleményem szerint teljesen kész lesz.
BUSE hof akkor lesz, ha valaki csinál hozzá, ugyan ez vonatkozik a festésre is. -
Netreg2 #43753 Igen, lehet. Grafikai (Haladó) beállításnál a magas tex mem kevés, állítsd 512-re vagy magasabbra. -
Az nem gáz, de nem akarok órákon át engedélyt kéregetni, és 3 dolog nem olyan sok...