63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Érdekes kis BéTa troli... :D Bár nekem túl szögletes... :D

..:: Letöltés, az eredeti oldalról ::..
  • matesz19
    Megszeretném kérdezni hogy a "Map’ers room" miért csak 2 hetente jelentkezik az omsihu2-n?? Nem sok az az idő?? Főleg aki szeretne pályát építeni... Szerintem heti 1x is elég lenne, ha egy cikk megjelenne, és akkor nyugodtan tudna haladni bárki. :)
  • sirenato
    Hali! A Mercedes CAMO-hoz tudnátok linkelni egy új motorhangot? (Ha van!)
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Banderasbkv
    1. Teljesen igazad van.
    2.Nekem nem akad és meg van oldva egy két dolog bár a csengős az nem.
  • Ubi52 #43787
    Sziasztok!
    Mi lehet a gondja? Full grafikán 20-25 FPS van.
    Kép
  • gabesz012
    Nekem a jó kis csendeshíd+zf párosítás hiányzik a legjobban, mert olyan nincs is a csomagban. :( Nagyrábából meg jó lenne, ha lenne a másik fajta (MVG318) híd, annak szvsz sokkal jobb hangja van. A Camo Mercinek van hasonló híd hangja, azt imádom, amikor elveszi a gázt az ember, gyönyörű hangja van. :)

A 415-ös is alakul, de vhogy a modell nem az igazi, mert még mindig eléggé akad (dp183-as pályán is, pedig az aztán gépbarát) az 1.04-es patch-el is... Elvileg zf-es, gyorsításnál meg is van a feeling, de fékezéskor a voith féle fütyülés elég kiábrándító... Az ajtókat illetően én nem találtam meg az engedélyező parancsát (melyik az?), a műszerfalon meg pont nem lehet lenyomni a kormány miatt, így maradt az összajtózás, de az sem teljesen stimmel, próbáltam elsőajtózni vele, és utána nyitni össznyitóval a többit, az eredmény: első ajtó csengő nélkül be, 2-es, 3-as nyílik, az össznyitó újra lenyomására 1-es ki, 2,3 be.
  • Ubi52 #43785
    Köszi, működött! :)
  • Banderasbkv
    Igen a nagyhidas de a kishidas az fékezéskor kiköpött ZF.
  • szikszaicsabi
    A VOITH nagyhidas szerintem nem rossz, de a ZF az tényleg nem túl jó.
  • Banderasbkv
    Ja ez így van!
  • MineHeadHun
    Az jó lenne ha lenne BKV mod 3, mert a Voith és a ZF hangja olyan rosszak(vagyis a valóságot nem is közelíti meg csak picit), meg a motorhang is azért még béta. A futár mod is jó lenne, csak ahhoz nemeza kell, mert ő csinálta meg a fok-gyem scriptjét.
  • Banderasbkv
    Jó estét!

Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e valamikor Ikarus 260 BKV mod 3? És, hogy ki lesznek e javítva a motorhangok+lesz e benne FUTÁR?

A választ előre is köszi!
  • ekepista
    sziasztok én is gondolkozok ahamburg pályát feltenni meg abécsit is
  • TNH
    Tegyél le egy buszt, és nem lesz ilyen problémád azután.
  • Deer
    Pilzdorf v5-ben egy buszfordulóban izomból nekimentem egy láthatatlan akadálynak, amit kikerülni sem lehetett. Van ilyen a Miskolc 69 pályán is, igaz ott megkerülhető, csak nem tudom hogy maradtak a pályákban.
    Amúgy egész színvonalas pálya lett belőle, és elég nagy kíhívás az útszűkületekben manőverezgetni.
  • Ubi52 #43776
    Sziasztok!

Bárhogy próbálkozom nem akarja a hamburgi pálya megmutatni magát minden hófehér, csak 2006os beállításon képes textúrákat betölteni. Valaki tudna nekem küldeni egy jó beállítást? Az aláírosomban van a konfigom.
    Előre is köszönöm!
  • bocskor3
    Ailistben van hiba. Nálam is ez volt. Rakd be az "alternative ailist" mappában lévőt.
  • rurman
    hupsz, most látom csak hogy ugy indítottad el. Nálem ez megoldotta, bocsi.
  • rurman
    Indítsd el "pálya buszok betöltése nélkül".
  • YoGabN
    Helloka! Kicsit off lesz, de kellene a segítségetek!

Van jelenleg egy nagyon gyenge (1.8GHz) proci a gépemben. Tegnap rendeltem meg az újat, gondoltam addig ezt felhúzom a BIOSban kibírja addig.. Fel is húztam kb 2.3-ra futott is rendesen az omsi. Ma bekapcsoltam a gépet és visszaállt az eredetire, de akárhogy húzom fel ugyan olyan gyenge sőt még gyengébb. (Grundorf akadozik rajta). Mit csináljak?
  • bpo451
    Römerbergnél ezt a hibát írja.
    Valaki tudja mi lehet a gond?

• bpo451
    Igen, az jó lenne ha valaki megosztaná, mert nekem se ír ki semmit a fok-gyem.
  • fghjk
    A fonts mappáját az ikarus 415 annax-nak feltudnátok tölteni nekem? Köszönöm
  • matesz19
    Érdekes valós pálya jött ki nem régen, igaz csak BéTa, de van rajta 3 nem minden napi járat... :D
    Map Innsbruck v0.9 (Beta)
  • mokesz96
    Szerintem mindannyian reménykedünk hogy már hamarosan tudjuk koptatni a gumikat Börzsönyben :)
  • Routeres
    Jelentheti, de nem akarom elkiabálni.
  • mokesz96
    Ez jelentheti azt hogy napokon vagy pár héten belül várható ?
  • Krisz995
    Aki szereti Römerberget jó hírem van, megérkezett az új verzió! :)))
    Römerberg V3
  • bpo451
    Köszönöm :)
  • Geri556
    Ikarus 415 all in one
  • Ikarusfan
    Esetleg a készítők beleegyezésével nem lehetne összerakni egy olyasmi all-in-one packot, amint anno a 263-asnál vagy a 266-osnál?
  • TNH
    Mehet felőlem is, ha már nemeza jóváhagyta. Bár most csinálok egy V2-t, mert ezzel nem látni az engedélyezőt.
  • nemeza
    Szerintem elég csak a sorrendet betartani.
    Leszedi pl. az én modomat. Aztán a TNH kormány modját, ahonnan igazából a model.cdg-ben a kormány megjegyzés után az első [mesh] és ami ahhoz tartozik kell. A többi ugyanaz. > a model.cfg-t kell felülírni.

A hangcuccossal pedig a .bus fájlt kell szerkeszteni, és csak a [sound] utáni sort (a sound.cfg nevét / útját kell átírni)

Ennyi.
    Felőlem feltöltheted, de akkor a readme.txt-ben jelezd mi merre hány méter.
  • bpo451
    Azt megköszönném :)
    Múltkor is így kukáztam össze dolgokat és semmi nem működött.
  • Geri556
    Ha gondolod összecsomagolom ma az összeset a legújabb hangjaimmal, természetesen ha nemeza jóváhagyja :)
  • tmartin
    Ha kijön a pálya akkor a BUSE kijelzőt bevállalom. :)
  • bocskor3
    A C56 kijelzőjéhez mindenképp lesz.
  • Routeres
    Jól. Őszi, téli, tavaszi textúra kell néhány objektumra, és véleményem szerint teljesen kész lesz.
    BUSE hof akkor lesz, ha valaki csinál hozzá, ugyan ez vonatkozik a festésre is.
  • Netreg2
    Igen, lehet. Grafikai (Haladó) beállításnál a magas tex mem kevés, állítsd 512-re vagy magasabbra.
  • TNH
    Az nem gáz, de nem akarok órákon át engedélyt kéregetni, és 3 dolog nem olyan sok...