Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az lehet,nem tudom,hogy van-e föld út vagy sem,de én nekem főképpen a rendes beton út hiányzott belőle,helyenként,nem is kis darabok,mivel nem tudom megmutatni,leírom hogy olyan részei hiányoztak,ami végkép nem föld út,mert akkor a füves részen ott voltak a nyílak melyik írányba is lehet menni. Ami pedig a hiányzó darabokat illeti,nézelődtem én már mindeféle oldalon,amit eddig tudok,beleértve a omnibussimulator.de , keresztül. De vagy már törölték a letöltési linkjét,vagy egyátalán nem található meg a objects mappák,ahonnan tényleg letölthető lenne.Most is Pl keresem a Betonrhor mappát,de sehol nem találom.Legalábbis azon oldalakon ami nekem meg van.
De érdekes módon,mostanában,nekem a menetrend hiánya,kerülget engem,érdekes módon,4 pályánál is,nincs menetrend. Fikcyjne Pomorze 2.00,Projekt_PKS_v2.0,seaside city_2, és most utólag a LC Fiction London. Egyiknél sem tudom megadni a menetrendet.