Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Harry22 #43463 Sziasztok kedves fórumozók! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok , hogy elkezdtem tanulmányozni , hogy hogyan is áll egy össze egy busz! Én az Ikarusét kezdtem el! Találtam ott egy olyan mappát aminek az a neve hogy Modell mappa! Belementem és ott vannak a busz 3D-s fájljai! És rájöttem hogy szerintem talán így lehet átalakítani és ott vannak az ülésnek az ablaknak stb. fájljai ! De nem akarom mert akkor hosszú lesz! Elkezdtem játszani a gépen és csináltam egy másik mappát és elmentettem oda az ülés fájljait és kitöröltem a busz könyvtárából majd elindítottam a játékot -> és nem voltak benne az ülések! Gondolom így lehet alakítani valamit! És az lenne a kérdésem hogy ezeket a 3D-s fájlokat meg-e lehet nyitni valamilyen modellezőprogramba! Ah igen akkor légy szíves írjátok meg hogy milyen modellezőprogramba és hogy hogyan kell! Köszönöm előre is! Várom a válaszokat!