OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi, nem akarok beleszólni, de annál kisebbett minek töltsön? Nem az öskorban vagyunk, hogy csak szöveget nézzünk. Az a fájl 100kb sincs. 😊
Szerintem pont jól csinálta mert látható is a kép, és ha valaki nagyobban szeretné megnézni akkor az rákattint. Az ilyen bélyegképekkel az a gond, hogy nagyon kicsik, így a lényeg nem látható. Aki nem szívesen néz képeket az ilyen helyzetben van gondba, mert olyan kicsit nem látja, de nem szeretne nagy adatforgalmat generálni a nagy képek megnyitásával... de ugye így kénytelen lesz, mert nagyon kicsi. 😊
Szerintem pont jól csinálta mert látható is a kép, és ha valaki nagyobban szeretné megnézni akkor az rákattint. Az ilyen bélyegképekkel az a gond, hogy nagyon kicsik, így a lényeg nem látható. Aki nem szívesen néz képeket az ilyen helyzetben van gondba, mert olyan kicsit nem látja, de nem szeretne nagy adatforgalmat generálni a nagy képek megnyitásával... de ugye így kénytelen lesz, mert nagyon kicsi. 😊
Nagyon köszönöm! :-)
A gond az, hogy leszedtem és bemásoltam a kívánt dolgokat, nem is írt hibát, mégsem volt utas. A Addon Manager meg javította, azután a játék betöltésekor megint hiba.
Ördögi kör, nem baj már töröltem, keresek másik pályát.
Szép estét és még egyszer szép estét.
A gond az, hogy leszedtem és bemásoltam a kívánt dolgokat, nem is írt hibát, mégsem volt utas. A Addon Manager meg javította, azután a játék betöltésekor megint hiba.
Ördögi kör, nem baj már töröltem, keresek másik pályát.
Szép estét és még egyszer szép estét.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
omsigbm.ewk.hu
Akár lehet belõle Ikarus 190-est is csinálni😄 A VÖV szabvány miatt szinte ugyanúgy néz ki az is😄
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Június 24-én megjelent a sokak által már hónapok óta várt, Rolf Westphalen által hegesztett Citybus O305 kiegészítõ. Egybõl lecsaptunk rá, lássuk mit kapunk a manapság csöppet sem csekély, 6000 ft-os árért. (Routeres kolléga összefoglalója)
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
Ha nincs menetrend, akkor indításkor dobott hibaüzenetet.
Az sokat segít megtalálni a hiba okát.
Feltételezem, az egyik objektumot/splines-t nem találja, ami az adott busz útvonalában található.
Így nincs menetrend, nincs ai-busz sem...
Az sokat segít megtalálni a hiba okát.
Feltételezem, az egyik objektumot/splines-t nem találja, ami az adott busz útvonalában található.
Így nincs menetrend, nincs ai-busz sem...
A Freyfurt V4-2013-as pályát telepítettem, a problémám az, hogy nincs menetrend. A gyalogosok csak sétálgatnak és nem várják a buszt.
Tud valaki megoldást?
Van még egy pálya ezzel a hibával Map Essen Fiktiv 4.0.5.
Az OMSI Addon Manager-el telepítettem.
Kérem segítsetek, vagy mutassatok a helyre ahol utána olvashatok.
Köszönöm!
Tud valaki megoldást?
Van még egy pálya ezzel a hibával Map Essen Fiktiv 4.0.5.
Az OMSI Addon Manager-el telepítettem.
Kérem segítsetek, vagy mutassatok a helyre ahol utána olvashatok.
Köszönöm!
Ezt Mirillis Actionnal. Nyugi, ez is 12 Gb (!!!) volt, de Movie Makerben lerendereltem. Ha érdekel még valami videózással kapcsolatban azt Off topicban folytassuk.
Milyen progival veszed fel a videókat? Én fraps-ot szoktam használni, de azzal óriási a videó mérete.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Egy kis ízelítõ Neuendorfról.
Nagyon belejöttem ebbe a videózásba <#nezze>#nezze><#smile>#smile>
Nagyon belejöttem ebbe a videózásba <#nezze>#nezze><#smile>#smile>
Sziasztok!Felraktam a Landkreis Glesien_v2.0.1 pályát és vmiért ezt a hibát írja.Nem tudja vki mi a baja?Köszi!

A kezelési útmutató 24. oldalán le van írva.
F5-F8 és Page up/down gombokkal kell bûvészkedni.
F5-F8 és Page up/down gombokkal kell bûvészkedni.
Boyz, az O305 Standerdnél hogyan varázsoljak a kijelzõre akármit is? Buszon keresztül nem lehet, csak kézzel?
Haters gonna hate!
Szolgálati közlemény
Mai nappal bevezetésre kerül a topikban is az SG fórum mintájára a büntetõpont. A büntetõpontokról a Topic szabályzat oldalán lehet majd tájékozódni.
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le, tehát ha szereztél hármat, akkor három hét.
- 1 - 2 büntetõpont: figyelmeztetés
- 3 büntetõpont: a felhasználó munkásságának nagyító alá kerül, 1 hét kitiltás
- 4 büntetõpont: utolsó elõtti figyelmeztetés, 1 hónap kitiltás
- 5 büntetõpont: végleges kizárás a Topicból.
Tapasztaltból felhívom mindenki figyelmét arra, hogy aki nem figyel oda, az pikk-pakk begyûjthet 3-4 pontot.
A büntetés tényérõl és annak okáról a delikvens mindig kap PÜ értesítést!
Indoklás:
a hetekben elszaporodott flood hullám a folyamatos Topic és SG szabályzat megsértése, csevegés, OFF és Warez hozzászólások miatt.
Türelmi idõ: nincs!
A foganatosított intézkedés bevezetését kérem elfogadni!
Tisztelettel:
Erlau Trans
HáziGazda
Mai nappal bevezetésre kerül a topikban is az SG fórum mintájára a büntetõpont. A büntetõpontokról a Topic szabályzat oldalán lehet majd tájékozódni.
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le, tehát ha szereztél hármat, akkor három hét.
- 1 - 2 büntetõpont: figyelmeztetés
- 3 büntetõpont: a felhasználó munkásságának nagyító alá kerül, 1 hét kitiltás
- 4 büntetõpont: utolsó elõtti figyelmeztetés, 1 hónap kitiltás
- 5 büntetõpont: végleges kizárás a Topicból.
Tapasztaltból felhívom mindenki figyelmét arra, hogy aki nem figyel oda, az pikk-pakk begyûjthet 3-4 pontot.
A büntetés tényérõl és annak okáról a delikvens mindig kap PÜ értesítést!
Indoklás:
a hetekben elszaporodott flood hullám a folyamatos Topic és SG szabályzat megsértése, csevegés, OFF és Warez hozzászólások miatt.
Türelmi idõ: nincs!
A foganatosított intézkedés bevezetését kérem elfogadni!
Tisztelettel:
Erlau Trans
HáziGazda
Imádom az ilyen "hivatalos" leveleidet! De tényleg! 😄
Kedves Sirenato!
Kérlek téged, hogy tanulmányozd át az OMSI kezelési utasítását, majd a topic fejlécében a Linkek Be pontok alatti oldalakat. Ha problémád támad a játékkal, nagyon szívesen látunk, DE! Hangsúlyozom DE: elõször próbáld meg saját kútfõbõl megoldani, keress rá a Google vagy más általad preferált keresõben a kérdésedre. Ha ezután sem találsz megoldást a kérdésedre, akkor fáradj ide azzal. Ez nem a kezdõk kérdez-felelek helye.
Kérlek kerüld a hozzászólások halmozását, a csevegést. Nem kell percenként írni a semmirõl, kizárólag építõ jellegû hozzászólásokat várunk! Mondandódat lehetõleg egy hozzászólásban tedd közzé!
Ha bárkitõl személyesen szeretnél tanácsot kérni, vagy kérdésed van felé, akkor írj neki PÜ-t, vagy ahogy elõttem tanácsolták kapcsold be a csevegõt.
Köszönettel, a fórum tagjainak nevében:
Erlau Trans
HáziGazda
Kérlek téged, hogy tanulmányozd át az OMSI kezelési utasítását, majd a topic fejlécében a Linkek Be pontok alatti oldalakat. Ha problémád támad a játékkal, nagyon szívesen látunk, DE! Hangsúlyozom DE: elõször próbáld meg saját kútfõbõl megoldani, keress rá a Google vagy más általad preferált keresõben a kérdésedre. Ha ezután sem találsz megoldást a kérdésedre, akkor fáradj ide azzal. Ez nem a kezdõk kérdez-felelek helye.
Kérlek kerüld a hozzászólások halmozását, a csevegést. Nem kell percenként írni a semmirõl, kizárólag építõ jellegû hozzászólásokat várunk! Mondandódat lehetõleg egy hozzászólásban tedd közzé!
Ha bárkitõl személyesen szeretnél tanácsot kérni, vagy kérdésed van felé, akkor írj neki PÜ-t, vagy ahogy elõttem tanácsolták kapcsold be a csevegõt.
Köszönettel, a fórum tagjainak nevében:
Erlau Trans
HáziGazda
Amennyiben nem a fórum témájához szeretnél hozzászólni, csak beszélgetni akarsz itt az SG-n, akkor a profil / beállítások menüben légy oly szíves, és kapcsold be magadnak a chat funkciót, majd jelezd privát üzenet formájában annak, akivel dumálni szeretnél, hogy Õ is tegyen hasonlóképpen.
Az aktiválás után megjelenik egy chat ablak a jobb alsó sarokban, amit csak az lát, akinek be van kapcsolva, így nem zavarod a többieket, és zavartalanul beszélgethetsz bárkivel.
Legyünk tekintettel egymásra, és ne offoljuk szét a topikot!
Béke!
Az aktiválás után megjelenik egy chat ablak a jobb alsó sarokban, amit csak az lát, akinek be van kapcsolva, így nem zavarod a többieket, és zavartalanul beszélgethetsz bárkivel.
Legyünk tekintettel egymásra, és ne offoljuk szét a topikot!
Béke!
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Alacsony FPS, Alacsony FPS, és Alacsony FPS. Ez egy alap dolog.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Letöltött vagy Cd-s omsid van?
Mi lehet az oka annak, hogy a busz ugrál?
Olyan jó srácok, hogy most volt balhé ebbõl, de ti folytatjátok tovább a fórum spammelését és a hülyeségek kérdezését...
Ja hát akkor nem csodálkozom!
Tudom, de neki így egyértelmûbb.. 😄
1.4 nincs csak 1.04(.002)
1.4
Ok! Melyik omsid van? 1.0 vagy 1.4?
Nekem mindig fel van véve maxra az FPS limit.
Más: Ez az O305-ös jó alapon adna hangilag egy Alfa Regio elkészítéséhez. Annak pont ugyanilyen lassításkor a hangja a kipufogófék miatt 😊
Más: Ez az O305-ös jó alapon adna hangilag egy Alfa Regio elkészítéséhez. Annak pont ugyanilyen lassításkor a hangja a kipufogófék miatt 😊
Nem jöttem rá, hogy miért nem bírom kinyitni a sofõr ablakát az új Liaz buszban. Erre le volt zárva. Nem semmi egy busz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Az FPS korláttól függ a busz akadása?
A 12v-os kapcsolót benyomod. Jó busz lett amúgy, de a motorja kicsit gyengusz. A vidiben majdnem padlógázon mentem végig.
Ja kellene párbuszba csengõt rakni. Az ajtókat pedik jól beállítani, mert van amelyiknél mûködik a /*+. De valamelyiknél csak az /* megy pedig 3 ajtós. Erre van vmi megoldás?
Az új liazban hogyan lehet mûködésre bírni az ibist?
Akkor a haladó grafikai beállításoknál írj be egy nagyobb számot a "nagy felbontású text betöltéséhez" menüponthoz.
Nálam beakad/homályos lesz!
Nem tudom, semmi ilyesféle bajom nincs vele.
okés köszi 😊
N közben fék,D és gáz
Nyomd be a féket amikor sebességbe teszed.
ha meg elindulni nem akar, akkor nyomd hosszabban az M betût.
ha meg elindulni nem akar, akkor nyomd hosszabban az M betût.
Hogyhogy nem akad be?
Véletlenül nem tudod, hogy lehet vele elindulni ??