63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Netreg2 #43468 Erről egyenlőre nincs információ. A CD Galaxisban jártam és kérdeztem őket az OMSI 2 és a többi kiegészítővel kapcsolatban, de nem tudtak érdemi infót adni. Az EVM csak olyan játékot ad ki, ami vagy eleve olcsó vagy már 1-2 éves kifutó játék. Az Omsit is 2 évvel később jött ki. -
Igem, ha szerencsénk van, akkor 2 éven belül, ahogy az 1-nél is tették... 
-
Buszoska17 #43466 576-ban is megjelenik majd? -
Netreg2 #43465 Egy helyet találtam ahol meg lehet venni. A Wingbest webshopban November 28-tól kapható és 8700 Ft-ba fog kerülni. (wingbest.unas.hu) -
padarmartin #43464 Semmivel nem lehet megnyitni, ez direkt ilyen visszafejthetetlen formátum :) -
Harry22 #43463 Sziasztok kedves fórumozók! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok , hogy elkezdtem tanulmányozni , hogy hogyan is áll egy össze egy busz! Én az Ikarusét kezdtem el! Találtam ott egy olyan mappát aminek az a neve hogy Modell mappa! Belementem és ott vannak a busz 3D-s fájljai! És rájöttem hogy szerintem talán így lehet átalakítani és ott vannak az ülésnek az ablaknak stb. fájljai ! De nem akarom mert akkor hosszú lesz! Elkezdtem játszani a gépen és csináltam egy másik mappát és elmentettem oda az ülés fájljait és kitöröltem a busz könyvtárából majd elindítottam a játékot -> és nem voltak benne az ülések! Gondolom így lehet alakítani valamit! És az lenne a kérdésem hogy ezeket a 3D-s fájlokat meg-e lehet nyitni valamilyen modellezőprogramba! Ah igen akkor légy szíves írjátok meg hogy milyen modellezőprogramba és hogy hogyan kell! Köszönöm előre is! Várom a válaszokat! -
Buszoska17 #43462 Sziazstok az emke gép megvan valakinek? -
Buszoska17 #43461 Az EVM-is kifogja adni? -
Fox44 #43460 A csomagban nem volt. Meg minek? Direkt kipróbáltam bill-ről is, és nem nehéz váltani. Egyébként meg nem nehéz készíteni automata változatot. Talán azhttp://omsihu2.wordpress.com/-on van leírás róla. -
Ebből létezik automatás is mert az nagyon jó lenne? -
Facebook Omsi Topic forrásból!!!!
Omsi2 letöltése valószinüleg Okt.25.
Dobozos verzió tipp Nov.22.
-
MZDESIGN #43457 Sziasztok!
Álmatlanság kapott el, így hát nagy unalmamban lőttem egy képet az Agriás flottáról. :)
-
Fox44 #43456 Ikarus 256 MOD -
Fox44 #43455 Ikarus 260.04 -
Jajj elirtam egy szót véletlenül... Szörnyű... Ha észt osztani jöttél, akkor topikot tévesztettél... Részemröl ennyi.. És máskor kímélj meg a hülyeségeiddel minket... :D Köszönjük... :D -
Kísérleteztem MAN-on, ha már úgy is kiakartam próbálni szürke festést:
-
Neked is felkelthetné a figyelmed a nyelvtan könyv.. :D -
Azt nem megszokták használni a fórum... Én már nem tépem a számat, feleslegesen, pedig többször én is szóltam nekik... Lehet hogy pár büntető pont kiosztása talán felkeltené a figyelműket, de sajnos ez nem megvalósítható... :( -
A 260-asra gondolsz?
Van kiadva 260-as, ráadásul nem tetszett, hogy egyesek kiszivárogtatták, illetve IkarusSTR csapata fel is használt belőle megnevezés és kérdés nélkül.
Nem látom, miért hiányozna / kinek.
A 412-es nem az enyém, de sok scriptet betettem a korábbi buszból bele. :)Meg fejlesztem is. -
teszter #43449 Sajnos rengeteg olyan projekt van (volt) ami már sehol sincs. Pl. nemeza régebben posztolgatott az ikarusáról, már nem teszi. Az is eltűnt a süllyesztőben. :( -
Egyenlőre így áll:
http://kepkezelo.com/images/lidwgjh7pg8194filpv5.jpg -
buszosatesz #43447 Sziasztok!
El szerettem volna indítani az Omsit, de hibaüzenetet kapok. Előtte semmi baja nem volt és semmit nem telepítettem azóta. Újratelepítettem a játékot (repair) is meg az 1.6-os patch-et is, de a hiba nem szűnt meg. Telepítéskor mindkét esetben a Magyar nyelvet választottam (EVM kiadás), mégse magyarul jelenik meg az "Inicializásás" felirat. Mi lehet a gond?
A kép: [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/9/30/a1_2013_9_30_wfxo10tqh9_tn.png] -
Válasz gomb használat azóta se megy? Kérte már a HG is, hogy használja mindenki... -
Netreg2 #43445 Köszöntök Mindenkit!
Régóta követem a fórum történéseit, de eddig nem szóltam hozzá.
Römerberg 3-al kapcsolatban olvastam, hogy még kivárnak és valószínűleg az Omsi 2 után jelenik meg.
Deutsch84 Az Omsi/Plugin mappában benne van a Omsi Droid plugin? -
Amúgy igen arra én is kíváncsi lennék. -
Azt nem tudjátok esetleg, hogy az Ikarus 412 mikor jön ki esetleg?
Remélem nem az OMSI 2 után -
Nem volna meglepő ha mind a kettő csak az OMSI 2 után jönne ki... :( -
Römerberg úgy tudom pár hetet megint késik, de ezt még 2 hete írták róla.. Great Grundorf meg tuti OMSI 2-ig nem jön ki szerintem. -
Ezt én se értem igazából... De nem tudunk mit tenni vele, csak várunk és reméljük hogy a közel jövőben kiadják... :D Kíváncsi leszek hogy mikor jön ki a busz, és arra is hogy a Great Grundorf v2-öt és a Römerberg v3-at mikor adják ki... Mert az is csúszik egy ideje... :/ :D -
próbáld meg azt, hogy újra indítod a ruteredet. -
Deutsch84 #43438 Sziasztok ! A hétvégén újratelepítettem a PC-t, s az a gond jelentkezett, hogy nem csatlakozik az IBIS-droid a számítógéphez. Újratelepítettem a tabletemen és a számítógépen is (kicseréltem a fájlokat) a progit, viszont mikor megadom az IP-címet, és próbálok csatlakozni, akkor hosszas várokozás után kiírja, hogy nem tudott csatlakozni. Megpróbáltam már a telefonomról is, továbbá USB összeköttetéssel, de sehogy sem jó. A segítséget előre is köszönöm ! -
Nem, mert az fárasztó
-
Csak azt nem értem, hogy miért akkor derül ki, hogy késik, amikor rákérdeznek? Maguktól nem tájékoztatnak? -
Én követem minden nap, de nem nem minden omsi fórumot. Meg hát valakivel fogadtam és megerősítést akartam hogy ma biztosan nem jelenik meg... :P :D -
Ha olvasnád rendszeresen a topikját, és persze értenéd is, hogy mit írnak, szokásukhoz híven megint nem jelenik meg időben.. -
Valaki, valamit tud arról hogy ebben a hónapban kiadásra kerül-e a Volvo?? Mert szeptembert írtak az egyik videónál, bár ma még kiadhatják, de kevés esélyt látok rá... :D Ti mit tudtok erről? :D -
Az OFF Topikban megtalálod a letöltési linkjét. :) -
Igen. :) -
Hú nagyon szép! Ha bármivel kapcsolatban segítség kell majd, nyugodtan szólj, amiben tudok, segítek. :D -
Buszoska17 #43429 Szia szép busz lesz ha elkészül.
Végre a legendás magyar busz is bele kerűl a virtuállis flotáinkba.
Sok sikert és kitartást hozzá.
Nagyszerű lesz ha elkészűl!! :)