qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Szabad megkérdezni, hogy milyen pályát kezdtél el építgetni? :) Én is erősen gondolkozok, hogy nekiállok egy valós helyközi útvonalnak amin napi szinten járok. (Bár én az OMSI 2-vel szeretnék már építeni.) Viszont én is teljesen valósan, modellezett a valóságnak megfelelő épületekkel. De pont ezen gondolkoztam, hogy az rengeteg helyet igénybe fog venni. Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy az épület jól látható oldalára használsz olyan nagy textúrát a hátoldalára amit nem látsz arra pedig egy szín kitöltést egyszerűen akár. Itt arra gondolok pl. hogy amelyik épületek mellett elszáguldunk 70-el, arra felesleges olyan nagy és tökéletes textúrákat rakni. Meg én modellezéskor sokszor egy-két képre szoktam rárakni egy egész épület textúráit, aztán a modellen meg szépen ráigazgatom. De szerintem a témában Routeres és építőtársai tudnak okos ötletekkel szolgálni, hiszen ők is elég sok saját objektet használnak a Börzsönyben. :)
    Sok sikert az építéshez!