63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szép lesz. Esetleg lehetne EAG dísztárcsás verziót is belőle készíteni, erre gondolok, de JXBELL csinált MAN-okhoz, tőle lehet érdemes lenne megkérdezni ezt.. -
Ez a kérdés istenem.. "mikorra lesz kiadva??" nyilván ha elkészül nem? -.-" -
norb82 #43106 A régi E95 lett tovább dolgozva vagy ez teljesen új? -
Majd ha kész lesz :DD -
Waoooow, tetszik :P
Mikor lesz kiadva?? :)
-
http://kepkezelo.com/images/1fx0a0e463yc2rdhils.png -
A következő projekt. (Tengelyek jók, középpont jó, ablakok is megvannak, egy textúrából átfesthető) Egyenlőre itt tartok vele. :D
-
Na,még írni se tudok :DD
*Leselejtezték -
Igaz,hogy már lesejtezték de virtuálisan még nem.
-
Letölthetők? -
Unatkoztam... :D
-
Valahogy megoldható az, hogy az utasok csak jegyet vegyenek a buszon, bérletet ne?
Az életem elunom, ameddig elrakom azt a sok aprót amit adnak :) -
Remélem nem sok időd ment el erre a regény méretű hülyeségre, mert az első mondat után nem olvastam tovább.. :) -
Bocsánat az 412-re gondoltam -
djsharow #43094 Egyenlőre nem szeretném még elárulni, hogy melyik pályán dolgozok, ugyanis még nagyon az elején járok és a meló mellett inkább csak hétvégente tudok rajta dolgozni. Sőt inkább úgy mondanám, hogy még csak ismerkedek az omsi világával. :) Az épületeket úgy modellezem, hogy a kisebbeket 4-5-ösével egyben konvertálom be az omsiba, a nagyobbakat pedig természetesen egyesével. Az épületek nem látható oldalait/részeit törlöm, talán így is lehet 1-2 plusz fps-t nyerni pár épület esetében. A pálya fps értéke még sehol sem esik 60 fps alá, de biztos, hogy a továbbiakban ez még csökkenni fog. :( -
Mikorra várható a(z) Ik 415-ös? Egyébként jó -
A váltón semmit,csak benne van a legutóbbi javítás :) -
Köszönjük. :) És mit is javítottál a váltón?? :D -
Ikarus C56-Automata váltó,benne a legutolsó és az az előtti javítás is.
Letöltés -
Milan1909 #43089 Sziasztok!
Szeretném felvenni a kapcsolatot a gyöngyösi buszpályaudvar készítőjével, aki esetleg tudja, hogy ki/kik csinálják-csinálták az kérem írja meg, vagy ha a készítők ezt olvassák, akkor dobjanak már egy privátot!
Köszönöm szépen! -
Routeres #43088 Az alfázással és az egyszerű modellekkel temérdek fps spórolható. A pályát meg szigorúan ott kell kidolgozni, ahol a busz jár. -
Szabad megkérdezni, hogy milyen pályát kezdtél el építgetni? :) Én is erősen gondolkozok, hogy nekiállok egy valós helyközi útvonalnak amin napi szinten járok. (Bár én az OMSI 2-vel szeretnék már építeni.) Viszont én is teljesen valósan, modellezett a valóságnak megfelelő épületekkel. De pont ezen gondolkoztam, hogy az rengeteg helyet igénybe fog venni. Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy az épület jól látható oldalára használsz olyan nagy textúrát a hátoldalára amit nem látsz arra pedig egy szín kitöltést egyszerűen akár. Itt arra gondolok pl. hogy amelyik épületek mellett elszáguldunk 70-el, arra felesleges olyan nagy és tökéletes textúrákat rakni. Meg én modellezéskor sokszor egy-két képre szoktam rárakni egy egész épület textúráit, aztán a modellen meg szépen ráigazgatom. De szerintem a témában Routeres és építőtársai tudnak okos ötletekkel szolgálni, hiszen ők is elég sok saját objektet használnak a Börzsönyben. :)
Sok sikert az építéshez! -
Le tudnád nekem írni léccives , hogy mely megállókra gondoltál Szczecinbe , az 57-es vonalon ? :) -
Bustom #43085 Már csak olyan kérdésem lenne, hogy amik itt voltak fórumon pl. Agria Volnos festés Ikarus C56 -hoz, azokat letölthetném-é valahonnan? -
Bustom #43084 1000 hála! -
Egy kérdésem lenne. Nem tudd valaki egy olyan fájl letötlő progit a Jdownloader-en kívül,amivel gyorsan le lehetne tölteni a disk.yandex.com
-ról?. Mert lenne egy pálya de 24órát ír ki rá letöltésre. -
Fox44 #43082 Bár az OMSI-ban kicsit nehézkes jól érezni a buszt
Ja, ezt észrevettem.:) -
Szerintem mindenki tükör nélkül áll be :-) Bár az OMSI-ban kicsit nehézkes jól érezni a buszt, a valóságban könnyebb, de megszokható :-) Viszont némelyik busznál tükörből tolatni tényleg lehetetlen a játékban, mert kegyetlenül torzít :) -
gabesz012 #43080 Jajj, hagyjuk már, most okosabb lettél volna, ha nem szólalsz meg. Az egész téma annyi volt, hogy írtam, nekem nem jönnek be a 200-as Ik-k az omsi-ban, annyira nem érzem őket, mint a többi típust, vagy legalábbis sokkal nagyobb fun számomra pl. a Lion's City-t vezetni. Erre írt matesz vmit, mire én válaszként hoztam egy példát, hogy azért vannak olyan megállók, ahova nem olyan könnyű tökéletesen beállni (megjegyzem a két videós példán egyik sem olyan, amire gondoltam, az 57-es vonalon pont az ellenkező irányban van az a két megálló, amiről beszéltem). Ha komolyan veszi az ember és megpróbál úgy vezetni benne, mint a való életben (ne vágja le a kanyart, ne lógjon át kanyarodásnál a szembe sávba, a 3. ajtó is megfelelő távolságra legyen a járdától), akkor tényleg vannak olyan helyzetek, mikor nem olyan könnyű kivitelezni a dolgokat. A tükrös dolog meg annyiban igaz, hogy valóban nem azzal kell beállni a megállóba, de igenis ki kell nézni jobbra megállás közben is, és ez a játékban nem kivitelezhető, helyesebben max ha vki track ir-t használ. Képzeld én is érzésre szoktam megállni, de megesik, hogy túl messze, vagy ferdén sikerül csak, de az számomra már fail. :) -
Fox44 #43079 Most esett le, hogy egyébként, én sem szoktam nézni a tükröket a megálló beállásnál.:D -
A gépet szoktad takarítani belül a hardvereknél??? :D Mert nem árt min. 2-3 havonta, de max. fél évente a por miatt, mert azért melegszik a géped. A sok por és "piszok" hőt termel és így több energiát kell leadni a hűtésre, ami fagyást okozhat a játékban, rendszerben, stb... :) Ha ezután is elő jön a probléma, akkor valószínűleg a videokártyád kezdi megadni magát, de ezt a témát az OFF Topikban folytassuk esetleg... :) -
djsharow #43077 Üdv!
Lenne egy kérdésem, főleg a pályaépítők felé. Egy valós pályát építgetek és attól félek, hogy a sok épület/objektum fotótextúrái miatt túl nagy lesz a pálya mérete és ez később gondot okozhat a gyengébb géppel rendelkezőknél. Jelenleg még csak pár utca van kész és így is már majdnem fél giga a pálya mérete. Mennyire kell egy valós pályának tükröznie a teljes valóságot? Azon gondolkodok, hogy nem modellezem le az összes épületet, csak a fontosabbakat, de attól félek, így nem lesz teljesen felismerhető a pálya. -
Azért mert Te béna vagy és nem tudod megcsinálni, attól még más képes lehet rá. Pl én is tükör nélkül állok az öbölbe mind annyian mások is a való életben... -
Beteg vagyok,úgyhogy van időm megcsinálni. Szerintem a mai nap folyamán meglesz :) -
Innen letölthető a ZIU9 -
djsharow #43073 Szerintem a videókártyád túlmelegszik és azért fagy be a gép a szürke képpel. Régen nekem is előfordult ilyen, bár az egy másik játéknál. De miután kitisztítottam a videókártyát, újra tudott "lélegezni" és azóta egy játéknál sem produkálja ezt. :) -
seresa #43072 Szép estét minden kedves fórumozónak!
Segítséget szeretnék kérni. Számtalan cikk megjelent, és egyéni beállítások sokasága arról, hogy mit bütyköljünk a beállításokon belül ahhoz, hogy "élvezetes" legyen a játék.
Természetesen sok-sok tippet alkalmaztam ( próbáltam ), de azt veszem észre , hogy hiába...
Korábban nem csinálta a gép, de már egy jó ideje az omsi indítása után, valamint az első 10-15 perc játék után bizonyos időközönként befagy a játék. Tehát akadozik, "darabosan" megy. Ha várok egy kicsit minden visszaáll. Ez a folyamat ismétlődik egyfolytában, miközben úgy felmelegszik a gép,hogy a tojás megsülne rajta. Olyat is szokott, hogy teljesen befagy a kép elszürkül és újra kell indítani az egészet.
( nemrég újratelepítettem az egész gépet - de hiába...)
Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával? Van még valamilyen módja, hogy élvezhetőbbé tegyem a játékot? Egyszerűen már nem tudom mivel próbálkozzak.
Köszönöm szépen előre is! -
Bustom #43071 ZIU9 trolit honnan tudom letölteni? Illetve mondjuk Solaris troli van esetleg? -
Igen én is csak itt de innen nem küldik vissza az ID-t. -
kriszi94 #43069 A majdnem kész busz... :)
NG272 (09.19. képek)