qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Rég nem jelentkeztünk Börzsönnyel, többnyire azért, mert kicsiny csapatunk tagjai a való életben próbálnak helytállni, és azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy pislogni sincs időnk...
    Az elmúlt 3 hétben a pályán nem történt változás. Ez ma megváltozott, ugyanis megkaptam G.Gabe-től a hiányzó alfázott kerítéseket, így már csak a menetrend rendbetétele maradt, mint utolsó nagyobb falat.

Aki igazán fps barát pályát akar, de nem szeretné, hogy ez a kidolgozottság rovására menjen, az kezdjen el ismerkedni az alfázással. Elnézve a mostanság megjelent pályákat, kijelenthetem, hogy ez egy eléggé kiaknázatlan dolog még az OMSI-ban, pedig óriási lehetőségek vannak benne.

De mellébeszélés helyett hoztam konkrét számokat is.
    A Neoplannal megvan a legalább 30 fps Márianosztrán úgy, hogy egy magas pontról nézek rá a városra, tehát sok objektet be kell töltenie, emellett jár még az AI busz és a vonat is, illetve a tükör is látszik. Működő és nem működő tükör kb. 10 fps difit jelent nálam.

Ellenben a vidéki buszjáratok jellegzetes járművét, a 266-ost páros lábbal rúgtam le a pályáról, amikor észrevettem, hogy az NL202-vel jelentősen több fps-em van. Így aki akarja, az kiadás után majd beteszi magának a buszát, én ragaszkodom az NL202-höz.

Megjelenésről nincs infó.