63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
feca3339 #42988 Remek Működik :))) Hálás köszönet érte :) -
Nem egészen értem miért kellett a vBusos text neveket átírogatni, de jó, hogy lehet használni azokat a texteket is :)
Van Agriás, VB "papagáj" és Szabolcsos festés, csak át kell nevezni a fájlokat + meg kell csinálni festhetőre a buszt (cti fájllal) -
gylacus #42986 Beállítások-> alulról a 4.: Alt wiew control (vagy hasonló) Ezt bekapcsolod és kamerát Alt+jobb gombbal tudsz mozgatni.
@bocskor: jó hogy ez javítva lett! -
RoxorHUN #42985 Csak így tudom, mert nem ismerem még annyira az SG-t :D
http://busport-online.hu/gal_pv/jlw497.jpg -
Nálam a képet nem tölti be... Betudod linkelni rendesen?? :) Köszi -
RoxorHUN #42983 Valaki megtudná csinálni a csíkot a c56-ra?
Elég volna a csík a többit megcsinálnám én is..
Csak azt a vörös vonalat a végén azzal a valamivel nem sikerül összehozni!
-
Köszi szépen a javítást. :)
Tudsz erre a két problémára segítséget adni?? Akár privátban is.
1. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=42945]#42945[/URL]
2. Mit és hol írjak át hogy ne minden festés "vértes Volán" néven fusson a c56-ban és hogy hol tudnám megadni azt hogy pl. más "kép" néven is elfogadja a busz a festést úgy mint ha cti-be írnám?? Remélem érted mire is gondolok pontosan. :D -
Szép jó estét!
Ikarus C56 Javítás Javítás :D
kijavítja a rázkódást magas sebességnél. -
norb82 #42980 filléres dolog egy USB-s egér a laptophoz. Én megőrülök nélküle:D -
feca3339 #42979 Sajnos nem :S Ha mindkettőt nyomom akkor közelít, illetve távolodik (ugyan ez a funkció akkor is, ha a jobb gombot nyomom csak. Node nem akarom szét offolni a topikot :S -
davidcs94 #42978 A touchpadodon ha nyomod a bal kattintás és a jobb kattintás gombot egyszerre, akkor nem tudsz vele mozogni? Esetleg nem árt a touchpadhoz valami program ami kezeli(illesztőporgram), mert teljes értékű egérként is tud működni egy touchpad. -
Ingyenes Tesco Járat
LETÖLTÉS
-
feca3339 #42976 Rendben. Mindenesetre köszönöm :) -
Akkor itt gond lesz , de talán majd a busz készítői tudnak neked segíteni :) -
feca3339 #42974 Tudom, hogy hol kell, elolvastam, csak sajnos mivel nincs egerem (laptopról játszom) így nem férek hozzá semmilyen szögből a kapcsolóhoz :S -
Vagyis bocsánat , itt .zip fájl van :) -
A .pdf fájlba benne van , hogy hol kell bekapcsolni az elektronikát...(:
Aminek meg biztos hogy benne kell lennie a .rar-ban...;) -
feca3339 #42971 A C56-os Ikarusról van szó bocsánat ez kimaradt... :) -
feca3339 #42970 Nos nekem olyan problémám lenne, hogy nem tudom beüzemelni a busz elektronikát, mert "E" betűvel nem működik, a nyilakkal meg nem tudok olyan szögbe fordulni, hogy elérhető legyen a műszerfalon :S
Laptopról vagyok Touch Pad-dal ezért jelent problémát... :D
-
Routeres #42969 Rég nem jelentkeztünk Börzsönnyel, többnyire azért, mert kicsiny csapatunk tagjai a való életben próbálnak helytállni, és azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy pislogni sincs időnk...
Az elmúlt 3 hétben a pályán nem történt változás. Ez ma megváltozott, ugyanis megkaptam G.Gabe-től a hiányzó alfázott kerítéseket, így már csak a menetrend rendbetétele maradt, mint utolsó nagyobb falat.
Aki igazán fps barát pályát akar, de nem szeretné, hogy ez a kidolgozottság rovására menjen, az kezdjen el ismerkedni az alfázással. Elnézve a mostanság megjelent pályákat, kijelenthetem, hogy ez egy eléggé kiaknázatlan dolog még az OMSI-ban, pedig óriási lehetőségek vannak benne.
De mellébeszélés helyett hoztam konkrét számokat is.
A Neoplannal megvan a legalább 30 fps Márianosztrán úgy, hogy egy magas pontról nézek rá a városra, tehát sok objektet be kell töltenie, emellett jár még az AI busz és a vonat is, illetve a tükör is látszik. Működő és nem működő tükör kb. 10 fps difit jelent nálam.
Ellenben a vidéki buszjáratok jellegzetes járművét, a 266-ost páros lábbal rúgtam le a pályáról, amikor észrevettem, hogy az NL202-vel jelentősen több fps-em van. Így aki akarja, az kiadás után majd beteszi magának a buszát, én ragaszkodom az NL202-höz.
Megjelenésről nincs infó. -
Sehogy nem lehet kész modellt módosítani, ezt még a konvertálás előtt kell bele építeni a kaszniba... -
bubu1976 #42967 Sajna nem sikerül a képet feltölteni.!
www.hbweb.hu/hbweb/fg/fg03182/html/kep326.htm
Az elérési utat leírom. -
bubu1976 #42966 Sziasztok.Tudna valaki az Ikarus C56-os buszhoz, egy ilyen Hajdú Volános festést készíteni?. -
Sehogy. -
Na én is megpróbáltam csinálni egy csík festést hátra de nekem is olyan.
Nem tudom miért van így csinálva,be van horpadva a kaszni vagy mi?.
De viszont kb ha a lámpák felébe teszi az ember a csíkot,akkor egyenes.
Több mint valüószinű,csak egy szinű festésűek készülnek majd aki készít még,mert az könnyebb és nem látható az,mintha ferde lenne.
De amúgy ha nézi így az ember a hátulját a képen,olyan mintha szomorú lenne a busz hátulja.
-
szikszaicsabi #42963 (bocsi a dupláért) Király lesz! -
szikszaicsabi #42962 Attól, hogy 9 percenként felteszed a kérdést, még nem fogsz hamarabb választ kapni. Légy türelemmel. A kérdésre válaszolva pedig: A model.cfg-ben és a sriptekben kell valamit írkálni, de én ehhez nem értek. -
padarmartin #42961 Nemsokára kiadásra kerül a Vollmatrix módosítás.
-
Harry22 #42960 hogy tudnám az ikarus 266 átalakítani dupla fényszóró -
Harry22 #42959 hogy tudnám az ikarus 266 átalakítani dupla fényszóró -
regelek5 #42958 Na, sikerült nagy nehezen megoldani a billentyűzetről vezérelhető ajtókat. Ha érdekel valakit, a Credo BC11-es ajtónyitó gombjainak neve...
2-es ajtó: <KY_bus_doorfront2>
3-as ajtó: <KY_bus_doorfront4>
Azt mondjuk nem értem, miért más majdnem minden busznál ezeknek a neve, biztos, hogy a készítők idegesítsék a felhasználókat.
-
ˆ MZDESIGN: Igen, ezt már én is észre vettem hogy érdekesen nézett ki a Kunság volán logó hátul. :D
ˆ Fox44: Én eddig nem is néztem, bár nem is használom azt a fényszórót. :D Így fel se tűnt. :D
ˆ Carlo da Italia: Akkor lehet hogy bocskor3 majd tud valami tippet adni rá, ha feljön ide. :) -
regelek5 #42956 A Credo BC11-es busznak nem tudjátok az ajtó neveit?
Billentyűzetről szeretném vezérelni, de nem találom a nevét egyiknek sem. Már vagy 20-at megadtam az OMSI-nak, de egyik sem jó.
-
Most már biztos vagyok benne hogy ez a csubakka sofőr okozta az E/A Fehler hibát, mert újra raktam a Kispest pályát csuvi nélkül és nem dobál ki. -
Fox44 #42954 Hagytam a fenébe a pályát. Amikor az Ikarus C56 Comfort megjelent 7 órát nyüstöltem rajta a buszt, de már nem érdekel a pálya.
Észrevettétek, hogy nem világít a reflektor visszajelző az Ikarus C56 Comfort műszerfalon?!Kép -
Valaki nem készített még a Ikarus C56-hoz működő mátrix-ot?,mert nekem egyátalán semmit nem jelenít meg. -
© bpo451 :
Nekem minden más pályán,kivéve a kispestet sose próbálva,jól működik a chuvak sofőr,sosem adott hibát egyik pályánál sem a sofőr mód.
© matesz19 :
A buszfestésnél,igen ilyen ha lehet mondani hézagos,a karosszéria. Ezt bocskor3 tudná megmondani miért ilyen amit a képeden bekarikáztál.És elöl a szélvédőnél nekem is kerül a fehér részre kívűl belül,a festésből,ezt a problémát megint csak bocskor3-tól lehetne megkérdezni.
© Fox44 :
Hát neked még a jobbik eset,hogy a járda fehér,mert nekem meg az ellenkezője volt mikor feltettem a pályát,tehát jáda tökéletesen megjelent,de viszont már az útszakasz fű volt és nem beton,pedig 2x is feltettem a pályát kiegészítőkel de ugyan az volt a hiba,pedig játszottam a pályával,de így ilyen hiba folytán,lemondtam a pálya játszásáról. -
Fox44 #42951 Jó...Reggelt!)
Leszedtem a Lemmental V 1.0-et, bemásoltam ami még kellett, de ilyen a pálya.:(
Leszedtem hozzá a buse hof-ot, de ilyen az Ikarus C56 Comfort kijelzője. -
MZDESIGN #42950 Jó lesz! :)
Én a hátulján vettem észre, vélhetően egy modell hibát, mert bárhogy csinálom, sehogy se lesz egyenes :S
-
Ubi52 #42949 Sziasztok!
Ha majd kijön az OMSI2 és én a letöltős verziót vásárolom meg, attól még a letöltött játékot/telepítőt nyugodtan kiírhatom DVD-re, mintha a dobozos játékot vettem volna meg, igaz?