qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Alig várom már a csomagot, remélem nem csalódunk benne.
    Ha korrekten tudunk majd utakat lerakni, animált gombokat készíteni és hangokat rendelni egyes animációkhoz. Valamint animációkat rendelni a buszok/busz egyes részeihez, akkor lesz majd az igazi. Ha így maradna minden, akkor is egy olyan szimulátort kaptunk ami ha nem könnyen, de módolható és elégedett vagyok a gyári buszokkal is. Rayden mester és egy két ember munkássága így is engedni fogja az omsi.cz vel egyetemben, hogy egy két extrával bővelkedjünk amire szerintem nem lehet panaszunk. Nem említeném, de van aki pályát épít, és nem kicsit ásta bele magát szintén. Érzem hogy lesz valami. Vagy így, vagy úgy. Szerintem néha nem árt ha belegondolunk milyen lelkesedéssel van aki hozzá lát hogy valamely részét megpróbálja felfogni és csinálni valami használhatót. Ezeket az embereket buzdítani érdemes. Megint hangsúlyoznám lehet butaságokat beszélek. Gondoljatok bele mikor kijött az első videó, hányan szerették volna kipróbálni? Na erről beszélek. Ez nem rossz, ehhez fogható még nem is volt. Ezt nem kéne elfeledünk. Kellemes napot mindenkinek.Üdv! És bocs ha kicsit elragadtattam volna magam.